Fillikid kolica kišobran Explorer BCSLO1881, crno-plava

Brand: Fillikid Naš broj: 1232637002

Fillikid kolica kišobran Explorer BCSLO1881, crno-plava

Dječja kolica kišobran Explorer proizvođača Fillikid su kvalitetna kolica prikladna za djecu od 6 mjeseci starosti ili do 15 kg tjelesne težine. Okretni prednji kotači omogućuju jednostavno manevriranje, a stražnja s opcijom blokiranja omogućuju sigurnu vožnju. Sklopivi dizajn olakšava spremanje i nošenje. Cijeli opis

688

688 Kn Uključujući PDV

Naš broj: 1232637002

Opis

Opis artikla

Dječja kolica kišobran Explorer proizvođača Fillikid su kvalitetna kolica s oprugom koja imaju sklopivu osnovu u obliku kišobrana, zbog čega ih je lako nositi i spremiti. Kolica su pogodna su za djecu od 6 mjeseci na dalje, ili dok ne dostignu tjelesnu težinu od 15 kg. Okretni prednji kotači na kolicima dopuštaju lagano manevriranje, značajka zaključavanja stražnjih kotača omogućuje sigurno zaustavljanje na uzbrdici. Za izvrsno podešavanje brine se podesiva stražnja strana3 pozicije. Također možete postaviti oslonac za noge da biste omogućili najudobniji položaj za vaše dijete.

Sigurnost koje štiti dijete može se ukloniti ako želite. Kolica imaju ušiven pojas na naslonu za vezanje djeteta; prošireni krov nudi zaštitu od sunca, a prozirni otvor omogućuje konstantnu kontrolu nad djetetom. Ispod vaših kolica nalazi se velika košarica za kupnju, tako da možete uzeti druge stvari na put.

Tehnički detalji:

  • Tip: kišobran
  • Sklopiva: da
  • Prikladno za djecu: od 6. mjeseci starosti nadalje
  • Nosivost: 15 kg
  • Suspenzija: Da
  • Pozicije naslona: 3
  • Masa: 7,5 kg

Jamstvo: 1 godina


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Težina 7.5 kg
Sklopiv da
Košarica za kupnju da
Maksimalna nosivost 15 kg
Boja crna/plava
Podesivi oslonac za noge da
Podesivost naslonjača da