Vitapur svileni jastuk VictoriaSilk, viši, 50 x 70 cm

Brand: Vitapur Naš broj: 1011013
Vitapur svileni jastuk VictoriaSilk, viši, 50 x 70 cm

Vitapur svileni jastuk VictoriaSilk, viši, 50 x 70 cm

Svileni jastuk Vitapur Victoria's Silk je napravljen od 100 % prirodnih materijala, pamuka i najprestižnije svile mulberry. Primjeren je za muškarce i osobe sa širim ramenima, te sve koji spavaju na leđima ili boku. Viši je, a dimenzije su 50×70 cm. Cijeli opis

390

390 Kn uključujući PDVRedovna cijena: 451,05 Kn, Uštedjet ćete 61,05 Kn (13 %)

Opis

Opis artikla

Vitapur Victoria's Silk

Svileni jastuk Vitapur Victoria's Silk napravljen od najpoznatije svile mulberry, koja ima poseban sjaj, odlično ujednačuje temperaturuizuzetno je ugodna na dodir. Jastuk je čvršći i viši, klasičnog oblika, pa je primjeren za muškarce i osobe sa širim ramenima. Tvrđi jastuci su primjereni za sve koji spavaju na boku i leđima.

Jastuk je napravljen od 100 % prirodnih materijala, vanjska tkanina je pamuk, a punjenje je od 100 % prirodne svile u slojevima. Svila je značajna po svojoj sposobnosti izjednačavanja temperature, pa će vas po zimi grijati, a po ljeti hladiti.

western-digital

Mikrovlakna Climafill

Posebna mikrovlakna Climafill brinu za mekoću i voluminoznost, jer prirodni materijali s vremenom izgube svoj volumen i oblik. Kombinacija s mikrovlaknima Climafill brine da jastuk održi mekoću i prilagodljivost. Jastuk se može prati, pa ćete jednostavno održavati higijenu.

Ima čudesan zlatni rub i elegantan žakard uzorak, koji ne sadrži dodatne boje. Navlaka je napravljena od 100 % prirodnog pamuka, pa je jastuk prozračan i primjeren za sve s osjetljivom kožom.

western-digital

Detalji:

  • Pranje: 30 °C
  • Materijal: 100 % pamuk
  • Punjenje: vanjski sloj od 100 % prirodne svile u slojevima i središte od mikrovlakana Climafill
  • Dimenzija: 50 × 70 cm

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Tip posteljine naslon za glavu