Paradiso igračka ribolov, mala
67,72 Kn 58,33 Kn

Posljednji komad!

Igračka za male ribiče, koja omogućava lovljenje ribe. Igra je primjerena za dva igrača. Paket sadrži dva ribička štapa, osam riba i mrežu. Igra razvija dječju maštu i donosi zabavu u vaš dom.

Paradiso šator s 50 loptica, plavi
348,54 Kn 302,90 Kn

Plavi šator s 50 loptica ima prekrasan uzorak podmorskog svijeta. Šator možete jednostavno rastaviti i spremiti. Uz ručkicu na presvlaci, može se lako prenašati i nositi sa sobom posvuda. Zahvaljujući zaštiti od sunca 30+ idealan je dodatak na plaži.

Paradiso šator s 50 loptica, roza
348,54 Kn 302,90 Kn

Roza šator s 50 loptica ima oblik srca. Šator jednostavno rastavite i spremite za sljedeću uporabu. S ušima na pokrovu šator je jednostavno prenositi. Zahvaljujući zaštiti od sunca 30 +, idealan je dodatak djeci za plažu.

Paradiso igračka ribolov
232,17 Kn 199,90 Kn

Idealna igra za male ribare koje će očarati lov na patke. Igra je namijenjena za 1–2 igrača. Paket sadrži 2 štapa za ribolov i 6 žutih pataka. U sredini igračke nalazi se motor koji pokreće baterija koja pomiče vodu u krug. Patke su na putu i čekaju da ih uhvatite!

Paradiso Piknikový stůl se slunečníkem
536 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Piknikový stůl se slunečníkem zkrášlí každou zahradu. U stolečku mohou děti jíst, hrát hry nebo si malovat. Posezení je vhodné pro 4 děti. Slunečník je ideální ochranou před přímým sluncem. Vyrobeno z kvalitního plastového materiálu.