• Boja
    bijela
    ×
Difrax Natural 0+ duda koja svijetli u mraku
1x

Difrax Natural 0+ duda koja svijetli u mraku

45 Kn (5,97 €)

Posebna duda može apsorbirati svjetlost tijekom dana i svijetliti u mraku. Tako ju je lako pronaći u mraku. Služi kao umirujući element za dijete, a zbog svog svjetlosnog učinka i kao vizualni poticaj. Difrax Natural 0+ posebno je dizajnirana za potrebe najmlađih beba od rođenja do 6 mjeseci.

Dostava MALL
Twistshake držač za dudu, bijeli
4x

Twistshake držač za dudu

59 Kn (7,83 €)

Praktična kopča za dudu Twistshake pouzdano sprječava da duda padne na tlo i kao rezultat toga se izgubi. Možete ga jednostavno pričvrstiti na odjeću i dude koje ne moraju biti brenda Twistshake. Atraktivni remen točkastog dizajna izrađen je od tekstilnog materijala.

Dostava MALL
LOVI remen za dudu s kopčom, Salt & Pepper
5x

LOVI remen za dudu s kopčom

58 Kn (7,70 €)

Modna i praktična novost marke LOVI – naramenica za dudu iz popularne minimalističke kolekcije. Remen izrađen od tkanine s kopčom služi za stabilno pričvršćivanje dude na djetetovu odjeću i štiti je od prljavštine ili gubitka. Dudu uvijek imate pri ruci.

Dostava MALL
Twistshake duda mini, 2x, 0-6m, crna/bijela
1x

Twistshake duda mini, 2x, 0-6m

59 Kn (7,83 €)

Mini duda Twistshake pomoći će umiriti vašu bebu. Pogodan za djecu od rođenja do 6. mjeseci. Veliki otvori osiguravaju prozračnost kože i tako sprječavaju iritaciju kože. Ortodontski oblik dude siguran je za pravilan razvoj zuba vašeg djeteta.

Dostava MALL