Bugga sandale za djevojčice
246 Kn

Posljednji komad!

Lijepe sandale za dječake u sportskom dizajnu osiguravaju vašem djetetu udobnost na svakom koraku.

Bugga B00161-03 sandale za djevojčice
239 Kn

Posljednji komad!

Sportske sandale za djevojčice, od marke Bugga, vrlo su ugodni za ležerno nošenje, kao i za izlete u prirodu. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Cipele se praktično kopčaju na čičak. Suvremeni dizajni čine ih popularnim izborom za ljetne dane.

Bugga B00161-04 sandale za dječake
239 Kn

Posljednji komad!

Sandale za dječake marke Buga razveselit će svakog dječaka. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Sportske sandale odlikuju se visokokvalitetnom završnom obradom, dobru prozračnost i gumenim vrhom.

Bugga B00159-04 sandale za dječake
239 Kn

Sandale za dječake marke Disney razveselit će svakog dječaka. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Primjerena je za svakodnevno nošenje po gradu ili prirodi. Sandale su praktično i udobno pričvršćene.

Bugga B00160-03 sandale za djevojčice
239 Kn

Posljednji komad!

Sportske sandale za djevojčice, od marke Bugga, vrlo su ugodni za ležerno nošenje, kao i za izlete u prirodu. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Praktična zakopčavanje, dobra prozračnost i zanimljivi dizajn čine ih vrlo popularnom obućom za tople ljetne dane.

Bugga B00160-04 sandale za dječake
239 Kn

Posljednji komad!

Sandale za dječake od marke Bugga, odličan su izbor za tople dane. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Sandale su idealne ne samo za grad, već i za izlete u prirodu.

Bugga B00162-03 tenisice za djevojčice
239 Kn

Posljednji komad!

Sporstske tenisice za djevojčice, od marke Bugga, pružaju vašem djetetu udobnost na svakom koraku. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala i lako se pričvršćuju na čičak. Njihove žive boje i elegantan dizajn doprinose njihovom ionako izvrsnom dizajnu.

Bugga sandale za dječake
246 Kn

Posljednji komad!

Divne sandale u sivoj boji savršen su izbor za aktivne dječake.

Bugga B00159-03 sandale za djevojčice
239 Kn

Sandale za djevojčice od marke Bugga, odličan su izbor za tople dane. Sportske sandale izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju gumeni vrh. Cipele su pogodne za slobodno vrijeme i obiteljska putovanja. Sandale su praktično i udobno pričvršćene.