Petit Lulu podbradak

Petit Lulu podbradak

Ocjena: 4,8
57 Kn

Petit Lulu podbradak je primjeren za djecu od 3 do 18 mjeseci. Od privlačnih modela sigurno ćete odabrati pravi za vaše dijete. Da ostatci ne bi padali po podu, podbradak ima praktičan džep.

Petit Lulu podbradak s rukavima
110 Kn

Petit Lulu podbradak s rukavima je primjeren za djecu od 18 do 36 mjeseci (veličina L). Od privlačnih modela sigurno ćete odabrati pravi za vaše dijete. S ovim podbratkom vaše dijete se neće uprljati. Da ostatci ne bi padali po podu, podbradak ima praktičan džep.

Petit Lulu torba za pelene
92 Kn

Petit Lulu nepromočna torba za pelene je praktična zahvaljujući dvije veličine (mijenjati pomoću patenta). Dimenzije torbe 45 × 30 cm. Torba je vrlo praktičan dodatak, u njoj je moguće smjestiti odjeću za kupanje, za presvući, kozmetiku…

Petit Lulu pelena za odvajanje, 10 komada
69 Kn

Petit Lulu pelena za odvajanje od iznimno finog flisa čuva pelenu od umazanja, vlage i čuva kožu suhom. Stavite ju između stražnjice i odjeće djeteta. Paket sadrži 10 komada.

Petit Lulu SIO basic PLUS unutarnja pelena
130 Kn

Bambus unutarnja pelena SIO plus s dugom, upijajućom jezgrom, prikladna je za djecu od 4 do 15 kg. – Sastoji se od baze za pelenu (SIO basic)duge, upijajuće jezgre (SIO).

Petit Lulu SIO unutarnje pelene basic
100 Kn

Bambus unutarnja pelena SIO basic je baza za pelene koju karakterizira apsorpcija, za djecu od rođenja do približno 6 mjeseci. Vrlo ugodan i praktičan materijal, 60% viskoza (bambus), 40% pamuk (bio).

Petit Lulu vreća za rublje
55 Kn

Petit Lulu vreća za rublje je idealna za spremanje i naknadno pranje rublja. Dimenzije vreće su 54 × 64 cm.

Petit Lulu All In One pelena
169 Kn

Petit Lulu bambus all in one pelena Fluffy Organic koja se zatvara na patent. To je takozvana „sve-u-jednom“ pelena, gdje je presvlačenje jednako jednostavno kao i kod pelene za jednokratnu upotrebu. Prikladna za djecu od 4 do 15 kg.

Petit Lulu SIO basic START unutarnja pelena
122 Kn

Bambus unutarnja pelena SIO start s kratkom, upijajućom jezgrom je prikladna za djecu od 4 do 15 kg. Prikladna za svakodnevnu zamjenu. Vrlo ugodan i praktičan materijal, 60% viskoza (bambus), 40% pamuk (bio).

Petit Lulu SIO basic START unutarnja pelena, 2 komada
238 Kn

Bambus unutarnja pelena SIO start s kratkom, upijajućom jezgrom, prikladna je za djecu od 4 do 15 kg. Prikladna za svakodnevnu zamjenu. Vrlo ugodan i praktičan materijal, 60% viskoza (bambus), 40% pamuk (bio).