Glaeser tkanina protiv korova, 5 x 1,6 m (600500)

Glaeser tkanina protiv korova, 5 x 1,6 m (600500)

Broj: 30673033
Glaeser tkanina protiv korova, 5 × 1,6 m, otporna je na UV zrake, vodopropusna, temperaturno otporna i izuzetno otporna na trganje. Cijeli opis
30 € (226,04 Kn)
Dostava MALL

Kod dobavljača

3.10. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
4.10. dostava za Zagreb i okolicu
 
4.10. dostava za ostale županije
Broj: 30673033

Opis

Glaeser tkanina protiv korova, 5 × 1,6 m

Greentex® tkanine, mreže i cerade su visokokvalitetni, UV-otporni dodaci za vrtlare hobiste. Sredstva se uspješno koriste protiv korova i štetnika te za poticanje rasta biljaka. Profesionalne su kvalitete i za višekratnu upotrebu, godinama jer su izrađene od materijala otpornih na trganje.


Mljevena tkanina stvara snažnu barijeru protiv korova. Tkanina se postavi i pričvrsti na pod. Pogodna je za korištenje ispod pješačkih staza, garažnih prilaza ili popločenih površina u vrtu ili u uređenim cvjetnjacima gdje želite spriječiti rast korova. Tkanina je idealna i kao zaštita od korova kod sadnje živice. Otporna je na UV zračenje, vodootporna, temperaturno otporna i izuzetno otporna na trganje.Proizvođač EPOCA® radi u skladu s europskim jamstvenim uvjetima koji su navedeni u priručnicima/uputama za uporabu.
Epoca® jamči da ovaj proizvod nema nedostataka u materijalu ili proizvodnji. Unutar dvije godine (24 mjeseca) od datuma kupnje, Epoca će besplatno zamijeniti ili popraviti sve prepoznate neispravne dijelove. To vrijedi samo ako je uređaj radio u normalnim radnim uvjetima, ako je pravilno održavan i nije na bilo koji način izmijenjen ili izmijenjen. Epoca ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju štete nastale uslijed pogrešne ili netočne uporabe, nepravilne montaže, a time i nepravilne uporabe proizvoda, kao ni u slučaju oštećenja proizvoda drugih proizvođača koji se mogu koristiti u kombinaciji s Epoca proizvodom. Troškovi i rizici povezani sa slanjem proizvoda na popravak u potpunosti su na strani kupca.


Značajke

Dimenzije 5 × 1,6 m