Nikidom pernica Roller Pencil Case Aloha-29%
87 Kn 61,19 Kn

Posljednji komad!

Pernica u obliku valjka je namijenjena za potrepštine ili druge manje osobne predmete. Pernica je izrađena od kvalitetnih materijala. Zatvaranje na patent zatvarač. Motiv pernice odgovara školskoj torbi na kotačima Nylon Roller / Nylon Roller XL.

Karton P+P školska puna pernica T-rex 2019
84 Kn

Posljednji komad!

Potpuno opremljena dječja školska pernica s dizajnom T-rexa. Jednokatna pernica s prozirnim džepom za raspored. Ispunjava sve potrebe malog učenika.

Pixie Crew kreativna pernica Minecraft, sivo-plava
129 Kn

Posljednji komad!

Pernica ima 16 klasičnih gumenih kopči za olovke, bojice ili markere, 4 držača za ravnala, šeštar ili škare. Po cijeloj širini je prostran džep s folijom, za stavljanje školskog rasporeda. Silikonska kreativna ploča TM na prednjoj strani. U svakoj pernici dobivate 100 malih piksela.

Karton P+P školska puna pernica Lola, jednokatna
43 Kn

Posljednji komad!

Potpuno opremljena dječja pernica s modernim djevojačkim dizajnom s motivom mačića. Jednokatna pernica s prozirnim džepom za raspored. Ispunjava sve potrebe malog učenika.

LEGO Faces Blue kvadratna pernica
96 Kn

Posljednji komad!

Pernica za školu, vrtić ili crtanje kod kuće. Pernica ima dovoljno prostora za puno olovaka, bojica ili flomastera. Oznaka za ime ušivena je na pernicu radi lakšeg prepoznavanja, a ima i petlju sa strane, zahvaljujući kojoj ju je lako nositi. Izrađena je od izdržljivog materijala bez upotrebe PVC-a.

Nikidom pernica Roller Roller Pencil Case XL White Fire
107 Kn

Posljednji komad!

Pernica u obliku valjka je namijenjena za potrepštine ili druge manje osobne predmete. Pernica je izrađena od kvalitetnih materijala. Zatvaranje na patent zatvarač. Motiv pernice odgovara školskoj torbi na kotačima Nylon Roller / Nylon Roller XL.

Target pernica Compact Allover Matrix
114 Kn

Posljednji komad!

Kvalitetna pernica Matrix marke Target odličan je dodatak za spremanje pisala i drugih školskih potrepština.

Karton P+P novčanik OXY OXY BLACK LINE white
53 Kn

Posljednji komad!

Dječji novčanik u modernom dizajnu. Novčanik, ima predjele za novčanice, mali odjeljke za različite karticedžepni odjeljak s zatvaračem **. Novčanik je izrađen od kvalitetne tkanine.

Stil Digital pernica-23%
70 Kn 53,74 Kn

Posljednji komad!

Školska pernica modernog dizajna bit će odličan dodatak za svakog školarca. Pernica ima kopče za olovke i dodatke, a tu su džepovi za manje predmete. Izrađeno od kvalitetnih i trajnih materijala.

Stil pernica Indian life
71 Kn

Posljednji komad!

Školska pernica modernog dizajna bit će odličan dodatak za svakog školarca. Pernica ima kopče za olovke i dodatke, a tu su džepovi za manje predmete. Izrađeno od kvalitetnih i trajnih materijala.

Stil Progress per

Stil Progress per

Ocjena: 4,3
65 Kn

Posljednji komad!

Moderna školska pernica postat će odličan dodatak za svakog malog školarca. Pernica ima pokrov, kopče za olovke i džepove za manje predmete. Izrađena od visokokvalitetnih i trajnih materijala.

Herlitz Goool pernica, 3 kata, puna, 31-dijelna
132 Kn

Pernica s motivom nogometaša je potpuno opremljena priborom za pisanje koji će trebati učenicima u školi. Zatvaranje je moguće kvalitetnim zatvaračem, materijal koji je iskorišten je lako oprati.

Herlitz Srce pernica, puna, 3 preklopa
136 Kn

Trodijelna pernica s motivom srca u potpunosti je opremljena olovkama koje svaki učenik treba. Zatvaranje na patent zatvarač. Materijal se lako čisti.

