Nania autosjedalica Dream Plus
165,58 Kn

111,40 Kn

Posljednji komad!

Autosjedalica Dream Plus udobna je sjedalica oslikana životinjskim motivom. Opremljena je naslonjačima za ruke. Primjerena je za djecu od 15 do 35 kg.


Nania auto sjedalica jahač Dream LX, Mickey Mouse
180 Kn

Posljednji komad!

Auto sjedalica jahač Dream LX s uzorkom Mickey Mouse je udobna, anatomski oblikovana auto sjedalica za djecu od 15 do 36 kg. Za još veću udobnost pobrinut će se povišeni i obloženi naslonjači za ruke.


Nania auto sjedalica jahač Topo SP, Paw Patrol
147,85 Kn

Posljednji komad!

Auto sjedalica jahač Topo SP s uzorkom Paw Patrol je udobna, anatomski oblikovana auto sjedalica za djecu od 15 do 36 kg. Za još veću udobnost pobrinut će se povišeni i obloženi naslonjači za ruke.


Nania Autosjedalica BeLine SP, Frozen-32%
602,32 Kn

407,99 Kn

Odlična cijena

Nania Beline SP autosjedalica s motivom iz Frozen-a je primjerena za djecu od 9–36 kg, Ima bočne štitnike koji dodatno štite djecu i pri bočnom sudaru te ima zaštitni pojas koji se može ukloniti s 5 načina vezivanja. Odlikuje se podesivim anatomskim naslonom za glavu.


Nania autosjedalica BeLine SP Luxe 2017, Frozen-32%
602,32 Kn

407,99 Kn

Posljednji komad!

Nania Beline SP Luxe autosjedalica s motivom iz Frozen-a je primjerena za djecu od 9–36 kg, Ima bočne štitnike koji dodatno štite djecu i pri bočnom sudaru te ima zaštitni pojas koji se može ukloniti s 5 načina vezivanja. Odlikuje se podesivim anatomskim naslonom za glavu te naslonom koji se može ukloniti kada vam dijete poraste.


Nania autosjedalica BeLine SP, Spiderman
620,39 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Autosjedalica Nania BeLine SP je dizajnirana s Spiderman motivom je udobno sjedalo s bočnom zaštitom i sigurnosnim pojasom od 5 točaka. Može se prilagoditi prema djetetovoj visini i pogodno je do 36 kg.


Nania autosjedalica I-Max SP Luxe, Arsenal-40%
949 Kn

563,90 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Autosjedalica I-Max SP Luxe s dizajnom nogometnoga kluba Arsenal ima čvrstu bazu i zaštitne jastučiće. Sjedalo je podstavljeno s obiju strana, a naslonjač za ruke pružit će vašem djetetu udobno sjedenje.


Nania dječja auto sjedalica Cosmo Lux
666,60 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Nania dječja auto sjedalica Cosmo Lux ima podesiv naslonjači omogućuje podešavanje z 3 različita položaja. Pogodna za upotrebu od rođenja nadalje.


Nania autosjedalica Dream LX Denim
259 Kn

Autosjedalica Dream LX Denim je udobna, anatomski oblikovana autosjedalica za djecu od 15 do 36 kg. Za još veću udobnost pobrinut će se povišeni i obloženi naslonjači za ruke.


Nania autosjedalica Cosmo SP, Frozen
969,41 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Udobna dječja autosjedalica Cosmo SP je dizajnirana s Frozen motivom. Opremljena je naslonom koji se može postaviti u 3 položaja. Ergonomski dizajnirano kućište i gusti jastučić daju vašem djetetu potpunu udobnost. Pogodna je za djecu od 0 do 18 kg.


Nania auto sjedalica Beline SP, Paw Patrol
473,76 Kn

Auto sjedalica Nania BeLine SP s uzorkom Paw Patrol je udobna sjedalica s bočnom zaštitom i sigurnosnim pojasom u pet točaka. Može se prilagoditi djetetovoj visini i primjerena je od 9 do 36 kg.


Nania auto sjedalica jahač Dream LX, Cars
183 Kn

Auto sjedalica jahač Dream LX s uzorkom Cars je udobna, anatomski oblikovana auto sjedalica za djecu od 15 do 36 kg. Za još veću udobnost pobrinut će se povišeni i obloženi naslonjači za ruke.


