Kraco prevlake za sjedala Scotchgard SGX Classic, crne
510,96 Kn 446 Kn

Visokokvalitetna 3-dijelna prevlaka za sjedala dizajnirana je sa ScotchgardTM zaštitnim elementima koji reflektiraju tekućine, sprečavaju prodiranje prljavštine na površinu i mijenjaje boje, osjećaj ili zračnost prevlake.

Harmony presvlake za sjedala Lady, crne-23%
353,90 Kn 270,90 Kn

Posljednji komad!

Set presvlaka za autosjedala Harmony Lady sadrži univerzalne presvlake za osobne automobile. 10-dijelni set uključuje presvlake za prednja i stražnja sjedala te naslone.

Harmony presvlake za sjedala Deluxe Spring, sivo-crne
362,90 Kn 324,90 Kn

Odlična cijena

Set presvlaka za autosjedala Harmony Deluxe Spring u crno-sivoj boji sadrži univerzalne presvlake za osobne automobile sa zračnim jastucima. 11-dijelni set uključuje presvlake za prednja i stražnja sjedala.

Harmony presvlake za sjedala Urban, sivo-crne
285,90 Kn 262 Kn

Posljednji komad!

Harmony Urban set univerzalnih presvlaka za prednja i stražnja sjedala te naslon. Izrađene su od 100% poliestera. Nisu prikladne za sjedala s bočnim zračnim jastucima.

Masterplast grijač sjedala za auto, 12 V
122,19 Kn 89 Kn

Posljednji komad!

Grijač sjedala za auto sa snagom od 12 V zagrijat će vaše sjedalo u hladnim zimskim danima, što vašu vožnju čini ugodnijom.

Walser zaštitna presvlaka za prednje autosjedalo Outdoor, siva
96 Kn 92 Kn

Praktična prednja presvlaka je primjerna za svako automobilsko sjedalo. Štiti od nečistoća, a također se lako instalira i zatim uklanja. Walser zaštitna presvlaka za prednje sjedalo štiti od nečistoća, a uz to je Outdoor siva presvlaka napravljena od vodootpornog materijala, koji odbija nečistoću.

Brillant navlaka, grijaća, za automobilsko sjedalo 12V
235,99 Kn 206,90 Kn

Odlična cijena

Univerzalna navlaka za grijanje za automobilsko sjedalo sa zaštitnim osiguračem, termostatom protiv pregrijavanja. Postavljanje je jednostavno pomoću elastičnih traka. Napajanje je moguće preko 12V utičnice za upaljač za cigarete.

Walser presvlake za sjedala Flash, plave
344 Kn 328 Kn

Komplet auto presvlaka za cijeli automobil ima patentirani sigurnosni sustav Walser Clix-Airbag. Zahvaljujući svojem Walser Flash dizajnu odlično pristaje vašim sjedalima i štiti ih od habanja i nečistoća. Kontrastna kombinacija plave i crne boje oduševit će svakog ljubitelja modernog dizajna.

Kraco prevlake za sjedala Scotchgard Lykos, crne
231,82 Kn 202 Kn

Visokokvalitetna 2-dijelna prevlaka za sjedala dizajnirana je sa ScotchgardTM zaštitnim elementima koji reflektiraju tekućine, sprečavaju prodiranje prljavštine na površinu i mijenjaje boje, osjećaj ili zračnost prevlake.

CarPoint navlaka sjedala MPV, 10 komada
349 Kn 280 Kn

Komplet univerzalnih navlaka MPV izrađenih od izdržljivog materijala ugodnog na dodir. Prikladno za vozila sa bočnim zračnim jastucima.

CarPoint navlaka za volan, mat crna
96,69 Kn 73 Kn

Univerzalna navlaka za volan u mat crnoj boji. Možete ju postaviti u svako vozilu te će pružiti odlično prijanjanje.

Harmony presvlake za sjedala Deluxe Spring, crno-crvene
362,90 Kn 324,90 Kn

Odlična cijena

Set presvlaka za autosjedala Harmony Deluxe Spring u crno-crvenoj boji sadrži univerzalne presvlake za osobne automobile sa zračnim jastucima. 11-dijelni set uključuje presvlake za prednja i stražnja sjedala.