Philips odstranjivač kamenac na aparatima za espresso kavu CA6700 / 91

Ocjena: 4,8 52 ocjena Brand: Philips Naš broj: 1082044

Philips odstranjivač kamenac na aparatima za espresso kavu CA6700 / 91

Redovito uklanjanje kamenca iz aparata za espresso kavu je neophodno za glatko funkcioniranje. Ovaj poseban odstranjivač kamenca za aparate za espresso kavu uklanja kamenac i sprječava hrđanje, čime se štiti aparat i produljuje životni vijek. Cijeli opis

69
4.8 52

69 Kn

Naš broj: 1082044

Opis

Opis artikla

Redovito uklanjanje kamenca iz aparata za espresso kavu je neophodno za glatko funkcioniranje. Ovaj poseban odstranjivač kamenca za aparate za espresso kavu uklanja kamenac i sprječava hrđanje, čime se štiti aparat i produljuje životni vijek.

Uz redovito održavanje stroja za espresso kavu proizvođača Saeco, zajamčen vam je vrhunski okus i aroma kave. Ekskluzivna formula za uklanjanje kamenca iz aparata za espresso kavu Philips Saeco temeljito uklanja kamenac i ne oštećuje osjetljive dijelove u aparatu. Odstranjivač kamenca Philips Saeco temeljito čisti sve nakupine kamenca u aparat za espresso kavu.

Kamenac je prirodni sastojak vode koji se koristi u stroju. Posebno uklanjanje kamenca štiti uređaj od akumulacije kamenca koja utječe na performanse i okus kave. Vrlo je djelotvoran, siguran i jednostavan za korištenje. Izvadite kamenac po potrebi ili na svakih 250 šalica ovisno o tvrdoći vode.

Redovitim uklanjanje kamenca produljuje životni vijek aparata i kavi pružate bogatiji okus.

Poseban odstranjivač kamenca Saeco za espresso kave su priložena uputstva za upotrebu koja omogućuju brzo, jednostavno i sigurno uklanjanje kamenca.

Količina: 1 bočica, 250 ml


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Tip pomagala omekšivač vode