GP ReCyko punjive baterije, 1000 mAh, HR03, AAA, 2 kom

GP ReCyko punjive baterije, 1000 mAh, HR03, AAA, 2 kom

Broj: 2751655
Odlična cijena
Dodatnih 20 % popusta na odabrane artikle s promo kodom 20POPUST. Ponuda vrijedi do 29. 5. 2022 ili do isteka zaliha.
Punjive baterije GP ReCyko, 1000 mAh, HR03, imaju izuzetno visoku trajnost. Oni su među baterijama s najvećim općenito dostupnim kapacitetom na tržištu. Količina: 2 komada.
Cijeli opis
Dostava MALL
53,90 Kn
S PDV-om
26,95 Kn/Komad

Kod dobavljača

1.6. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
2.6. dostava za Zagreb i okolicu
 
2.6. dostava za ostale županije
Broj: 2751655

Opis

GP ReCyko punjive baterije, 1000 mAh, HR03, AAA, 2 kom

Raspakirajte ReCyko Pro baterije i odmah ih upotrijebite. Ne morate se brinuti hoćete li ih prvi put napuniti, ne morate brinuti zbog malog kapaciteta zbog dugotrajnog skladištenja u prodajnom lancu. GP baterije su unaprijed napunjene iz proizvodnje, među baterijama su s najvećim općenito dostupnim kapacitetom na tržištu, a opremljene su i sposobnošću da dugoročno čuvaju svoju energiju. Za razliku od ostalih baterija na tržištu, one imaju navedeni kapacitet u trenutku kupnje.

Zaštita prirode za punjače i baterije ReCyko igra jednu od glavnih uloga. Više od 10% materijala u proizvodnji baterija koristi se iz recikliranih izvora. Istodobno, više od 94% materijala od kojih su izrađene baterije mogu se reciklirati. Pakiranje baterija izrađeno je samo od papira.


Nova generacija punjivih baterija

GP lansirao je ekološku generaciju punjivih baterija s oznakom ReCyko, koje koriste modernu tehnologiju proizvodnje i temelje se na uspjehu prethodnih linija punjivih baterija. Linija ReCyko nudi još bolje i snažnije baterije dugog trajanja. Nakon nekoliko primjena nude čak i malo veći kapacitet, a time i trajnost, kako je navedeno na pakiranju. Prikladne za svakodnevnu upotrebu.

Dizajnirani su da udovolje visokim zahtjevima svojih korisnika u svestranoj upotrebi. Cijenit ćete njihovu dugotrajnost i činjenicu da su unaprijed napunjeni iz proizvodnje pri prvoj upotrebi. Oni postaju vaš pouzdan pomoćnik u svakodnevnoj upotrebi kod kuće, a podržavaju vas i u prirodi, gdje morate imati 100% sigurnost da će vam bilo koji drugi uređaj koji vam je uvijek potreban pri ruci dati energiju.

GP ReCyko punjiva baterija, 1000 mAh, HR03, AAA

Baterije s minimalnim ugljičnim otiskom

Osim što su ReCyko baterije potpuno pouzdane, zadovoljni ste i njihovim minimalnim utjecajem na okoliš. GP ReCyko baterije proizvedene su na ekološki prihvatljiv način. U proizvodnji se koriste već reciklirani izvori. Većina materijala od kojih su izrađene baterije također se mogu reciklirati. GP je također uzeo u obzir ekološku ambalažu od papira. GP baterije izvrstan su proizvod za sve one kojima je stalo do prirode.

GP ReCyko punjiva baterija, 1000 mAh, HR03

Tehničke značajke

Veličina baterije AAA
Kemijski sastav: NiMH
Mogućnost punjenja da
Kapacitet 1000 mAh
Broj ciklusa punjenja više od 500
Napon 1,2 V
Oznaka tipa HR03 (AAA)
Radna temperatura -20 °C do +50 °C
Dimenzije 10,5 × 44,5 mm
Broj komada 2

Jamstvo: 2 godine