Jahu posteljina Clock
105 Kn

51,40 Kn

Priuštite si prekrasnu posteljinu JAHU Clock od lijepogmekog materijala kako biste osigurali maksimalnu udobnost vašeg sna. Uz motiv sata, zaronite u najljepši san i putujete u vremenu.


Jahu posteljina Dallas Bulb
105 Kn

51,40 Kn

Jahu posteljina Dallas Bulb je savršen izbor za sve ljubitelje modnih uzoraka bez obzira na dob. Ova dvostrana posteljina na prvi pogled preuzima sa svojim dizajnom, kojim dominira jedinstvena žarulja. Posteljina je izrađena od laganog materijala svjetlog micra, ugodno je na dodir i pruža maksimalnu udobnost za vrijeme spavanja.


Jahu posteljina Dallas Puzzle
105 Kn

51,40 Kn

Jahu posteljina Dallas Puzzle oduševit će ljubitelje slagalice i ljubitelje izvornih modernih dizajna bez obzira na dob. Ova dvostrana posteljina napravljena je u svježem dizajnu, gdje su dominantne zagonetke. Posteljina je izrađena od svjetlosnog mikrona, vrlo je ugodna na dodir i ne zahtijeva glačanje zbog jednostavnog održavanja.


Jahu posteljina Dandelion
95 Kn

51,40 Kn

Uživajte u udobnosti posteljine YAH Dandelion, koja će vas odvesti u svijet maslačkovih svjetala. Lijepnježan materijal učinit će vam ugodnim **spavanje.


Jahu posteljina Love
105 Kn

51,40 Kn

Jahu posteljina Love s prekrasnim motivom srca donosi slatke snove i djeci i odraslima. Ova dvostrana posteljina karakterizira jedinstveni dizajn i kvalitetna obrada. Također ćete biti zainteresirani za jednostavno održavanje bez potrebe za glačanjem i oblikovanjem, što čini da boja ne ostavlja trag. Posteljina je izrađena od materijala koji je ugodan na dodir i pogodan je za alergičare.


Jahu posteljina Stars black yellow
95 Kn

51,40 Kn

Lijepa mekalijepa posteljina JAHU Stars black yellow. Moderni uzorak osigurat će najljepše snoveudobnost dok se opuštate.


Jahu posteljina Triple
143 Kn

51,40 Kn

Za ljubitelje jednostavnih geometrijskih uzoraka JAHU Triple posteljina, koja je vrlo lijepaudobna na dodir, izvrstan je izbor. Uživajte u udobnosti i najljepšim snovima.


Jahu posteljina Stars
116 Kn

60,54 Kn

Obostrana posteljina Stars, marke JAHU, je u bojama i prikladna za alergičare. S motivom zvjezdica posteljina je prikladna za djecu i za odrasle. Posteljina je klasične veličine za pokrivač 140 × 200 cmjastuk 70 × 90 cm.


Jahu posteljina Blueline
143 Kn

51,40 Kn

Posteljina JAHU Blueline bit će atraktivna za sve ljubitelje plave boje. Ona je izuzetno lijepamekana na dodir, tako da će vaše spavanje biti potpuno nesmetano.


Jahu posteljina Cube
105 Kn

51,40 Kn

Uživajte u mirnom spavanju s posteljinom JAHU Cube, koja je izuzetno mekanalijepa na dodir. Motiv će biti posebno privlačan za ljubitelje kockica.


Jahu posteljina Granit
105 Kn

51,40 Kn

Za ljubitelje jednostavnih geometrijskih uzoraka JAHU Granit posteljina, koja je vrlo lijepaudobna na dodir, izvrstan je izbor. Vaš će san biti potpuno nesmetan.


Jahu posteljina Stars night
105 Kn

51,40 Kn

Jahu posteljina Stars night s elegantnim motivom donijet će slatke snove djeci i odraslima. Dvostrana posteljina s prekrasnim dizajnom i visokokvalitetnom obradom, zbog čega ne ostavlja boju. Posteljina je napravljena od lijepog materijala, prikladnog za alergije i zatvorena je zatvaračem.


Jahu posteljina Winter time
105 Kn

51,40 Kn

Uronite u ugodne snove uz posteljinu JAHU Winter time, koja je lijepaugodna na dodir. Uz ovu posteljinu osjećat ćete se ugodno ne samo zimi, kako je navedeno u njenom motivu.


Jahu posteljina Dallas Carrol
91,34 Kn

84,73 Kn

Posteljina s jednostavnim, ali lijepim dizajnom je izrađena od kvalitetnih materijala koji osiguravaju udobnost i trajnost. Set sadrži navlaku za pokrivač i jastučnicu.


Jahu Ložní povlečení Dallas Karkulka
85,08 Kn
83,24 Kn

Povlečení z příjemně jemného a vzdušného materiálu je opatřeno zapínáním na zip pro vaše maximální pohodlí. Ložní prádlo je ideální pro relaxační spánek,hygienické pohodlí a alergiky.


Jahu posteljina Dallas Route 68
91,34 Kn

84,73 Kn

Posteljina s jednostavnim, ali lijepim dizajnom je izrađena od kvalitetnih materijala koji osiguravaju udobnost i trajnost. Set sadrži navlaku za pokrivač i jastučnicu.