7AM dječja vreća za spavanje za kolica Enfant FUSAK 212 Evolution
1.028 Kn

7AM Fusak 212 Evolution je visokokvalitetna i višenamjenska torba za noge koja se može koristiti u kolicima i autosjedalici a zbog punog otvaranja može se pretvoriti u topli pokrivač. Torba za noge može se ne samo proširiti na dvije duljine, već je proširiva i zato doslovno raste s vašim djetetom.

7AM Enfant dječja vreća za spavanje POD
764 Kn

7AM vreća za spavanje POD je idealna za hladna dna. Vreća uključuje stražnji poklopac koji se može skliznuti i veliku haubu za otvaranje ogrlice kako bi se spriječilo prodiranje hladnoće u dijete.

7AM Enfant Nido dječja vreća za spavanje, 0-100 cm
440 Kn

7AM Nido je vreća za spavanje koja se prilagođava bilo kojem autosjedalici ili kolicima. Iznimna sigurnosna značajka u obliku ovalnog izreza leđa uklanja dodatne slojeve materijala između pojasa i djetetovih leđa, sprječava klizanje i omogućuje lak pristup pojasu u 5 točaka.

7AM rukavice za dječja kolica Enfant
239 Kn 234,90 Kn

Rukavice američke marke 7 A.M. imaju profinjen dizajn, a omogućuju jednostavno pričvršćivanje na kolica. Možete prilagoditi veličinu koju će koristiti svima – i očevima i majkama. Manšete su prostrane, pa će udobno pristajati.

7AM Voyage ruksak
499 Kn

7 AM ruksak je savršen svakodnevni lagani pratitelj na putovanjima. Jednostavno prianjanje i podesivi podstavljeni remen za rame za jednostavno rukovanje. Koristite kao torbu za bebe ili kao uobičajeni ruksak za bilo koji dan.

7AM Voyage torbica SoHo
499 Kn

7AM Torba za kolica SoHo kompaktan je i elegantan pratitelj za obilazak grada. Torba također sadrži površinu za previjanje i zasebnu torbicu sa patentnim zatvaračem.