Plastica pjenasta slagalica Školica
90 Kn

Slagalica od pjene sa izmjenjivim središtem će djecu uvesti u njihovu omiljenu igru Školice. Pojedinačni dijelovi su izrađeni u različitim bojama i oblicima, označeni brojevima od 1 do 10. Jednostavno se mogu sastaviti i koristiti ne samo kao podloga za skakanje, već i kao tepih na podu.

Plastica pjenasta slagalica Abeceda
135 Kn

Slagalica od pjene s odvojivim središtem će djetetu predstaviti različita slova. Pojedinačni komadi pjene izrađeni su u različitim bojama i slovima abecede. Mogu se lako sastaviti i koristiti ne samo kao komplet, već i kao podne prostirke.

Plastica Radni stol

Plastica Radni stol

Ocjena: 4,3
128 Kn

Radni stol za male obrtnike opremljen je svim potrebnim alatima poput kliješta, odvijača, ključa, čekića, pile. Sve se može lako složiti kako bi se stvorio radni stol s prostorom za pohranu, kukama za vješanje i različitim policama.

Plastica Liječnički komplet / stol
128 Kn

Odlična igračka za buduće liječnike. Set sadrži sve što liječniku treba: škare, pinceta, naočale, kliješta, stetoskop, ogledalo i još mnogo toga. Sve se može lako preklopiti, a zatim koristiti kao stolicu ili podij.

Plastica slagalica od pjene, brojevi
60 Kn

Slagalice od pjene s odvojivim centrom upoznaju djecu s različitim brojevima. Pojedinačni dijelovi od pjene izrađeni su u različitim bojama s brojevima od 1–9. Mogu se jednostavno sastaviti i koristiti ne samo kao slagalica već i kao podna prostirka.

Plastica Pjenasta slagalica – vodene naljepnice sa životinjama, 26 komada
124 Kn

Slagalica od pjene s uklonjivim središtem upoznaje djecu s različitim slovima. Pojedinačni dijelovi od pjene različito su obojeni i sadrže slova abecede. Mogu se jednostavno sastaviti i koristiti ne samo kao slagalica već i kao podna prostirka. Nisu toksični, sigurni su i mogu se prati. Ova igračka razvija ručnu spretnost i potiče dječju maštu.