Babypoint suncobran za kolica
71,20 Kn

Suncobran za kolica. Osigurava učinkovitu zaštitu od štetnih UV zraka (SPF) 30+. Univerzalna uporaba za sva dječja kolica i auto sjedalice. Lako se koristi kao kao zamjena za suncobran.


Babypoint putne zavjese za dječji krevet, sive
84,15 Kn

Posljednji komad!

Univerzalne putne zavjese za dječji krevet mogu se koristiti za djecu do 8 kgolakšat će vam rad s djetetom na putovanju. Putna torba za složeni krevet. Jednostavna ugradnja, plastični zatvarači i metalna pojačanja.


Babypoint zaštita od kiše Polo
59,93 Kn

Posljednji komad!

Plastična zaštita od kiše Polo je potpuno transparentna. Otvor omogućava optimalno prozračivanje, kako bi se spriječilo zamagljivanje. Provjereno ITC testom. Šavovi su pojačani tekstilnom podlogom.


Babypoint zaštita od kiše za kolica Junior
59,93 Kn

Plastična zaštita od kiše Junior je potpuno transparentna. Otvor omogućava optimalno prozračivanje, kako bi se spriječilo zamagljivanje. Šavovi su pojačani tekstilnom podlogom.


Babypoint A3

Babypoint A3

Ocjena: 5
101,40 Kn

Babypoint podloga za previjanje A3 za djecu do 12 mjeseci starosti. Podloga s motivom veselog zečića dostupna je u više kombinacija boja. Ima površinu koja se može lako prati.


Babypoint auto kamera C3
86,38 Kn

Podloga za previjanje C3 je meka podloga za djecu do 12 mjeseci starosti. Možete je koristiti kao bazu na ormarićima, škrinjicama ili krevetima. Ima površinu koja se može lako prati.


Babypoint dječji krevet Pegy 2019
373 Kn

Dječji krevet Pegy s opterećenjem do 20 kg ima madrac, visoke rubove i opremljen je kotačima. Dio paketa je također i prijenosna torba za krevet. Na krevetu je motiv žirafe.


Babypoint kolijevka Regina
882 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolijevka Regina u nostalgičnom dizajnu s praktičnim značajkama je san svakog djeteta. Uz zvukove ugodnih melodija uspavljuje vaše dijete u slatki san. Primjereno za djecu od rođenja nadalje.