Plastica pjenasta slagalica Školica
89 Kn

Posljednji komad!

Slagalica od pjene sa izmjenjivim središtem će djecu uvesti u njihovu omiljenu igru Školice. Pojedinačni dijelovi su izrađeni u različitim bojama i oblicima, označeni brojevima od 1 do 10. Jednostavno se mogu sastaviti i koristiti ne samo kao podloga za skakanje, već i kao tepih na podu.

Plastica slagalica od pjene, brojevi
59 Kn

Slagalice od pjene s odvojivim centrom upoznaju djecu s različitim brojevima. Pojedinačni dijelovi od pjene izrađeni su u različitim bojama s brojevima od 1–9. Mogu se jednostavno sastaviti i koristiti ne samo kao slagalica već i kao podna prostirka.

Plastica Pjenasta slagalica – vodene naljepnice sa životinjama, 26 komada
124 Kn

Slagalica od pjene s uklonjivim središtem upoznaje djecu s različitim slovima. Pojedinačni dijelovi od pjene različito su obojeni i sadrže slova abecede. Mogu se jednostavno sastaviti i koristiti ne samo kao slagalica već i kao podna prostirka. Nisu toksični, sigurni su i mogu se prati. Ova igračka razvija ručnu spretnost i potiče dječju maštu.

Plastica Radni stol
127 Kn

Radni stol za male obrtnike opremljen je svim potrebnim alatima poput kliješta, odvijača, ključa, čekića, pile. Sve se može lako složiti kako bi se stvorio radni stol s prostorom za pohranu, kukama za vješanje i različitim policama.

Plastica pjenasta slagalica Abeceda
133 Kn

Slagalica od pjene s odvojivim središtem će djetetu predstaviti različita slova. Pojedinačni komadi pjene izrađeni su u različitim bojama i slovima abecede. Mogu se lako sastaviti i koristiti ne samo kao komplet, već i kao podne prostirke.

Plastica Liječnički komplet / stol
127 Kn

Odlična igračka za buduće liječnike. Set sadrži sve što liječniku treba: škare, pinceta, naočale, kliješta, stetoskop, ogledalo i još mnogo toga. Sve se može lako preklopiti, a zatim koristiti kao stolicu ili podij.