Vitapur svileni jastuk VictoriaSilk, viši, 50 x 70 cm

Brand: Vitapur Naš broj: 1011013

Vitapur svileni jastuk VictoriaSilk, viši, 50 x 70 cm

Svileni jastuk Vitapur Victoria's Silk je napravljen od 100 % prirodnih materijala, pamuka i najprestižnije svile mulberry. Primjeren je za muškarce i osobe sa širim ramenima, te sve koji spavaju na leđima ili boku. Viši je, a dimenzije su 50×70 cm. Cijeli opis

332.4

332,40 Kn uključujući PDVRedovna cijena: 451,05 Kn, Uštedjet ćete 118,65 Kn (26 %)

Naš broj: 1011013

Opis

Opis artikla

Vitapur Victoria's Silk

Svileni jastuk Vitapur Victoria's Silk napravljen od najpoznatije svile mulberry, koja ima poseban sjaj, odlično ujednačuje temperaturuizuzetno je ugodna na dodir. Jastuk je čvršći i viši, klasičnog oblika, pa je primjeren za muškarce i osobe sa širim ramenima. Tvrđi jastuci su primjereni za sve koji spavaju na boku i leđima.

Jastuk je napravljen od 100 % prirodnih materijala, vanjska tkanina je pamuk, a punjenje je od 100 % prirodne svile u slojevima. Svila je značajna po svojoj sposobnosti izjednačavanja temperature, pa će vas po zimi grijati, a po ljeti hladiti.

western-digital

Mikrovlakna Climafill

Posebna mikrovlakna Climafill brinu za mekoću i voluminoznost, jer prirodni materijali s vremenom izgube svoj volumen i oblik. Kombinacija s mikrovlaknima Climafill brine da jastuk održi mekoću i prilagodljivost. Jastuk se može prati, pa ćete jednostavno održavati higijenu.

Ima čudesan zlatni rub i elegantan žakard uzorak, koji ne sadrži dodatne boje. Navlaka je napravljena od 100 % prirodnog pamuka, pa je jastuk prozračan i primjeren za sve s osjetljivom kožom.

western-digital

Detalji:

  • Pranje: 30 °C
  • Materijal: 100 % pamuk
  • Punjenje: vanjski sloj od 100 % prirodne svile u slojevima i središte od mikrovlakana Climafill
  • Dimenzija: 50 × 70 cm

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Tip posteljine naslon za glavu