Clementoni Crazy Chic šminka, mala, dupin (18630)

Clementoni Crazy Chic šminka, mala, dupin (18630)

Broj: 2922020
Crazy Chic paleta šminke s likom dupina impresionirat će djevojke, jer će moći razna sjenila i sjajila za usne. Pogodno za djevojčice starije od 6 godina. Cijeli opis
10,09 € (76,02 Kn)
Uključujući PDV
Dostava MALL

Na zalihi 2 artikla

9.2. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
10.2. dostava za Zagreb i okolicu
 
10.2. dostava za ostale županije
Broj: 2922020

Opis

Clementoni Crazy Chic šminka, mala, dupin


Upoznajte prekrasnu malu paletu šminkelikom dupina Clementoni Crazy Chic, koji je impresionirao djevojke širom svijeta. Djevojčice će se moći uljepšati različitim sjenilima za očisjajilom za usne. Prekrasna paleta make-upa za make up prati najnovije beauty trendove koje lutke jednostavno vole. Paleta šminke je prikladnog oblika, tako da je djevojke mogu svugdje ponijeti sa sobom. Igraći set omogućava djevojkama da se zabave igrajući se, uljepšavajući, a istovremeno će ojačati svoju kreativnost i maštu. Svi proizvodi u paleti su sigurni, tako da se djevojke mogu šminkati bez ikakvih briga. Prikladno za djecu stariju od 6 godina.

Clementoni Crazy Chic šminka

Pojedinosti

Primjereno za djevojčice
Preporučena dob 6+ godina

Upozorenje

*Nije primjereno za djecu mlađu od 36 mjeseci. Mali dijelovi. Opasnost od gušenja zbog stranog tijela. Pročitajte upute i spremite okvir za kasniju upotrebu. Slika na pakiranju je simbolična, boje i detalji mogu se razlikovati. Prije predaje predmeta djetetu uklonite i bacite sve dijelove ambalaže (vrećice, trake …) Preporučuje se djeci starijoj od 6 godina. Koristiti pod nadzorom odraslih. Prije upotrebe pročitajte upute, slijedite ih i slijedite preporuke. Igru/set držite izvan dohvata djece mlađe od 6 godina. Držite malu djecu i životinje podalje od prostora za igru. Neki ljudi mogu biti preosjetljivi na proizvod. Testirajte proizvod nanoseći mali komad šminke na unutrašnjost zgloba i uklonite ga nakon 30 minuta. Nemojte se šminkati ako se pojavi nadražena koža. Ne koristiti na ljuštenoj koži – oštećenoj ili nadraženoj koži.