Tinéo torba za previjanje
337 Kn

Torba za previjanje marke Tineo ima mnoštvo džepova koji služe za organizaciju. Ima ručke za sigurno pričvršćivanje na kolica.

Tinéo podloga za previjanje za putovanje
117 Kn

Podloga za previjanje za putovanje Tineo odlično će doći jer ima velike džepove za organizaciju pelena, kozmetike i dodataka. Dio za previjanje je od nepropusnog materijala i lako se čisti.

Tinéo putni jastuk i podstava 3u1 Family Fun
366 Kn

Putni jastuk i podloga 3u1 marke Tineo za putovanja. Potpuno rastegnuti madrac nudi veliko igralište (120×120×4 cm), a pojedine dijelove možete međusobno pričvrstiti čičkom.

Tinéo putni jastuk i podstava 5u1 Family Fun
535 Kn

Putni jastuk i podloga 5u1 marke Tineo za putovanja. Kada se rasklopi, nudi veličinu od 180 × 120 cm i može se iznenada pretvoriti u tunel ili kuću zbog svog specifičnog sustava presavijanja.

Tinéo vreća za spavanje Mini, 52 cm lisica
203 Kn

Mini vreća za spavanje iz kolekcije Tineo Fox je udobna i elegantna, zahvaljujući duljini od 52 cm je posebno prigodna za novorođenčad od 0 do 3 mjeseca starosti. Vreća za spavanje može se potpuno otvoriti.

Tinéo vreća za spavanje, 80-100 cm lisica
318 Kn

Podesiva vreća za spavanje iz kolekcije Lisica, od Tinea, udobna je i elegantna. Zahvaljujući postavci, mijenja se iz veličine 80 u veličinu od 100 cm i stoga je pogodna za djecu od 6 do 36 mjeseci.

Tinéo vreća za spavanje Mini, 66 cm lisica
234 Kn

Mini vreća za spavanje iz kolekcije Tineo Fox je udobna i elegantna, zahvaljujući duljini od 66 cm je posebno prigodna za novorođenčad od 0 do 6 mjeseci starosti. Vreća za spavanje može se potpuno otvoriti.

Tinéo Baby Nest jastuk, siva/tamno siva
314 Kn

Jastuk Baby Nest, marke Tineo, ergonomski je jastučić za spavanje sa svim dodacima koji su vam potrebni za udobnost djeteta, uklonjivi su i prilagodljivi prema potrebama i veličini vaše bebe. Bočni valjci održavaju bebu sigurnom i u prirodnom položaju, a valjak za podnožje stopala umiruje bebin trbuh.

Tinéo jastuk za njegu 5u1
498 Kn

Jastuk za njegu iz kolekcije Lisica marke Tineo osigurava udoban položaj i otklanja probleme u trudnoći (bolovi u donjem dijelu leđa, napetost u trbuhu, teške noge …). Cijeli komplet sastoji se od 2 jastuka, prvi veličine 64×54 cm i drugi 33×32 cm.

Tinéo masažni remen Lisica
134 Kn

Topli masažni pojas, od Tinea, idealan je za smirivanje bolova u trbuhu. Podesiv pojas na čičak uključuje tople kuglice koje umiruju trbuh vašeg djeteta.

Tinéo Music box Balerina
309 Kn

Glazbena kutija marke Tineo spaja se preko Bluetootha na mobilni uređaj ili tablet računalo. Možete reproducirati bilo koju glazbu, bajku ili zvuk izdaleka.

Tinéo Music box INDIAN SPIRIT
309 Kn

Glazbena kutija Indijanskog medvjeda marke Tineo spaja se preko Bluetootha na mobilni uređaj ili tablet računalo. Možete reproducirati bilo koju glazbu, bajku ili zvuk izdaleka.

Tinéo Suncobran za dječja kolica
138 Kn

Suncobran, od marke Tineo, dizajniran je za pričvršćivanje na bilo koja kolica. Okretljivi suncobran u sivoj boji s UV 50+ štiti vaše dijete od djelovanja sunčevih zraka.