Sherpa Amber ženska pletena kapa
83 Kn

Odlična cijena

Ženska pletena kapa Sherpa Amber s umjetnim kantama izrađena je od toplog materijala u anatomski oblikovanom kroju. Za veći komfor, unutrašnjost je obložena flisom koji pruža još više topline i udobnosti.

Sherpa Arona Mel Blue ženska kapa
66 Kn

Odlična cijena

Ženska kapa Sherpa Amber izrađena je od toplog materijala u anatomski oblikovanom kroju. Za veći komfor, unutrašnjost je obložena flisom koji pruža još više topline i udobnosti.

Sherpa dječja kapa MAGIC
102 Kn

Dječja kapa s obojenim pomponom s unutarnje je strane opremljena mekim i toplim runom. Dječja kapa Sherpa MAGIC je izrađena od 100% akrila. Može se koristiti ne samo za redovne šetnje, već i za razne sportove.

Sherpa dječja zimska kapa NANCY
102 Kn

Dječja zimska kapa s obojenim pomponom s unutarnje je strane opremljena mekim i toplim runom. Sherpa Girl kapa MAGIC je izrađena od 100 % akrila. Može se koristiti ne samo za redovne šetnje, već i za razne sportove.

Sherpa Iowa II kapa

Sherpa Iowa II kapa

Ocjena: 4,7
50 Kn

Odlična cijena

Uniseks kapa Sherp Iowa II je namijenjena kako muškarcima tako i ženama. Zbog svog oblika je primjerena za trekking, planinarenje, skijanje, spuštanje snowboardom, ali i za svakodnevnu upotrebu.

Sherpa sportska kapa Lowel
64 Kn

Ženska i muška sportska kapa napravljena je od udobnog elastičnog materijala i ima posebnu obradu na stražnjoj strani i pogodna je za skijaško trčanje, trčanje i biciklizam. Izrađen je od funkcionalnog materijala koji upija vlagu i ugodno grije.

Sherpa ženska kapa Iowa
43 Kn

Ženska pletena kapa je primjerena za trekking, planinarenje, skijanje, spuštanje snowboardom, ali i za svakodnevnu upotrebu.

Sherpa Ziller

Sherpa Ziller

Ocjena: 4,9
50 Kn

Odlična cijena

Muška pletena kapa na unutarnjoj strani su mekana mikrovlakna, koja na odgovarajući način vraćaju toplinu tijekom hladnih zimskih dana. Pogodan je za planinarenje, skijanje, zimske sportove, ali također može biti moderan dodatak za grad.