Jahu posteljina Blueline-51%
143 Kn 69 Kn

Odlična cijena

Posteljina JAHU Blueline bit će atraktivna za sve ljubitelje plave boje. Ona je izuzetno lijepamekana na dodir, tako da će vaše spavanje biti potpuno nesmetano.

Jahu posteljina Clock-34%
105 Kn 69 Kn

Odlična cijena

Priuštite si prekrasnu posteljinu JAHU Clock od lijepogmekog materijala kako biste osigurali maksimalnu udobnost vašeg sna. Uz motiv sata, zaronite u najljepši san i putujete u vremenu.

Jahu posteljina Cube-34%
105 Kn 69 Kn

Odlična cijena

Uživajte u mirnom spavanju s posteljinom JAHU Cube, koja je izuzetno mekanalijepa na dodir. Motiv će biti posebno privlačan za ljubitelje kockica.

Jahu posteljina Granit-34%
105 Kn 69 Kn

Odlična cijena

Za ljubitelje jednostavnih geometrijskih uzoraka JAHU Granit posteljina, koja je vrlo lijepaudobna na dodir, izvrstan je izbor. Vaš će san biti potpuno nesmetan.

Jahu posteljina Love-34%

Jahu posteljina Love

Ocjena: 4,5
105 Kn 69 Kn

Odlična cijena

Jahu posteljina Love s prekrasnim motivom srca donosi slatke snove i djeci i odraslima. Ova dvostrana posteljina karakterizira jedinstveni dizajn i kvalitetna obrada. Također ćete biti zainteresirani za jednostavno održavanje bez potrebe za glačanjem i oblikovanjem, što čini da boja ne ostavlja trag. Posteljina je izrađena od materijala koji je ugodan na dodir i pogodan je za alergičare.

Jahu posteljina Stars black yellow-27%
95 Kn 69 Kn

Odlična cijena

Lijepa mekalijepa posteljina JAHU Stars black yellow. Moderni uzorak osigurat će najljepše snoveudobnost dok se opuštate.

Jahu posteljina Triple-51%
143 Kn 69 Kn

Odlična cijena

Za ljubitelje jednostavnih geometrijskih uzoraka JAHU Triple posteljina, koja je vrlo lijepaudobna na dodir, izvrstan je izbor. Uživajte u udobnosti i najljepšim snovima.