Disney by Arnetta dječje sandale Frozen
86 Kn

Moderno izrađene sandale za djevojčice FROZEN. Likovi ANNA i ELSA iz kraljevstva leda krase sandale. Udobne sandale pogodne su za odijela ili drugu ljetnu odjeću tijekom ljetnih mjeseci.

Disney by Arnetta dječje papuče Minnie
86 Kn

Moderno izrađene sandale za djevojčice MINNIE. Lik Minnie može se naći na vezu prekrasnih ružičastih sandala. Udobne sandale pogodne su za odijela ili drugu ljetnu odjeću tijekom ljetnih mjeseci.

Disney by Arnetta dječje papuče Spiderman
86,09 Kn

Prekrasne sandale Spiderman za svakog dječaka. Svakom dječaku će se svidjeti zbog zatvaranja s čičak trakama. Cipele su pogodne za šetnje, čak i u vodi te za vrućih ljetnih dana.

Disney by Arnetta sandale za dječake Mickey Mouse
86,09 Kn

Udobne sandale Mickey Mouse, koje će oduševiti svakog dječaka. Svakom dječaku će se svidjeti zbog zatvaranja s čičak trakama. Cipele su pogodne za šetnje, čak i u vodi te za vrućih ljetnih dana.

Disney by Arnetta sandale za dječake Cars
86,09 Kn

Posljednji komad!

Lijepe sandale Cars koje će se svidjeti svakom dječaku. Svakom dječaku će se svidjeti zbog zatvaranja s čičak trakama. Brzi Lightning McQueen pratit će vašeg sina u vrućim ljetnim danima.

Disney by Arnetta dječje papuče Spiderman
86,24 Kn

Posljednji komad!

Moderne papuče SPIDERMAN u koje će se svaki mali heroj zaljubiti. Papuče u crveno plavoj boji s motivom spidermana na vrhu. Pogodne su za ljetne mjesece, za vodu ili za izlete, a vrh sprječava nagibe.

Disney by Arnetta cipele za djevojčice Frozen
144,01 Kn 86,29 Kn

Posljednji komad!

Lijepe cipele s motivom bajke Frozen osiguravaju udobnost na svakom koraku. Izrađene su od udobnog i prozračnog materijala i imaju gumeni potplat. Zahvaljujući širokom pojasu s čičakom za pričvršćivanje, vrlo su jednostavne za obuvanje.

Disney by Arnetta dječje papuče Cars
89 Kn

Posljednji komad!

Dječje papuče do gležnja s motivom Cars. Mekane i udobne papuče za vrtić i kućanstvo drže noge na toplom i zadovoljavaju sve ljubitelje ove popularne serije.

Disney by Arnetta cipele za djevojčice Paw Patrol
100,18 Kn

Moderne cipele za djevojčice PAW PATROL oduševit će svaku djevojčicu. Skye je glavni lik na tim sjajnim cipelama, jer krasi vanjsku stranu cipele. Ružičasti detalji sa šapicama i kostima koji okružuju potplat daju poseban stil papučama.

Disney by Arnetta sandale za dječake Cars
100,45 Kn

Moderne sandale CARS će biti idealne za svakog dječaka. Jednostavno i brzo kopčanje na čičak razveselit će roditelje. Sandale su pogodne za šetnje, odlazak u školu ili grad.

Disney by Arnetta sandale za dječake Cars
100,45 Kn

Moderne sandale CARS će biti idealne za svakog dječaka. Jednostavno kopčanje na čičak razveselit će roditelje. Sandale su pogodne za šetnje, odlazak u školu ili grad.