Tomy skupina malih hobotnica (T2756)
145,40 Kn

Tomy lijepi plutajući otočić i obliku mame hobotnice i njenih 8 malih hobotnica će oduševiti vaše najmlađe. Mama hobotnica služi kao posudica za nalijevanje i prskanje, dok se male hobotnice mogu pričvrstiti na kadu ili pločice. Sa svakom malom hobotnicom vaš mališan može prskati vodu. Istodobno, male hobotnice imaju brojeve koje dijete može pronaći na mami hobotnici.

Tomy auto Push'n'go
98,44 Kn

Posljednji komad!

Igračka automobila za vaše najmlađe nudi sate i sate zabave i igranja.

Tomy gusar u bačvi (T7028)
120,40 Kn 96,21 Kn

Stavite Gusara u bačvu i polako gurajte mačeve unutar iste, ali pazite, mač možete ugurati u pogrešan utor, pa će gusar iskočiti iz bačve , a vi ćete biti eliminirani iz igre.

Tomy Frozen igra s bačvom Olaf
180,40 Kn

Igra Olaf u bačvi s crtanim junakom Disney filma Frozen je primjerena za 2 do 4 igrača starija od 4 godine.

Tomy igra Pohlepna bakica
160,40 Kn

Tomy dječja igra Pohlepna bakica, je odlična igra za cijelo društvo. Prikladno za djecu stariju od 5 godina.

Tomy odskočno pile-21%
170,02 Kn 134,30 Kn

Odlična cijena

Pritisnite na glavu kokoši i gledajte kako se kreće s jajetom u prikolici. I putem… HOOOP … jaje padne s prikolice i izlegne se slatko pile. Igračka je prikladna za djecu stariju od devet mjeseci.

Tomy protresi i razvrstaj tortice
185,74 Kn 167,40 Kn

Najbolji način, da vaše dijete nauči nove vještine, je kroz igru. Komplet sadrži kutiju s torticama različitih oblika, boja i motiva koje dijete stavlja u visoki toranj.

Tomy ski brod
188,17 Kn 168,40 Kn

Aligator TOMY će na vodenim skijama zabaviti vaše dijete tijekom kupanja.

Tomy svjetiljka Pospana Zvjezdica, bijela
150,20 Kn

Odlična cijena

Tomy Light Pospana Zvijezda projicira prekrasne slike, poput zvijezda i mjeseca, na zidove i stropove, dok svira tri nježne uspavanke koje će vaše dijete uspavati. Pogodna je za djecu od njihovog rođenja.

Tomy svjetiljka Zvijezda s projektorom, žuta (T2008)
158,05 Kn 150,20 Kn

Odlična cijena

Noćna svjetiljka Tomy Pospana Zvijezdica svirati će tri različite nježne uspavanke i istodobno projecirati prekrasne slike zvijezda i mjeseca na stropu ili zidovima. Pomoći će vašem djetetu da se smiri i posrne u slatke snove.

Tomy veselo štene

Tomy veselo štene

Ocjena: 5
282 Kn

Veselo štene će postati najbolji prijatelj vašeg djeteta.

Marka Tomy prvo je bila japanska tvrtka. Kasnije je postala britanska tvrtka, a na tržištu je već 80 godina i specijalizirana je prvenstveno za igračke. Osim igračaka, tvrtka prodaje i razne bočice i posebne madrace za dojenčad.

Marka Tomy prvo je bila japanska tvrtka. Kasnije je postala britanska tvrtka, a na tržištu je već 80 godina i specijalizirana je prvenstveno za igračke. Osim igračaka, tvrtka prodaje i razne bočice i posebne madrace za dojenčad.