Totum Frozen (36-201101)
66,41 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Set za bojanje Frozen marke Totum će oduševiti djecu koja obožavaju film Snježno kraljevstvo. Primjeren je za djecu od 4. godine pa nadalje.

Totum Frozen (36-201103)
51,64 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Kreativni set Frozen marke Totum će oduševiti sve ljubitelje filma Snježno kraljevstvo. Primjeren je za djecu od 4. godine pa nadalje.

Totum Frozen kreativni set
147,68 Kn

Posljednji komad!

Kreativni set Frozen marke Totum će vas oduševiti beskonačnim mogućnostima zabave u izradi. Prikladno za djecu stariju od 3 godine.

Totum Cars 3 Auto kreativni set
51,64 Kn

Kreativni set Cars 3 Auto će se svidjeti svim ljubiteljima ovog animiranog filma jer iz njega možete sastaviti i obojati svoj automobil.

Totum Cars 3 set za bojanje
51,64 Kn

Set za bojanje s motivima junaka animiranog filma Cars 3, marke Totum, ima posebne bojice sa sustavom raspršivanja. Primjeren je za djecu od 4. godine pa nadalje.

Totum Frozen kreativni set, XL
95,96 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kreativni set Frozen XL marke Totum će vas oduševiti širokom paletom dodataka za izradu na temu animiranog filma Snježno kraljevstvo.

Totum kreativni set Sirena
110,75 Kn

Totum kreativni set Sirena nije prikladan za djecu mlađu od tri godine zbog malih dijelova.

Totum MLP DIY narukvica
59,02 Kn

Pomoću kreativnog seta MLP DIY, sami možete napraviti dvije narukvice s likovima My Little Pony. Primjeren je za djecu od 5. godine pa nadalje.

Totum MLP kreativne karte
59,03 Kn

Kreativni set My Little Pony marke Totum će oduševiti male obožavatelje istoimene crtane serije o ponijima. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks color spraypens
59,02 Kn

PJ Masks color spraypens marke Totum kreativan je set s posebnim olovkama za raspršivanje. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks set
95,95 Kn

PJ Masks set za izradu maski oduševit će sve obožavatelje ove animirane serije. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks Stamp set
59,02 Kn

PJ Masks Stamp set s pečatima zabavan je dodatak za kreativno provođenje vremena s likovima crtanih filmova PJ Masks. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum Soy Luna set, torbica
95,95 Kn

Soy Luna set za ukrašavanje torbica marke Totum oduševit će sve kreativne fanove serije Soy Luna. Primjeren je za djecu od 6. godine pa nadalje.

Totum MLP DIY svjetiljka
51,63 Kn

Pomoću kreativnog seta MLP DIY svjetiljka marke Totum, možete stvoriti prekrasnu svjetiljku koja će vam uljepšati noćni ormarić. Primjereno je za djecu od 5. godine pa nadalje.