Herlitz Srce pernica, puna, 2 preklopa
89 Kn

Dvodijena pernica s motivom srca u potpunosti je opremljena olovkama koje svaki učenik treba. Zatvaranje na patent zatvarač. Materijal se lako čisti.

Zipit Grillz Monster pernica s motivom čudovišta Bright Lime, svijetlo zelena
75 Kn

Velika pernica Zipit Talking Monstar dostupna je s besplatnom mobilnom aplikacijom (iOS / Android), koja omogućuje život olovke. Počinje parafrazirati svaku riječ koju kažete, govori vam ili se igra s vama kako biste učili engleski rječnik. Zipit Talking Monstar izrađena je od izdržljivog poliestera koji se može prati. Ne samo da ćete biti zadovoljni praktičnim dizajnom za olovke, već i praktičnom obradom otvora za spremanje sitnih predmeta.

Zipit Monster pernica s motivom čudovišta Special Edition 2018, crno-bijela
81 Kn

Dovršena pernica Zipit Monster u posebnom izdanju 2018 je dizajnerski uređena i vrlo praktičnog dizajna. Ne samo da ćete biti zadovoljni praktičnim dizajnom za olovke, već i praktičnom obradom otvora za spremanje sitnih predmeta. Cijela pernica hvali se usavršenim i praktičnim zatvaračem, što je osobito korisno – sve to nudi Zipit Monster, tako da ćete jedva čekati da uživate u njoj. Sigurno će vam dobro doći. Mi smo znatiželjna bića, oduševljeni smo malim, praktičnim stvarima.

Herlitz Sjajna pernica u obliku leptira, 2 kata, puna, 31-dijelna
75 Kn

Školska pernica potpuno je opremljena i dostupna u motivu leptira. Pernica s dva kata i zatvarajnem na patentni zatvarač opremljena je kompletnim 31-dijelnim dodacima koje svaki učenik treba. Korišten materijal je jednostavan za pranje.

Zipit Grillz Monster pernica s motivom čudovišta, crna
75 Kn

Velika pernica Zipit Grillz Monster dizajnirana je, praktična i zabavna. Ne samo da ćete biti zadovoljni praktičnim dizajnom za olovke, već i praktičnom obradom otvora za spremanje sitnih predmeta. Cijela pernica hvali se usavršenim i praktičnim zatvaračem, što je osobito korisno – sve to nudi Grillz Monster, tako da ćete jedva čekati da uživate u njoj. Sigurno će vam dobro doći. Mi smo znatiželjna bića, oduševljeni smo malim, praktičnim stvarima.

Herlitz puna pernica Smiley B&Y Faces, 3 dijela
137 Kn

Trodijelna pernica s motivom veselih lica je potpuno opremljena priborom za pisanje koji će trebati učenicima u školi. Zatvaranje je moguće kvalitetnim zatvaračem, materijal koji se koristi je lako oprati.

Back Me Up Pernica NO FEAR Limits
56 Kn

Pernica u modernom dizajnu No Fear s dva pretinca i patentnim zatvaračem. Unutarnje gumene petlje za bolju organizaciju i mali unutarnji džep. Namijenjena je prvenstveno tinejdžerima.

Pixie Crew kreativna pernica, velika-27%
81 Kn 58,36 Kn

Odlična cijena

Višenamjenska pixel pernica/torbica za spremanje školskog pribora, sa silikonskom površinom. Unutar pernice ima dovoljno mjesta za spremanje olovaka i ostalog školskog pribora. Zatvaranje na gornjoj strani (patent) Izrađena od kombinacije silikona i neoprena, koji štiti sadržaj prilikom pada i udaraca.

LEGO Faces Blue 3D pernica
151 Kn

Uz ovu LEGO pernicu sa 3D printom, školski će dan biti puno zabavniji. Uz prostranu pregradu, dvostranu ploču s 12 petlji ili mali unutarnji džep s patentnim zatvaračem, nudi dovoljno prostora za sve važne olovke. Unutra ima i oznaku za ime, tako da se pernica može odmah prepoznati.

Herlitz Automobil pernica, puna, 3 preklopa
136 Kn

Trodijelna pernica s motivom automobila u potpunosti je opremljena olovkama koje svaki učenik treba. Zatvaranje na patent zatvarač. Materijal se lako čisti.