Gi Metal Amica lopatica za pizzu, 30 cm, L:55 cm

Gi Metal Amica lopatica za pizzu, 30 cm, L:55 cm

Broj: 2857199
Lopatica za pizzu dugačka 55 cm vrlo je izdržljiva, lagana i pogodna za kontakt s hranom. Može se pohvaliti ručkom dužine 25 cm i površinom za pizzu od 30 cm. Prikladna je za upotrebu u malim električnim i plinskim pećima i u kuhinjama. Cijeli opis
42,47 € (319,99 Kn)
Dostava MALL

Na zalihi 5+ artikala

Sutra predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
4.10. dostava za Zagreb i okolicu
 
4.10. dostava za ostale županije
Broj: 2857199

Opis

Gi Metal Amica lopatica za pizzu, 30 cm, L:55 cm


Više od 30 godina iskustva omogućilo je Gi Metalu da proizvodi svoje proizvode s kvalitetom, inovacijama i strašću, što se vrlo dobro odražava na njihovu upotrebu.

Nova linija lopatica Amica, pogodnih i za korištenje kod kuće, ali i za profesionalce, predstavljat će najbolji omjer između kvalitete proizvoda Gi Metal i njihove cijene. S kratkom ručkom (25 cm), bit će prikladna i za uporabu u manjim električnim i plinskim pećima te u kuhinjama u kojima nema puno prostora.

Lopatica za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal među vodećim je kuhinjskim dodacima ove vrste u svijetu. Kombinirajući materijale pobrinuli su se da lopatica bude izdržljivapogodna za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno lagana da kuhar nakon rada ne osjeća bolove u leđima.

Gi Metal Amica lopatica za pizzu

Tehničke značajke

Promjer utovarne površine 30 cm
Dužina lopatice 55 cm
Duljina ručke: 25 cm