Babypoint suncobran za kolica
73,59 Kn

Suncobran za kolica. Osigurava učinkovitu zaštitu od štetnih UV zraka (SPF) 30+. Univerzalna uporaba za sva dječja kolica i auto sjedalice. Lako se koristi kao kao zamjena za suncobran.

Babypoint A3

Babypoint A3

Ocjena: 5
103,40 Kn

Posljednji komad!

Babypoint podloga za previjanje A3 za djecu do 12 mjeseci starosti. Podloga s motivom veselog zečića dostupna je u više kombinacija boja. Ima površinu koja se može lako prati.

Babypoint auto kamera C3
88,18 Kn

Posljednji komad!

Podloga za previjanje C3 je meka podloga za djecu do 12 mjeseci starosti. Možete je koristiti kao bazu na ormarićima, škrinjicama ili krevetima. Ima površinu koja se može lako prati.

Babypoint dječji krevet Pegy 2019
382 Kn

Dječji krevet Pegy s opterećenjem do 20 kg ima madrac, visoke rubove i opremljen je kotačima. Dio paketa je također i prijenosna torba za krevet. Na krevetu je motiv žirafe.

Babypoint zaštita od kiše Polo
61,34 Kn

Posljednji komad!

Plastična zaštita od kiše Polo je potpuno transparentna. Otvor omogućava optimalno prozračivanje, kako bi se spriječilo zamagljivanje. Provjereno ITC testom. Šavovi su pojačani tekstilnom podlogom.

Babypoint kolijevka Regina
903 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolijevka Regina u nostalgičnom dizajnu s praktičnim značajkama je san svakog djeteta. Uz zvukove ugodnih melodija uspavljuje vaše dijete u slatki san. Primjereno za djecu od rođenja nadalje.

Babypoint zaštita od kiše za kolica Junior
61,34 Kn

Plastična zaštita od kiše Junior je potpuno transparentna. Otvor omogućava optimalno prozračivanje, kako bi se spriječilo zamagljivanje. Šavovi su pojačani tekstilnom podlogom.

Babypoint putne zavjese za dječji krevet, sive
85,84 Kn

Univerzalne putne zavjese za dječji krevet mogu se koristiti za djecu do 8 kgolakšat će vam rad s djetetom na putovanju. Putna torba za složeni krevet. Jednostavna ugradnja, plastični zatvarači i metalna pojačanja.