Plastica kozmetički komplet/stol
124,35 Kn

Kozmetički stol za male kozmetičarke opremljen je svim potrebnim alatima kao što su ogledalo, sušilo za kosu, češalj, lak za nokte, ruž za usne i razni dodaci. Sve se može lako složiti, a zatim koristiti kao stolica ili tratinčica.

Plastica Liječnički komplet / stol
123,40 Kn

Odlična igračka za buduće liječnike. Set sadrži sve što liječniku treba: škare, pinceta, naočale, kliješta, stetoskop, ogledalo i još mnogo toga. Sve se može lako preklopiti, a zatim koristiti kao stolicu ili podij.

Plastica Pjenasta slagalica Tetris
106,40 Kn

Slagalica od pjenastih dijelova koji se moraju pravilno spojiti tako da tvore kvadratnu oblogu. Razvija ručnu spretnost i podupire djetetovu maštu.

Plastica Radni stol
123,40 Kn

Radni stol za male obrtnike opremljen je svim potrebnim alatima poput kliješta, odvijača, ključa, čekića, pile. Sve se može lako složiti kako bi se stvorio radni stol s prostorom za pohranu, kukama za vješanje i različitim policama.

Plastica pjenasta slagalica Abeceda
129,40 Kn

Slagalica od pjene s odvojivim središtem će djetetu predstaviti različita slova. Pojedinačni komadi pjene izrađeni su u različitim bojama i slovima abecede. Mogu se lako sastaviti i koristiti ne samo kao komplet, već i kao podne prostirke.

Plastica pjenasta slagalica Školica
86,10 Kn

Slagalica od pjene sa izmjenjivim središtem će djecu uvesti u njihovu omiljenu igru Školice. Pojedinačni dijelovi su izrađeni u različitim bojama i oblicima, označeni brojevima od 1 do 10. Jednostavno se mogu sastaviti i koristiti ne samo kao podloga za skakanje, već i kao tepih na podu.