KiBi nosiljka EVO

KiBi nosiljka EVO

Ocjena: 5
866 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Nosiljka KiBi EVO je ergonomska nosiljka izrađena u Češkoj i pogodna je za nošenje djeteta od 4. mjeseca do 3 godine starosti. Nudi 3 položaja nošenja: mogućnost nošenja na boku, trbuhu ili na leđima. Ima lumbalni pojas, naslon za glavu za mirno spavanje i mnogo drugih stvari.

KiBi nosiljka EVO Design
928 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Nosiljka KiBi EVO iz kolekcije EVO Design je ergonomska nosiljka izrađena u Češkoj i pogodna je za nošenje djeteta od 4. mjeseca do 3 godine starosti. Nudi 3 položaja nošenja: mogućnost nošenja na boku, trbuhu ili na leđima. Ima lumbalni pojas, naslon za glavu i mogućnost podešavanja širine zadnjeg naslona.

KiBi nosiljka EVO Flora
990 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Nosiljka EVO Flora iz kolekcije nosiljki iz serije čeških marki za nošenje djeteta Lenire izrađena je u Češkoj i pogodna je za nošenje djece od 4 mjeseca do 3 godine starosti. Nudi 3 položaja nošenja: mogućnost nošenja na boku, trbuhu ili na leđima.

KiBi štitnici za pojas na ramenu
107,90 Kn

Dojenčad koju nosite u nosiljki rado gledaju svijet oko sebe i priljubljuju se uz pojaseve koji su im tik uz glavu. Da ne bi bilo potrebno nosiljku prati nakon dugotrajnog nošenja zbog prljavih naramenica, za vas smo pripremili **dodatak nosiljci KiBi koji štiti naramenice, jednostavne su za nošenje i primjerene jer **ne klize.

KiBi torba 3 u 1

KiBi torba 3 u 1

Ocjena: 5
306,90 Kn

Kad morate s djetetom van, morate sa sobom uzeti sve potrebne stvari, a za to je KiBi 3u1 idealan izbor. Možete ju nositi preko ramena ili uz tijelo, zbog praktičnog zatvaranja možete ju nositi i na boku.

KiBi torba 3 u 1
306,90 Kn

KiBi torba 3u1 je odlična torba, u koju možete pohraniti sve što vaše dijete treba. Pomoćnik kada trebate izaći s bebom i imati slobodne ruke. Možete ju nositi preko ramena ili uz tijelo, zbog praktičnog zatvaranja možete ju nositi i na boku.