GP ReCyko punjiva baterija, 200 mAh, 9 V, 1 kom

GP ReCyko punjiva baterija, 200 mAh, 9 V, 1 kom

Broj: 2751642
Odlična cijena
Punjive GP ReCyko baterije, 200 mAh, 9 V mogu se pohvaliti izuzetno visokom trajnošću. Oni su među baterijama s najvećim općenito dostupnim kapacitetom na tržištu. Količina: 1 komada. Cijeli opis
Dostava MALL
84,90 Kn
S PDV-om
84,90 Kn/Komad

Na zalihi posljednji komad

Već danas predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
Sutra dostava za Zagreb i okolicu
 
27.1. dostava za ostale županije

Broj: 2751642

Opis

GP ReCyko punjiva baterija, 200 mAh, 9 V, 1 kom

Raspakirajte ReCyko Pro baterije i odmah ih upotrijebite. Ne morate se brinuti hoćete li ih prvi put napuniti, ne morate brinuti zbog malog kapaciteta zbog dugotrajnog skladištenja u prodajnom lancu. GP baterije su unaprijed napunjene iz proizvodnje, među baterijama su s najvećim općenito dostupnim kapacitetom na tržištu, a opremljene su i sposobnošću da dugoročno čuvaju svoju energiju. Za razliku od ostalih baterija na tržištu, one imaju navedeni kapacitet u trenutku kupnje.

Zaštita prirode za punjače i baterije ReCyko igra jednu od glavnih uloga. Više od 10% materijala u proizvodnji baterija koristi se iz recikliranih izvora. Istodobno, više od 94% materijala od kojih su izrađene baterije mogu se reciklirati. Pakiranje baterija izrađeno je samo od papira. Dizajnirani su da udovolje visokim zahtjevima svojih korisnika u svestranoj upotrebi. Cijenit ćete njihovu dugotrajnost i činjenicu da su unaprijed napunjeni iz proizvodnje pri prvoj upotrebi. Oni postaju vaš pouzdan pomoćnik u svakodnevnoj upotrebi kod kuće, a podržavaju vas i u prirodi, gdje morate imati 100% sigurnost da će vam bilo koji drugi uređaj koji vam je uvijek potreban pri ruci dati energiju.


Nova generacija punjivih baterija

GP lansirao je ekološku generaciju punjivih baterija s oznakom ReCyko, koje koriste modernu tehnologiju proizvodnje i temelje se na uspjehu prethodnih linija punjivih baterija. Linija ReCyko nudi još bolje i snažnije baterije dugog trajanja. Nakon nekoliko primjena nude čak i malo veći kapacitet, a time i trajnost, kako je navedeno na pakiranju. Prikladne za svakodnevnu upotrebu.

GP ReCyko punjiva baterija, 200 mAh, 9 V, 1 kom

Baterije s minimalnim ugljičnim otiskom

Osim što su ReCyko baterije potpuno pouzdane, zadovoljni ste i njihovim minimalnim utjecajem na okoliš. GP ReCyko baterije proizvedene su na ekološki prihvatljiv način. U proizvodnji se koriste već reciklirani izvori. Većina materijala od kojih su izrađene baterije također se mogu reciklirati. GP je također uzeo u obzir ekološku ambalažu od papira.

GP ReCyko punjiva baterija, 200 mAh, 9 V,

Tehničke značajke

Veličina baterije 9 V
Kemijski sastav: NiMH
Mogućnost punjenja da
Kapacitet 200 mAh
Broj ciklusa punjenja više od 1000
Napon 8,4 V
Oznaka tipa 6HR61 9 V (1604)
Radna temperatura -20 °C do +50 °C
Dimenzije 26,5 × 15,7 × 48,5 mm
Masa 42,5 g
Broj komada 1

Jamstvo: 2 godine