Nania auto sjedalica jahač Dream LX, Coco
201 Kn

Auto sjedalica jahač Dream LX s uzorkom Coco je udobna, anatomski oblikovana auto sjedalica za djecu od 15 do 36 kg. Za još veću udobnost pobrinut će se povišeni i obloženi naslonjači za ruke.


Nania auto sjedalica jahač Dream LX, Minnie Dots
183 Kn

Auto sjedalica jahač Dream LX s uzorkom Minnie Dots je udobna, anatomski oblikovana auto sjedalica za djecu od 15 do 36 kg. Za još veću udobnost pobrinut će se povišeni i obloženi naslonjači za ruke.


Nania auto sjedalica jahač Dream LX, Princess
183 Kn

Auto sjedalica jahač Dream LX s uzorkom Proncess je udobna, anatomski oblikovana auto sjedalica za djecu od 15 do 36 kg. Za još veću udobnost pobrinut će se povišeni i obloženi naslonjači za ruke.


Nania autosjedalica BeFix SP, Cars
542,84 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Autosjedalica Nania BeFix SP dizajnirana s Cars motivom je udobno sjedalo s dobrim presvlakama i jastukom kojim možete podesiti visinu. Zaštitni bočni jastuci zauzimaju dio udarne sile u slučaju sudara. Može se prilagoditi prema djetetovoj visini i pogodno je od 15 do 36 kg.


Nania autosjedalica BeFix SP, Princess
542,84 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Autosjedalica Nania BeFix SP dizajnirana s Princess motivom je udobno sjedalo s dobrim presvlakama i jastukom kojim možete podesiti visinu. Zaštitni bočni jastuci zauzimaju dio udarne sile u slučaju sudara. Može se prilagoditi prema djetetovoj visini i pogodno je od 15 do 36 kg.


Nania Autosjedalica BeFix SP Star Wars, Yoda-32%
564,67 Kn

382,99 Kn

Odlična cijena

Nania Befix SP autosjedalica s motivom lika Yoda iz Star Wars-a je primjerena za djecu od 15–36 kg, Ima bočne štitnike koji dodatno štite djecu i pri bočnom sudaru, anatomski naslon za glavu te sigurnosne pojaseve.


Nania autosjedalica Beline SP, Hippo-40%
709 Kn

422,90 Kn

Odlična cijena

Autosjedalica Nania Beline SP s motivom nilskog konja Hippo je udobna sjedalica s bočnom zaštitom i sigurnosnim pojasom s 5 načina vezivanja. Pojas se može prilagođavati djetetovoj visini te je primjeren do 36 kg.


Nania autosjedalica BeLine SP LX, Cars
697,95 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Autosjedalica Nania BeLine SP LX je dizajnirana s Cars motivom je udobno sjedalo s bočnom zaštitom i sigurnosnim pojasom od 5 točaka. Može se prilagoditi prema djetetovoj visini i pogodno je do 36 kg.


Nania autosjedalica BeLine SP LX, Minnie Dots
697,95 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Autosjedalica Nania BeLine SP LX je dizajnirana s Minnie Dots motivom je udobno sjedalo s bočnom zaštitom i sigurnosnim pojasom od 5 točaka. Može se prilagoditi prema djetetovoj visini i pogodno je do 36 kg.


Nania autosjedalica BeLine SP LX, Princess
697,95 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Autosjedalica Nania BeLine SP LX je dizajnirana s Princess motivom je udobno sjedalo s bočnom zaštitom i sigurnosnim pojasom od 5 točaka. Može se prilagoditi prema djetetovoj visini i pogodno je do 36 kg.


Nania autosjedalica BeOne Zebra
316,89 Kn

Nania BeOne SP ima umetak za novorođenčad, masivni okvir, središnji podesiv sigurnosni remen i krova. Primjeren je za djecu od rođenja do 13 kg.


Nania autosjedalica Cosmo
518,73 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kvalitetnamoderna autosjedalica Nania Cosmo je namijenjena djeci od rođenja do 4 godine (0–18 kg). Svatko bira svojeg ljubimca.


Nania autosjedalica Cosmo SP, Cars
969,41 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Udobna dječja autosjedalica Cosmo SP je dizajnirana s Cars motivom. Opremljena je naslonom koji se može postaviti u 3 položaja. Ergonomski dizajnirano kućište i gusti jastučić daju vašem djetetu potpunu udobnost. Pogodna je za djecu od 0 do 18 kg.


