REAbags putna torba Cities, 32 l, crna
126,40 Kn

Putna torba Cities ima glavni pretinac, dva bočna i jedan prednji džep. Ručke sa zatvaranjem na čičak, koje se koristi za nošenje. To također uključuje i podesivu naramenica.

REAbags putni kofer za prijenosno računalo/notebook Aerolite WLB41
605 Kn

Posljednji komad!

Mala ručna prtljaga Aerolite je odlična za službena putovanja. Ima obložen odjeljak za prijenosno računalo i glavni odjeljak za osobne stvari s volumenom 36l. Na prednjoj strani torbe nalazi se džep na zatvarač i organizator za pisane dokumente i posjetnice.

REAbags putni kovčeg Cities Western Gear
295,70 Kn

Posljednji komad!

Ročna prtljaga, koja je cjenovno dostupna za svakoga. Osim toga opremljen je s kvalitetnim linijskim **kotačima s metalnim ležajem **, s iznimno laganom konstrukcijom, koja je izrađena od 600D poliestra, koji je otporan na udarce.

REAbags putni kofer za prijenosno računalo/notebook Aerolite WLB31
495 Kn

Mala ručna prtljaga Aerolite je odlična za službena putovanja. Kofer je opremljen s obloženim džepom za prijenosno računaloorganizatorom za pisane dokumente, posjetnica i preostale potrepštine. Ima i teleskopsku ručku, kotače i odjeljak za zaključavanje.

REAbags 1414 Treasure Island presvlaka za kovčeg
200 Kn 164,90 Kn

Univerzalna presvlaka za kovčeg 1414 Treasure Island proizvođača Reabags je odlična zaštita za vaš kovčeg. Napravljen je od sintetičkog materijala koji se može prati na 30 °C. Univerzalna veličina za kovčeg od 60 do 80 cm bez kotača. Neka vaš kovčeg bude čist i bez ogrebotina.

REAbags 9053 Boombox presvlaka za kovčeg
201 Kn 164,90 Kn

REAbags 9053 Boombox omot za kovčeg je praktična i dizajnerska zaštita za vaš kovčeg. Pomaže spriječiti nastanak oštećenja, a istodobno služi kao modni dodatak za put. Uz to, uvijek ćete prepoznati svoj kovčeg.

REAbags 9055 Deep Sea presvlaka za kovčeg
201 Kn 164,90 Kn

REAbags 9055 Deep Sea praktična i dizajnerska zaštita vašeg kovčega. Pomaže u sprječavanju oštećenja vaše prtljage i predstavlja ukusan dodatak na putovanjima. Uz to možete uvijek brzo prepoznati svoj kovčeg među ostalom prtljagom.

REAbags 9056 Beach Flowers presvlaka za kovčeg
201 Kn 164,90 Kn

REAbags 9056 Beach Flowers praktična i dizajnerska zaštita vašeg kovčega. Pomaže u sprječavanju oštećenja vaše prtljage i predstavlja ukusan dodatak na putovanjima. Uz to možete uvijek brzo prepoznati svoj kovčeg među ostalom prtljagom.

REAbags 9069 Pied de Chat presvlaka za kovčeg
201 Kn 164,90 Kn

REAbags 9069 Pied de Chat praktična i dizajnerska zaštita vašeg kovčega. Pomaže u sprječavanju oštećenja vaše prtljage i predstavlja ukusan dodatak na putovanjima. Uz to možete uvijek brzo prepoznati svoj kovčeg među ostalom prtljagom.

REAbags 9078 Roses presvlaka za kovčeg
201 Kn 164,90 Kn

REAbags 9078 Roses praktična i dizajnerska zaštita vašeg kovčega. Pomaže u sprječavanju oštećenja vaše prtljage i predstavlja ukusan dodatak na putovanjima. Uz to možete uvijek brzo prepoznati svoj kovčeg među ostalom prtljagom.

REAbags REAbags 9015 Zebra prevlaka za kovčeg
201 Kn 164,90 Kn

REAbags 9015 Zebra praktična i dizajnerska zaštita vašeg kovčega. Pomaže u sprječavanju oštećenja vaše prtljage i predstavlja ukusan dodatak na putovanjima. Uz to možete uvijek brzo prepoznati svoj kovčeg među ostalom prtljagom.

REAbags REAbags 9043 Bohemian Rose presvlaka za kovčeg
201 Kn 164,90 Kn

REAbags 9043 Bohemian Rose omot za kovčeg je praktična i dizajnerska zaštita za vaš kovčeg. Pomaže spriječiti nastanak oštećenja, a istodobno služi kao modni dodatak za put. Uz to, uvijek ćete prepoznati svoj kovčeg.

REAbags REAbags 9045 Modern Retro presvlaka za kovčeg
201 Kn 164,90 Kn

REAbags 9045 Modern Retro omot za kovčeg je praktična i dizajnerska zaštita za vaš kovčeg. Pomaže spriječiti nastanak oštećenja, a istodobno služi kao modni dodatak za put. Uz to, uvijek ćete prepoznati svoj kovčeg.

REAbags REAbags 9051 Statement presvlaka za kovčeg
201 Kn 164,90 Kn

REAbags 9051 Statement omot za kovčeg je praktična i dizajnerska zaštita za vaš kovčeg. Pomaže spriječiti nastanak oštećenja, a istodobno služi kao modni dodatak za put. Uz to, uvijek ćete prepoznati svoj kovčeg.

REAbags putni kofer Aerolite T-202/1 S
659 Kn

Praktičan kofer Aerolite zbog svoje veličine, mnoge aviokompanije smatraju ručnom prtljagom. Kofer ima volumen od 35 litara i osiguran je kodnim zaključavanjem te je opremljen s dva kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima dva džepa sa zatvaračem, od kojih je jedan namijenjen za prijenosno računalo. Idealan izbor za bilo koji poslovni put!

REAbags putni kofer Aerolite T-9378/3-S
547 Kn

Mali kofer Aerolite s volumenom od 33 litre, zbog svoje veličine, može se koristiti kao osobna prtljaga. Kofer je osiguran s ključanicom na šifru, opremljen je s četiri dvostruka kotačateleskopskom ručkom. S vanjske strane ima 2 džepa koji omogućuju organizaciju malih stvari.

REAbags putni kovčeg B.HPPY Two In A Melon, L
781 Kn

Veliki kovčeg B.HPPY sa šarenim ljetnim uzorkom i prostranim unutarnjim prostorom s volumenom od 91 litre. Izrađen je od tvrde, a izdržljive ABS plastike i dolazi s četiri rotirajuća kotača, sklopivom ručicom i bravom na kod. Unutrašnjost kovčega može se podijeliti pomoću tekstilnih pregrada na zatvarač, koji s elastičnim trakama omogućuju zaštitu sadržaja.

REAbags torba za prijenosno računalo/notebook Aerolite LB17
346,90 Kn

Crna torba za prijenosno računalo iz kolekcije Aerolite Business je podijeljena u dva glavna odjeljka i nudi mogućnost zatvaranja na zatvarač. Polovica torbe je dodatno obložena i služi za pohranu prijenosnog računala, dok druga polovica služi pohranjivanju dokumenata. Na prednjoj strani torbe ćete naći džep s organizatorom, pretince za olovke, posjetnice i druge male predmete. Torba ima podesivi i odvojivi remen, koji je namijenjen za nošenje preko ramena.