QUICK Sport Wahkan nogometna lopta
338 Kn

Nogometna lopta je izrađena od 6 slojeva koji osiguravaju visoku postojanost. Može se koristiti za međunarodna natjecanja. QUICK Sport lopta Wahkan je pogodna za igranje na otvorenom i u zatvorenim prostorima.

QUICK Sport Takoda nogometna lopta
125 Kn

Nogometna lopta je izrađena od 4 slojeva koji osiguravaju visoku postojanost. Može se koristiti u studentskoj lizi. QUICK Sport lopta Takoda je pogodna za igranje na otvorenom i u zatvorenim prostorima.

QUICK Sport Swift lopta, nisko odskakanje
146 Kn

Ručno šivana nogometna lopta je izrađena od 4 slojeva koji osiguravaju visoku postojanost. Može se koristiti za unutarnji nogomet. QUICK Sport lopta Swift je pogodna za igranje na otvorenom i u zatvorenim prostorima.

QUICK Sport Lopta Chitsa vel.4
113 Kn

Ručno šivana nogometna lopta je izrađena od 4 sloja koji osiguravaju visoku postojanost. Dizajnirana posebno za učenje QUICK Sport lopta Chitsa vel.4 je pogodna za igranje na travi.

QUICK Sport MV-100 Soft Shot lopta
85 Kn

Lopta za odbojku je idealna za trening i ima ugodnu površinu. QUICK Sport lopta MV-100 Soft Shot je izrađena od 4 sloja.

QUICK Sport Lopta Jacy vel.1
57 Kn

Ručno šivana nogometna lopta je izrađena od 3 sloja koji osiguravaju visoku postojanost. Dizajnirana posebno za djecu QUICK Sport lopta Jacy vel.1 je pogodna za igranje na travi.

QUICK Sport Lopta Hakan vel.3
98 Kn

Ručno šivana nogometna lopta je izrađena od 4 sloja koji osiguravaju visoku postojanost. Dizajnirana posebno za učenje QUICK Sport lopta Hakan vel.3 je pogodna za igranje na travi.