Summer Infant kada za kupanje Ocean Buddies
365 Kn

Kada za kupanje Ocean Buddies do Summer Infant je primjerena za malu djecu do djecu staru dvije godine. Unutarnja obloga je uklonjiva i primjerena je za djecu od prvog dana života. Igračka pričvršćena je na kadu kako bi se dijete zabavljalo dok se kupa.

Summer Infant vreća za spavanje SwaddleMe S
206 Kn

Mekana vreća za spavanje SwaddleMe sada se nalazi u novom dvostrukom paketu. Zbog visokokvalitetnog materijala osigurava osjećaj ugode i sigurnosti, pa ju preporučaju svi pedijatri u SAD-u. Svjetski poznata vreća za spavanje SwaddleMe dijete smiruje, sprječava stres i ublažava simptome grčeva te djetetu stvara osjećaj kao da je u maminom trbuhu. Zamotan u mekanom smanjuje se refleks koji budi dijete.

Summer Infant vreća za spavanje SwaddleMe Wiggle S
182 Kn

Vreća za spavanje SwaddleMe Wiggle S marke Summer Infant je namijenjena djeci od 2 do 7 mjeseci. Ovo je idealan izbor pri prelasku s deke školjke na običan pokrivač. Torba je napravljena od 100% pamuka. S rukavima, ramena su i dalje topla, a djetetova stopala još su slobodna, tako da ih može pomicati.

Summer Infant dječja muslinska deka SwaddleMe
137 Kn

Meko dječja muslinska deka marke Summer Infant idealna je za bezbrižno spavanje vaše bebe. Deka je dovoljno velika (102 × 102 cm) i elastične da se može koristiti kao pokrivač ili omotač kolica. Pakiranje sadrži 2 komada muslinskih deka.

Summer Infant komplet vreća za spavanje SwaddleMe, 3 komada
269 Kn

Meke vreće za spavanje SwaddleMe u praktičnom trostrukom pakiranju. Zbog visokokvalitetnog materijala osigurava osjećaj ugode i sigurnosti, pa ju preporučaju svi pedijatri u SAD-u. Svjetski poznata vreća za spavanje SwaddleMe dijete smiruje, sprječava stres i ublažava simptome grčeva te djetetu stvara osjećaj kao da je u maminom trbuhu. Umotan u mekanom smanjuje se refleks koji budi dijete.

Summer Infant vreća za spavanje SwaddleMe S, siva
126 Kn

Mekana vreća za spavanje SwaddleMe zbog kvalitetnog materijala osigurava osjećaj udobnosti i sigurnosti te ju preporučuju svi pedijatri u SAD-u. Svjetski poznata vreća za spavanje SwaddleMe smiruje dijete, sprječava stres i ublažava simptome grčeva te djetetu stvara osjećaj kao da je u maminom trbuhu. Umotan u mekanom smanjuje se refleks koji budi dijete.

Summer Infant plišana igračka sa srcem - jež
201 Kn

Ova mekana plišana igračka je odličan pratilac za vaše najmlađe. Ima vibracije i zvukove u obliku otkucaja srca, pa će se dijete osjećati kao da je u naručju mame ili tate.

Summer Infant plišana igračka sa srcem - zec
200 Kn

Ova mekana plišana igračka je odličan pratilac za vaše najmlađe. Ima vibracije i zvukove u obliku otkucaja srca, pa će se dijete osjećati kao da je u naručju mame ili tate.

Summer Infant prijatelj za spavanje, slon Eddie, sjajan
233 Kn

Djeci omogućite lakše spavanje i osigurajte mu lijepog prijatelja po imenu Eddie. Eddie stvara umirujuću atmosferu u sobiuporabom melodijeprojekcije zvijezda na zid. Slona napajaju baterije, koji se mogu lako zamijeniti po potrebi.