Summer Infant Jednostrana sigurnosna pregrada na krevetu
277,90 Kn

Jednostrana sigurnosna pregrada na krevetu će pomoći većoj sigurnosti djeteta u prelasku s dječjeg kreveta na uobičajeni krevet. Štiti djecu od padova s kreveta, zato roditelji ne trebaju brinuti kada nekoliko minuta ostave dijete bez nadzora.

Summer Infant SwaddlePod deka, siva
129 Kn

Deka SwaddlePod, marke Summer Infant, je namijenjena prije svega prerano rođenoj ili veoma maloj djeci Dijete se u njoj osjeća kao u majčinoj utrobi. Čvrsto zamotavanje uzrokuje osjećaj sigurnosti i smanjuje takozvani refleks lekcije, koji ga može probuditi ili potaknuti na plač.

Summer Infant vreća za spavanje SwaddleMe S
207 Kn

Posljednji komad!

Mekana vreća za spavanje SwaddleMe sada se nalazi u novom dvostrukom paketu. Zbog visokokvalitetnog materijala osigurava osjećaj ugode i sigurnosti, pa ju preporučaju svi pedijatri u SAD-u. Svjetski poznata vreća za spavanje SwaddleMe dijete smiruje, sprječava stres i ublažava simptome grčeva te djetetu stvara osjećaj kao da je u maminom trbuhu. Zamotan u mekanom smanjuje se refleks koji budi dijete.

Summer Infant plišana igračka sa srcem - jež
205 Kn

Ova mekana plišana igračka je odličan pratilac za vaše najmlađe. Ima vibracije i zvukove u obliku otkucaja srca, pa će se dijete osjećati kao da je u naručju mame ili tate.

Summer Infant vreća za spavanje SwaddleMe S, siva
127 Kn

Mekana vreća za spavanje SwaddleMe zbog kvalitetnog materijala osigurava osjećaj udobnosti i sigurnosti te ju preporučuju svi pedijatri u SAD-u. Svjetski poznata vreća za spavanje SwaddleMe smiruje dijete, sprječava stres i ublažava simptome grčeva te djetetu stvara osjećaj kao da je u maminom trbuhu. Umotan u mekanom smanjuje se refleks koji budi dijete.

Summer Infant SwaddleMe Deluxe deka, 2 komada
266 Kn

Dječji komplet deki SwaddleMe Deluxe, marke Summer Infant, je mekanugodan za vaše dijete. Deka na dnu ima patent, koji vam olakšava presvlačenje djeteta bez da ga probudite. Napravljena je od pamuka. U paketu dobivate 2 komada.

Summer Infant kada za kupanje Ocean Buddies
369 Kn

Kada za kupanje Ocean Buddies do Summer Infant je primjerena za malu djecu do djecu staru dvije godine. Unutarnja obloga je uklonjiva i primjerena je za djecu od prvog dana života. Igračka pričvršćena je na kadu kako bi se dijete zabavljalo dok se kupa.

Summer Infant vreća za spavanje SwaddleMe Wiggle S
184 Kn

Vreća za spavanje SwaddleMe Wiggle S marke Summer Infant je namijenjena djeci od 2 do 7 mjeseci. Ovo je idealan izbor pri prelasku s deke školjke na običan pokrivač. Torba je napravljena od 100% pamuka. S rukavima, ramena su i dalje topla, a djetetova stopala još su slobodna, tako da ih može pomicati.

Summer Infant dječja muslinska deka SwaddleMe
138 Kn

Meko dječja muslinska deka marke Summer Infant idealna je za bezbrižno spavanje vaše bebe. Deka je dovoljno velika (102 × 102 cm) i elastične da se može koristiti kao pokrivač ili omotač kolica. Pakiranje sadrži 2 komada muslinskih deka.

Summer Infant komplet vreća za spavanje SwaddleMe, 3 komada
272 Kn

Meke vreće za spavanje SwaddleMe u praktičnom trostrukom pakiranju. Zbog visokokvalitetnog materijala osigurava osjećaj ugode i sigurnosti, pa ju preporučaju svi pedijatri u SAD-u. Svjetski poznata vreća za spavanje SwaddleMe dijete smiruje, sprječava stres i ublažava simptome grčeva te djetetu stvara osjećaj kao da je u maminom trbuhu. Umotan u mekanom smanjuje se refleks koji budi dijete.