Coasto daska na napuhavanje SUP Odyssea 9.5

Coasto daska na napuhavanje SUP Odyssea 9.5

Broj: 1182976
SUP daska na napuhavanje WattSup Sar je super za početnike ili srednje iskusne SUP-ere. Nudi stabilnost, rukovanje i veliki broj korisnih detalja koji čine vožnju ugodnom i jednostavnom. Cijeli opis
4.180 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Na zalihi kod dobavljača

1.10. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
4.10. dostava za Zagreb i okolicu
 
4.10. dostava za ostale županije

Broj: 1182976

Opis

SUP za ljetne užitke

SUP daska na napuhavanje Coasto Odyssea 9.5 je izvrsna daska za početnike i već iskusne (stand-up paddling) SUP-ere. Proizvod je lagan i nudi mnoge mogućnosti za upotrebu – bit će odličan za SUP-anje u mirnim vodama, SUP-anje na valovitijim površinama, a uz neke prilagodbe (kajak-sjedalo) možete ga koristiti kao poseban kajak.

Proizvod je namijenjen za muškarce i žene, a dimenzije 381×76×15 cm dopuštaju lako rukovanje i stabilnost unatoč vjetru. Širina nudi dovoljno površine za stabilnost, bez da se daska značajno usporava zbog toga. Dizajn je posebno prilagođen te nudi sve za potpunu i udobnu sportsku aktivnost – savršeno za početak sudjelovanja u ovoj popularnoj sportskoj aktivnosti.

western-digital

Brojne prednosti

Daska nudi brojne korisne detalje – reljefna podloga kick-pad zajedno s površinom SUP-a omogućuje stabilnost i sprječava klizanje čak i u turbulentnijim vodama. Prstenovi su izvrsni za pričvršćivanje kajak sjedala, a ispred njega je kabel za nošenje tereta, s kojim možete priložiti sve što je potrebno za vodene avanture.

Dodatna oprema koju dobivate uz SUP izvrsna je oprema za početnike, kao i iskusnije SUP-ere. Pribor uključuje torbu za pohranjivanje na kotačima i uzicu za vezanje, visokokvalitno trodjelno veslo, pumpa, sigurnosna traka i kit za popravak SUP-a.

western-digital

TEHNIČKI DETALJI:

Značajke:
  • Sadrži: SUP, trodjelno veslo, torbu na kotače, pumpu, sigurnosno uže, set za popravak. 
  • Tehnologija Thermo Twin Skin
  • Ručka za nošenje
  • Kick Pad Tail
  • Prstenovi za postavljanje sjedala
  • Elastično uže
Tehničke specifikacije:
  • Dimenzije (L x W x H): 290×81×12 cm
  • Nosivost: najviše 80 kg