Top Mark dječja sjedalica UP BOOSTER
230,06 Kn 209,40 Kn

Posljednji komad!

UP BOOSTER sjedalica pogodna je za svaki stol. Jednostavno namještanje s remenima. Sigurnosni pojas5 točaka. Sjedalo je jednostavno i lagano, možete ga uzeti sa sobom u restoran i na odmor. Jednostavno održavanje. Tako će vaše dijete biti zajedno s vama za stolom.

Top Mark vreća za kolica YURI
287,65 Kn 263,90 Kn

YURI vreća za kolica vašemu djetetu nudi toplinu i udobnost na putovanju u jesensko i zimsko vrijeme. Vreća ima mekanu podlogu od flisa i gumbe za podešavanje veličine, tako da ju možete koristiti u većini kolica. Otvor oko glave možete povećati uz pomoć vrpce.

Top Mark dječja sjedalica RAFI
287,90 Kn

RAFI sjedalica nosivosti do 15 kg je iznimno lagana i kompaktna, idealna za putovanje, mase 2 kg. Može se pričvrstiti na stol. Sjedalica je primjerena za djecu koja žele sjediti.

Top Mark stol za hranjenje od eko kože ROBIN
978,70 Kn 863 Kn

Ovaj raskošan visoki stol ROBIN je primjeren za djecu od 6 do 36 mjeseci i opremljen je s uklonjivim i podesivim pladnjem. Stol je podesiv po visini (7 položaja), zato ga možete postaviti uz svaki stol. Naslonjač možete postaviti u 5 položaja uključujući način spavanja. Lagan je i sklopiv tako da zauzima vrlo malo prostora u složenom položaju. Dolazi sa standardnim sigurnosnim pojasom u 5 točaka koji uključuje štitnik za tijelo.