Top Mark dječja sjedalica RAFI
295,40 Kn

RAFI sjedalica nosivosti do 15 kg je iznimno lagana i kompaktna, idealna za putovanje, mase 2 kg. Može se pričvrstiti na stol. Sjedalica je primjerena za djecu koja žele sjediti.


Top Mark dječja sjedalica UP BOOSTER
236,40 Kn

UP BOOSTER sjedalica pogodna je za svaki stol. Jednostavno namještanje s remenima. Sigurnosni pojas5 točaka. Sjedalo je jednostavno i lagano, možete ga uzeti sa sobom u restoran i na odmor. Jednostavno održavanje. Tako će vaše dijete biti zajedno s vama za stolom.


Top Mark dječji krevet i posteljina Parker, siva
693 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

PARKER dječji krevet i posteljina odlični su za putovanja. Jednostavno se sklapa i uključuje madrac, drugo dno, kotače i putnu torbu. Pogodno za djecu od rođenja do 48 mjeseci s maks. nosivosti do 15kg.


Top Mark dječji krevetić s lukom BEAU
553 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prekrasni dječji krevetić BEAU u bezvremenskom dizajnu oduševit će svakog dijete. Sadrži luk s igračkama koji će dugo vremena zabaviti dijete.


Top Mark hodalica NICKY
422 Kn

NICKY hodalica ima 4 kotača, gumene kočnice, stabilan okvir i sjedalo, koje se može podesiti u 3 položaja, ovisno o visini. Sjedalo ima visok naslon za potporu leđa djeteta. Uključen je i pladanj za igru, koji se može ukloniti.


Top Mark stol za hranjenje od eko kože ROBIN
1.005 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Ovaj raskošan visoki stol ROBIN je primjeren za djecu od 6 do 36 mjeseci i opremljen je s uklonjivim i podesivim pladnjem. Stol je podesiv po visini (7 položaja), zato ga možete postaviti uz svaki stol. Naslonjač možete postaviti u 5 položaja uključujući način spavanja. Lagan je i sklopiv tako da zauzima vrlo malo prostora u složenom položaju. Dolazi sa standardnim sigurnosnim pojasom u 5 točaka koji uključuje štitnik za tijelo.


Top Mark vreća za kolica YURI
301,40 Kn

YURI vreća za kolica vašemu djetetu nudi toplinu i udobnost na putovanju u jesensko i zimsko vrijeme. Vreća ima mekanu podlogu od flisa i gumbe za podešavanje veličine, tako da ju možete koristiti u većini kolica. Otvor oko glave možete povećati uz pomoć vrpce.