Victor reket za badminton Victor Wave Power Petr Koukal
511 Kn

Reket za badminton s dorađenom glavom iz kolekcije Petra Koukala. Victor Wave Power Petr Koukal je dizajniran posebno za napredne igrače, a zahvaljujući tehnologiji Wave Power, koji se nalazi unutar okvira, dopuštajući igri da bude kontrolirana u bilo kojoj brzini.

Victor Thruster K 12 reekt za badminton
827 Kn

Reket za badminton Victor Thruster K 12 stvoren je za napadačku igru. Pogodan je za igrače s nešto lošijom tehnikom, jer pruža dovoljno snage za snažne i precizne udarce.

Victor BR3022 D ruksak, bordo crveni
458 Kn

Moderan i izuzetno funkcionalan ruksak Victor BR3022 D ima velik broj pretinaca i izrađen je od kvalitetnih materijala. Dostupan je u bordo crvenoj boji.

Victor Doublethermobag 9110 torba, sivo-žuta
512 Kn

Torba Victor Doublethermobag 9110 je namijenjena svim sportašima. Zbog udobnih i podesivih naramenica može se nositi kao ruksak. Ima dva glavna pretinca. Dostupna je u sivo-žutoj boji.

Victor Reket za badminton Thruster K BXR
1.382 Kn

Reket za badminton Victor Thruster K BXR pogodit će vas nevjerojatnom snagom svakog udarca. Zbog svojih karakteristika aktivan je za igrače usmjerene na napad.

Victor reket za badminton Advanced
80 Kn

Namijenjen je početnicima i učenju u školi. Poseban oblik ovalne ručke, izrađen je s namjerom lakšeg učenja pravilnog držanja. U slučaju nepravilnog držanja, uzrokuje neugodan osjećaj u ruci.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Dužina: 53cm
  • Primjereno za djecu staru: 6 do 8 godina
  • Boja: pžuta / crvena
  • Materijal: kaljeno željezo/lagan aluminij
  • Oblik glave: suza
  • Priporučena napetost mrežice: 7kg