Bjorn Daehlie kapa Big-39%
169,17 Kn

103 Kn

Odlična cijena

Pletena dvoslojna kapa je izrađena od 50 % Merina i 50 % poliestera. Namijenjena je za svakodnevno nošenje ili za treniranje u hladnom vremenu.


Bjorn Daehlie kapa Duell
140,50 Kn

125,87 Kn

Sportska kapa Bjorn Daehlie Duells s printom. Elastična obostrana tkanina i ravni šavovi osiguravaju osjećaj udobnosti.


Bjorn Daehlie ženski prsluk Vesta Athlete Wmn
763,27 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Ženski prsluk Bjorn Daehlie Vesta Athlete je idealan kao drugi sloj ispod bunde. Neće vas razočarati tijekom skijaškog hodanja i drugih aktivnosti na otvorenom.


Bjorn Daehlie muška jakna Bunda Spectrum 3.0-39%
1.106,25 Kn

667 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Muška jakna Bjorn Daehlie Spectrum 3.0 je izuzetno lagana i primjerena za treninge visokog intenziteta. Jakna nudi visoku elastičnost i prozračnost.


Bjorn Daehlie muška jakna Radiance-29%
951,64 Kn

675 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Muška lagana jakna Bjorn Daehlie Radiance je izrađena od elastičnog softshell materijala i pruža vam optimalnu prozračnost i udobnost u vodootpornom dizajnu. Jakna je primjerena za skijaško trčanje.


Bjorn Daehlie muška majica Top Mora-34%
881,15 Kn

578 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Muška majica s dugim rukavima Bjorn Daehlie Top Mora je vrhunska tehnička majica s kratkim patent zatvaračem. Neće vas razočarati tijekom skijaškog hodanja i drugih aktivnosti na otvorenom.


Bjorn Daehlie muške rukavice Buffet
227,98 Kn

201,72 Kn

Izuzetno tople i prozrače rukavice Bjorn Daehlie Buffet s pleteni dijelom između prstiju. Pleteni dio na zapešću. Rukavice su prikladne za skijaško trčanje i planinarenje.


Bjorn Daehlie muški sportski komplet Ridge W-29%
1.401,18 Kn

986 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Muški sportski komplet je primjeren za cjelogodišnju upotrebu budući da materijal ima i vodonepropusnu prevlaku koja je posebno prilagođena. Reflektirajući elementi. dva džepa na jakni i hlačama.


Bjorn Daehlie muški sportski prsluk Endurance-43%
617,78 Kn

348 Kn

Odlična cijena

Muški sportski prsluk za trening marke Bjorn Daehlie Endurance pogodan je za hladnije vrijeme. Idealan je preko kombinezona ili jakne. Jakna je primjerena za skijaško trčanje.


Bjorn Daehlie rukavice Track-45%
380,94 Kn

207 Kn

Odlična cijena

Bjorn Daehlie rukavice Track su izrađene od udobnog i toplog materijala te su primjerene za trening i rekreativno skijanje. Izolirane su vlaknom Thinsulate i dovršene s podloženom oblogom. U području zgloba nalazi se elastična traka.


Bjorn Daehlie rukavice Track-38%
228,23 Kn

140 Kn

Odlična cijena

Udobne tople rukavice za trening i rekreacijsko skijanje. Rukavice su posebno izolirane s izolacijom Thinsulate.


Bjorn Daehlie ženska bunda Top Mora Wmn-42%
819,26 Kn

467 Kn

Odlična cijena

Ženska bunda Bjorn Daehlie Top Mora Wmn je lagana tehnička bunda za skijaško trčanje koja se usko prilagođava. Neće vas razočarati tijekom skijaškog hodanja i drugih aktivnosti na otvorenom.


Bjorn Daehlie ženska jakna Beito W-29%
818,91 Kn

578 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Ženska softshell jakna je izrađena od izuzetno izdržljive tkanine i otporna je na vjetar. Klasičan kroj, tjelesne ploče i oblikovani rukavi za povećanu pokretljivost Jakna je primjerena za skijaško trčanje.


Bjorn Daehlie ženska jakna Bunda Trysil Wmn
1.057,27 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Ženska jakna Bjorn Daehlie Trysil Wmn je izuzetno lagana i primjerena za treninge visokog intenziteta. Jakna nudi visoku elastičnost i prozračnost.


Bjorn Daehlie ženski sportski komplet Ridge W-29%
1.326,06 Kn

934 Kn
+ besplatna isporuka

Odlična cijena

Ženski sportski komplet je primjeren za cjelogodišnju upotrebu budući da materijal ima i vodonepropusnu prevlaku koja je posebno prilagođena. Reflektirajući elementi. dva džepa na jakni i hlačama.


Bjorn Daehlie ženski sportski prsluk Endurance W-29%
658 Kn

467 Kn

Odlična cijena

Ženski sportski prsluk za trening marke Bjorn Daehlie Endurance pogodan je za hladnije vrijeme. Idealan je preko kombinezona ili jakne. Jakna je primjerena za skijaško trčanje.


Bjorn Daehlie traka za glavu-49%
100,57 Kn

51 Kn

Odlična cijena

Bjorn Daehlie Polyknit je kapa prikladna za široki spektar aktivnosti. Idealna je za skijaško trčanje, trčanje ili za svakodnevno nošenje. Odlična je kao muška ili ženska kapa.