Babypoint A3

Babypoint A3

Ocjena: 4,5
107,40 Kn

Babypoint podloga za previjanje A3 za djecu do 12 mjeseci starosti. Podloga s motivom veselog zečića dostupna je u više kombinacija boja. Ima površinu koja se može lako prati.

Babypoint auto kamera C3
85,80 Kn

Odlična cijena

Podloga za previjanje C3 je meka podloga za djecu do 12 mjeseci starosti. Možete je koristiti kao bazu na ormarićima, škrinjicama ili krevetima. Ima površinu koja se može lako prati.

Babypoint suncobran za kolica
64 Kn

Posljednji komad!

Suncobran za kolica. Osigurava učinkovitu zaštitu od štetnih UV zraka (SPF) 30+. Univerzalna uporaba za sva dječja kolica i auto sjedalice. Lako se koristi kao kao zamjena za suncobran.

Babypoint zaštita od kiše Polo
62,84 Kn

Posljednji komad!

Plastična zaštita od kiše Polo je potpuno transparentna. Otvor omogućava optimalno prozračivanje, kako bi se spriječilo zamagljivanje. Provjereno ITC testom. Šavovi su pojačani tekstilnom podlogom.

Babypoint dječji krevet Pegy 2019
384,80 Kn

Posljednji komad!

Dječji krevet Pegy s opterećenjem do 20 kg ima madrac, visoke rubove i opremljen je kotačima. Dio paketa je također i prijenosna torba za krevet. Na krevetu je motiv žirafe.

Babypoint kolijevka Regina
932 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolijevka Regina u nostalgičnom dizajnu s praktičnim značajkama je san svakog djeteta. Uz zvukove ugodnih melodija uspavljuje vaše dijete u slatki san. Primjereno za djecu od rođenja nadalje.

Babypoint zaštita od kiše za kolica Junior
62,84 Kn

Plastična zaštita od kiše Junior je potpuno transparentna. Otvor omogućava optimalno prozračivanje, kako bi se spriječilo zamagljivanje. Šavovi su pojačani tekstilnom podlogom.

Babypoint putne zavjese za dječji krevet, sive
85,80 Kn

Odlična cijena

Univerzalne putne zavjese za dječji krevet mogu se koristiti za djecu do 8 kgolakšat će vam rad s djetetom na putovanju. Putna torba za složeni krevet. Jednostavna ugradnja, plastični zatvarači i metalna pojačanja.