Nania autosjedalica BeLine SP, Princess
620,39 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Autosjedalica Nania BeLine SP je dizajnirana s Princess motivom je udobno sjedalo s bočnom zaštitom i sigurnosnim pojasom od 5 točaka. Može se prilagoditi prema djetetovoj visini i pogodno je do 36 kg.


Nania Befix SP Spiderman
383,19 Kn

331,91 Kn

Nania Befix SP autosjedalica u modernom dizajnu je dizajniran za djecu 15–36 kg (kategorija II + III). Sjedalu se može podesiti visina, ima naslon za glavu, podesiv naslonai zaštitne jastučiće koji optimiziraju udobnosti sjedenja.


Nania BeOne SP Panda, Grey
422,88 Kn

320,74 Kn

Nania BeOne SP je prostorná a pohodlná autosedačka pro děti od narození do 13kg. Má vložku pro novorozence, 3bodový bezpečnostní pás a stříšku proti slunci.


Nania dječja autosjedalica BeLine SP
602,32 Kn

353 Kn

Autosjedalica Nania Beline SP s bočnom zaštitom i naslonom za glavu podesivim po visini. Uzglavlje se može ukloniti i može se koristiti samo anatomski dizajnirano sjedalo.


Nania dječja sjedalica Beline CF Minnie Mouse
448,47 Kn

386,11 Kn

Nani Beline SP autosjedalica u modernom dizajnu Minnie Mouse dizajnirana je za djecu 9 – 36kg (kategorija I + II + III). – Podesivo sjedalo po visini s 5 točaka pojasa. Jamči sigurnost, izrađena od masivnog okvira, ima gustu ispunu i zaštitni jastučić.


Nania dječja sjedalica Denim Dream LX
205,44 Kn

174,55 Kn

Nania Topo CF dizajnirana u modernim dizajnu Minnie Mouse, pogodna je za djecu od 15 do 36 kg (kategorija II + III). Sjedište je anatomski oblikovano i ima naslon za ruku koji pruža najveći užitak i udobnost na dugim putovanjima.


Nania dječja sjedalica Topo CF Minnie Mouse
138,37 Kn

116,23 Kn

Nania Topo CF dizajnirana u modernim dizajnu Minnie Mouse, pogodna je za djecu od 15 do 36 kg (kategorija II + III). Sjedište je anatomski oblikovano i ima naslon za ruku koji pruža najveći užitak i udobnost na dugim putovanjima.


Nania BeFix SP Skyline
282 Kn

Auto sjedalica Nania BeFix SP Skyline je udobna sjedalica s dobrom podstavom i uzglavnikom s podešavanjem visine. Zaštitni bočni jastuci preuzimaju dio sile udarca tijekom potencijalnog sudara. Prikladno za djecu od 15 do 36 kg


Nania autosjedalica BeFix SP, Frozen
542,84 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Autosjedalica Nania BeFix SP dizajnirana s Frozen motivom je udobno sjedalo s dobrim presvlakama i jastukom kojim možete podesiti visinu. Zaštitni bočni jastuci zauzimaju dio udarne sile u slučaju sudara. Može se prilagoditi prema djetetovoj visini i pogodno je od 15 do 36 kg.


Nania autosjedalica jahač Topo CF
106,40 Kn

Udobna anatomski oblikovana sjedalica, namijenjena djeci od 15 do 36 kg, ima udobno uzdignute naslone za ruke, što pruža još više udobnosti za dijete. Sjedalica ima na sjedalu print žirafe.


Nania BeLine SP Graphic 2014
681,22 Kn

529,82 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Udobna i anatomsko oblikovana autosjedalica BeLine SP nudi jednostavnu montažu na stražnje sjedalo automobila i može se fiksirati sigurnosnim pojasom. Kada je dijete preraste možete je rastaviti i koristiti kao podignuto sjedalo.


Nania dječja autosjedalica BeLine SP Skyline
302,06 Kn

Nania Beline SP Skyline s bočnom zaštitom i podesivim položajem u području struka prema visini djeteta. Sigurnosni pojas s 5 točaka je moguće koristiti do 15 kg. Uklanjanjem stražnjeg dijela možete dobiti sjedalo za automobil pogodno za djecu od 15 do 36 kg