7AM Enfant Nido dječja vreća za spavanje, 0-100 cm
390 Kn

7AM Nido je vreća za spavanje koja se prilagođava bilo kojem autosjedalici ili kolicima. Iznimna sigurnosna značajka u obliku ovalnog izreza leđa uklanja dodatne slojeve materijala između pojasa i djetetovih leđa, sprječava klizanje i omogućuje lak pristup pojasu u 5 točaka.

7AM Voyage torbica SoHo
490 Kn

7AM Torba za kolica SoHo kompaktan je i elegantan pratitelj za obilazak grada. Torba također sadrži površinu za previjanje i zasebnu torbicu sa patentnim zatvaračem.

7AM dječja vreća za spavanje za kolica Enfant FUSAK 212 Evolution
949 Kn

7AM Fusak 212 Evolution je visokokvalitetna i višenamjenska torba za noge koja se može koristiti u kolicima i autosjedalici a zbog punog otvaranja može se pretvoriti u topli pokrivač. Torba za noge može se ne samo proširiti na dvije duljine, već je proširiva i zato doslovno raste s vašim djetetom.

7AM Enfant dječja vreća za spavanje POD
699 Kn

7AM vreća za spavanje POD je idealna za hladna dna. Vreća uključuje stražnji poklopac koji se može skliznuti i veliku haubu za otvaranje ogrlice kako bi se spriječilo prodiranje hladnoće u dijete.

7AM Voyage ruksak
490 Kn

7 AM ruksak je savršen svakodnevni lagani pratitelj na putovanjima. Jednostavno prianjanje i podesivi podstavljeni remen za rame za jednostavno rukovanje. Koristite kao torbu za bebe ili kao uobičajeni ruksak za bilo koji dan.