MMDadak trenirka za djevojčice Medvjedić
57,42 Kn

Trenirka je pogodna za igranje jer je udobna i elastična. Može se koristiti i za spavanje. Sadrži sva svojstva trenirke. Tajice imaju viši struk za bolju toplinsku izolaciju.

MMDadak dječja majica Medvjedić
57,42 Kn

Pulover s dugim rukavima i okruglim izrezom oko vrata odličan je odabir za jesenske dane. Vrlo zgodan komad odjeće koji se ne smije propustiti u bilo kojem ormaru.

MMDadak dječji pulover Dogs
57,42 Kn

Udoban sivi pulover vašem će djetetu osigurati cjelodnevnu udobnost. Idealan je za hladne jesenske i zimske dane.

MMDadak hlače za dječake
91,81 Kn

Udobne hlače, pogodne za svakodnevnu uporabu. Hlače imaju toplu pamučnu podlogu.

MMDadak hlače za dječake Big dragon
100,28 Kn 77,42 Kn

Hlače za dječake s klasičnim rebrastim dizajnom, neophodni su dio svakog dječjeg ormarića. Zbog karakteristika materijala, hlače su vrlo izdržljive, udobne i prozračne.

MMDadak majica za dječake Geotrupes
91,81 Kn

Neka vaš mali istraživač uči i igra se u prirodi. Majica s motivom kukca podučit će vašeg mališana ljubavi prema prirodi.

MMDadak majica za djevojčice Mačić
57,27 Kn

Svaka prava dama mora imati najmanje jednu ružičastu majicu u ormaru. Konkretno, to je ružičasta majica s dugim rukavima koja je izvanredno udobna.

MMDadak pulover za dječake Kauboj
57,27 Kn

Stripovi su bili i uvijek će biti moderni i zabavni, zato su stavili kauboja. U kombinaciji s ovim puloverom, vaš dječak će postati pravi kauboj.

MMDadak pulover za dječake Vlci
57,27 Kn

Udoban prugasti pulover trajnih materijala oduševit će svakog dječaka. Džemper je udoban i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

MMDadak dječji prsluk Morž
88,93 Kn

Predivan prsluk za dječake. Možete ga kombinirati sa svim vrstama odjeće i prikladan je za tople i hladne uvjete. Dopustite djetetu da uživa u ovom udobnom komadu odjeće tijekom dana.