Top Mark dječja sjedalica UP BOOSTER
230,06 Kn 221,40 Kn

UP BOOSTER sjedalica pogodna je za svaki stol. Jednostavno namještanje s remenima. Sigurnosni pojas5 točaka. Sjedalo je jednostavno i lagano, možete ga uzeti sa sobom u restoran i na odmor. Jednostavno održavanje. Tako će vaše dijete biti zajedno s vama za stolom.

Top Mark vreća za kolica YURI
287,65 Kn 278,90 Kn

YURI vreća za kolica vašemu djetetu nudi toplinu i udobnost na putovanju u jesensko i zimsko vrijeme. Vreća ima mekanu podlogu od flisa i gumbe za podešavanje veličine, tako da ju možete koristiti u većini kolica. Otvor oko glave možete povećati uz pomoć vrpce.

Top Mark dječja sjedalica RAFI
303,40 Kn

RAFI sjedalica nosivosti do 15 kg je iznimno lagana i kompaktna, idealna za putovanje, mase 2 kg. Može se pričvrstiti na stol. Sjedalica je primjerena za djecu koja žele sjediti.

Top Mark dječji krevetić s lukom BEAU
546,79 Kn 509 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prekrasni dječji krevetić BEAU u bezvremenskom dizajnu oduševit će svakog dijete. Sadrži luk s igračkama koji će dugo vremena zabaviti dijete.

Top Mark stol za hranjenje od eko kože ROBIN
978,70 Kn 912 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Ovaj raskošan visoki stol ROBIN je primjeren za djecu od 6 do 36 mjeseci i opremljen je s uklonjivim i podesivim pladnjem. Stol je podesiv po visini (7 položaja), zato ga možete postaviti uz svaki stol. Naslonjač možete postaviti u 5 položaja uključujući način spavanja. Lagan je i sklopiv tako da zauzima vrlo malo prostora u složenom položaju. Dolazi sa standardnim sigurnosnim pojasom u 5 točaka koji uključuje štitnik za tijelo.

Top Mark hodalica NICKY
402,81 Kn 367 Kn

NICKY hodalica ima 4 kotača, gumene kočnice, stabilan okvir i sjedalo, koje se može podesiti u 3 položaja, ovisno o visini. Sjedalo ima visok naslon za potporu leđa djeteta. Uključen je i pladanj za igru, koji se može ukloniti.