Komplet četki za pranje vozila Vikana

Brand: Naš broj: 645073

Poklon

Komplet četki za pranje vozila Vikana + 80 Kn bonusa za sljedeću kupovinu iznad 800 Kn

Komplet četki za pranje vozila, Vikan, uključuje Ergo ručnu četku za čišćenje vozila, Special četku za čišćenje naplataka i četkicu za čišćenje armatutnih ploča. Cijeli opis

210.4

226,19 Kn
210,40 Kn

Naš broj: 645073

kupon za popust 80 Kn

Kupon za popust 80 Kn

80 Kn bonusa za sljedeću kupovinu iznad 800 Kn

Sada ćete dobiti poklon za svoju kupnju - kupon za popust koji vrijedi 80 Kn za sljedeću kupovinu. Kupon će vam biti poslan 14 dana nakon što vam narudžba bude isporučena.

Ponuda vrijedi do 13. 12. 2019.


Opis

Opis artikla

Danski proizvođač je poznat po svojim kvalitetnim i korisnim sredstvima za čišćenje. Osim visoke kvalitete odlikuje ga i širok spektar proizvoda koji su namijenjeni za različitu upotrebu.

Komplet četki za pranje vozila Vikan sadrži sve što trebate za učinkovito i jednostavno čišćenje vašeg automobila. ** ručna Ergo četka** namijenjena je čišćenju vozila. Iznimno je meka i izdržljiva te ne šteti površine vozila. Četka Vikan Special dizajnirana je za jednostavno čišćenje svih vrsta naplataka. Njen oblik omogućava jednostavno čišćenje svih kutova. U kompletu ćete naći i četkicu za čišćenje armaturnih ploča. Idealna je za uklanjanje prašine iz zračnih utora i drugih teže dostupnih mjesta.


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Vrsta četka

Artikl je dostupan u drugim državama