Totum Cars 3 set za bojanje
51,64 Kn

Posljednji komad!

Set za bojanje s motivima junaka animiranog filma Cars 3, marke Totum, ima posebne bojice sa sustavom raspršivanja. Primjeren je za djecu od 4. godine pa nadalje.

Totum Frozen kreativni set, XL
95,96 Kn

Kreativni set Frozen XL marke Totum će vas oduševiti širokom paletom dodataka za izradu na temu animiranog filma Snježno kraljevstvo.

Totum kreativni set Sirena
110,75 Kn

Posljednji komad!

Totum kreativni set Sirena nije prikladan za djecu mlađu od tri godine zbog malih dijelova.

Totum MLP DIY narukvica
59,02 Kn

Posljednji komad!

Pomoću kreativnog seta MLP DIY, sami možete napraviti dvije narukvice s likovima My Little Pony. Primjeren je za djecu od 5. godine pa nadalje.

Totum MLP kreativne karte
59,03 Kn

Posljednji komad!

Kreativni set My Little Pony marke Totum će oduševiti male obožavatelje istoimene crtane serije o ponijima. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks color spraypens
59,02 Kn

Posljednji komad!

PJ Masks color spraypens marke Totum kreativan je set s posebnim olovkama za raspršivanje. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks set
95,95 Kn

Posljednji komad!

PJ Masks set za izradu maski oduševit će sve obožavatelje ove animirane serije. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks Sticker-box
22,09 Kn

Posljednji komad!

Totum PJ Masks Sticker-box sadrži 4 seta efektnih svjetlećih naljepnica.

Totum Frozen (36-201101)
66,41 Kn

Set za bojanje Frozen marke Totum će oduševiti djecu koja obožavaju film Snježno kraljevstvo. Primjeren je za djecu od 4. godine pa nadalje.

Totum PJ Masks Stamp set
59,02 Kn

PJ Masks Stamp set s pečatima zabavan je dodatak za kreativno provođenje vremena s likovima crtanih filmova PJ Masks. Primjeren je za djecu od 3. godine pa nadalje.

Totum Soy Luna set, torbica
95,95 Kn

Soy Luna set za ukrašavanje torbica marke Totum oduševit će sve kreativne fanove serije Soy Luna. Primjeren je za djecu od 6. godine pa nadalje.