K2 Gold Luster Q3 pasta za poliranje

Ocjena: 4,7 3 ocjena Brand: K2 Naš broj: 1422511

K2 Gold Luster Q3 pasta za poliranje

Pasta za poliranje Gold Luster Q3 je profesionalna srednje gruba pasta za poliranje najviše kvalitete za uklanjanje ogrebotina, pa čak i tragove brusnog papira gradacije 800. Cijeli opis

62
4.7 3

62 Kn

Naš broj: 1422511

Opis

Opis artikla

Gold Luster Q3 pasta za poliranje

Pasta za poliranje Q3, proizvođača K2, je profesionalna srednje gruba pasta za poliranje najviše kvalitete za uklanjanje ogrebotina, pa čak i tragove brusnog papira gradacije 800, pri čemu osigurava izniman sjaj površine.

Također je sjajna za uklanjanje holograma, narančaste boje, promrzlina i drugih oštećenja.

K2 Luster paste za poliranje spadaju u linijo K2 Gold, koja osigurava garanciju na najvišoj kvaliteti.

Upute za uporabu Pasta je prikladna za ručno i strojno poliranje u kombinaciji sa svim strojevima za poliranje. Poliranje je moguće s grubim i mekanim spužvama za poliranje. Površina se prije upotrebe mora temeljito očistiti, a velike nesavršenosti moraju se ukloniti brusnim papirom.

Strojno poliranje: Pasta se nanosi na spužvu, raširi po površini i počnite polirati manjim brojem okretaja, a zatim prijeđite do maksimalno 1500 okr/min za rotacijske strojeve. Nakon poliranja, pastu jednostavno obrišete mekom krpom izrađenom od mikro vlakana. Prilikom rada pazite da se pasta ne osuši na plastičnim površinama. Stoga se preporuča površina unaprijed zaštititi trakom za maskiranje. Ne primjenjivati ​​na vrućim površinama ili na izravnom suncu.

Sigurnosne upute: Prije korištenja pročitajte upute za uporabu.

P102 Držite izvan dosega djece.


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Vrsta polirna pasta