EPICO maskica Flip Case with Magnetic Closure za iPhone XR, smeđa-41%
189 Kn 111 Kn

Posljednji komad!

Elegantna maskica koja će zaštititi vaš telefon od ogrebotina i padova sa svih strana. Epico Flip Case za Apple iPhone XR je izrađena od kože i otpornog TPU te je opremljena snažnim magnetom za zatvaranje. Ne smeta gumbima ili otvorima za priključke. Oduševit će vas raskošnim dizajnom u smeđoj boji.

Spigen maska za iPhone Xr, crna
148,24 Kn 127,40 Kn

Zaštitna maskica za telefon iPhone Xr pruža visoku zaštitu od ozljeda i drugih vanjskih utjecaja, vrlo je tanka i savršeno se uklapa u telefon.

PanzerGlass maska za Apple iPhone Xr
259 Kn 187,40 Kn

Visokokvalitetan zaštitni etui od kombinacije ojačanog stakla i anti-slip TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagođen za iPhone Xr ne ograničava pristup funkcijama uređaja, uključujući bežično punjenje. Ne ograničava dizajn mobilnog telefona, tako da se vaš mobitel i dalje ističe.

Spigen maska za iPhone Xr, crna
148,24 Kn 135,90 Kn

Silikonska maskica Spigen pruža visoku zaštitu telefona jer je izrađena od visokokvalitetnog materijala kako bi zaštitila vaš telefon od oštećenja i vanjskih utjecaja, a također je elegantnog izgleda i udobna za korištenje.

maskica za iPhone XR, roza
66,81 Kn 44,53 Kn

Silikonska maskica za telefon iPhone XR pruža visoku zaštitu od oštećenja i drugih vanjskih utjecaja.

Maskica za iPhone XR, zlatna
66,81 Kn 44,53 Kn

Silikonska maskica za telefon iPhone XR pruža visoku zaštitu od oštećenja i drugih vanjskih utjecaja.

Apple Clear Case MRW62ZM/A zaštita za iPhone XR
342,90 Kn

Lijepa, iznimno tanka zaštita za iPhone XR osigurava odličnu zaštotu od udaraca, prašine, ogrebotina i pada. Izrađena je od fleksibilnog materijala s precizno izrađenim izrezima, odlično se prilagođava telefonu i ugodna je na dodir

BASEUS BV Weaving Series zaštitna maska za iPhone XR, roza, WIAPIPH61-BV04
59 Kn 42,28 Kn

Elegantna zaštitna maska BV Weaving Series za iPhone XR u rozoj boji tvrtke Baseus štiti stražnju stranu telefona. Izrađena je od izdržljivog i kvalitetnog termoplastičnog poliuretana Osim toga ima minijaturne otvore koji uklanjaju toplinu i vlagu od telefona. Naravno da ima isječke za gumbe, ulaze, a također i ojačane rubove oko kamere.

BASEUS Shining Series zaštitna maska za iPhone XR, zlatna, ARAPIPH61-MD0V
75 Kn 54,55 Kn

Elegantna zaštitna maska Shining Series za iPhone XR u zlatnoj boji tvrtke Baseus štiti stražnju stranu telefona. Izrađena je od izdržljivog i kvalitetnog termoplastičnog poliuretana, koje je iznimno tanak. Maska ima otvore za tipke i vrata za vaš model te poseban dizajn oko kamere.

BASEUS BV Weaving Series zaštitna maska za iPhone XR, crna, WIAPIPH61-BV01
59 Kn 42,28 Kn

Elegantna zaštitna maska BV Weaving Series za iPhone XR u crnoj boji tvrtke Baseus štiti stražnju stranu telefona. Izrađena je od izdržljivog i kvalitetnog termoplastičnog poliuretana Osim toga ima minijaturne otvore koji uklanjaju toplinu i vlagu od telefona. Naravno da ima isječke za gumbe, ulaze, a također i ojačane rubove oko kamere.

BASEUS BV Weaving Series zaštitna maska za iPhone XR, plava, WIAPIPH61-BV03
59 Kn 42,28 Kn

Elegantna zaštitna maska BV Weaving Series za iPhone XR u plavoj boji tvrtke Baseus štiti stražnju stranu telefona. Izrađena je od izdržljivog i kvalitetnog termoplastičnog poliuretana Osim toga ima minijaturne otvore koji uklanjaju toplinu i vlagu od telefona. Naravno da ima isječke za gumbe, ulaze, a također i ojačane rubove oko kamere.

BASEUS Safety Airbags Series zaštitna maska s gelom za iPhone XR, ARAPIPH61-SF01
60,01 Kn 39,93 Kn

Baseus Safety Airbags Series ARAPIPH61-SF01 je zaštitna maska protiv udaraca, dizajnirana posebno za mobilni telefon Apple iPhone XR. Maska je izrađena u posebnoj izvedbi s dodatkom crne boje, vrlo je lagana i tanka, pa ne povećava veličinu telefona. Nudi adekvatnu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Ima podstavljene obrube, a čuva zaslon i kameru.

BASEUS Safety Airbags Series zaštitna maska s gelom za iPhone XR, ARAPIPH61-SF0V
60,01 Kn 39,93 Kn

Baseus Safety Airbags Series ARAPIPH61-SF0V je zaštitna maska protiv udaraca, dizajnirana posebno za mobilni telefon Apple iPhone XR. Maska je izrađena u posebnoj izvedbi s dodatkom zlatne boje, vrlo je lagana i tanka, pa ne povećava veličinu telefona. Nudi adekvatnu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Ima podstavljene obrube, a čuva zaslon i kameru.

BASEUS Shining Series zaštitna futrola za iPhone XR, plava, ARAPIPH61-MD03
76 Kn 54,55 Kn

Zaštitna prevlaka Baseus Shining Series za telefon XR, plava, ARAPIPH61-MD03 je elegantna i nudi potpuno funkcionalnu zaštitu na poleđini vašeg mobilnog telefona. Kućište je izrađeno od izdržljivog termoplastičnog poliuretana s ojačanim rubovima kako bi se zaštitila leća.

BASEUS Shining Series zaštitna maska za iPhone XR, srebrna, ARAPIPH61-MD0S
75 Kn 54,55 Kn

Elegantna zaštitna maska Shining Series za Phone XR u srebrnom dizajnu tvrtke Baseus zaštitit će stražnju stranu vašeg telefona. Izrađena je od izdržljivog i kvalitetnog termoplastičnog poliuretana, koji je također vrlo lagan. Na maskici se nalaze otvori za tipke i utore za vaš model i poseban dizajn oko kamere.

PanzerGlass ClearCase maska za Apple iPhone Xr Black Edition 0220
271,40 Kn 209,90 Kn

Staklena stražnja zaštitna maska odlično se slaže s vašim Apple iPhone Xr. PanzerGlass ClearCase maska za Apple iPhone Xr Black Edition 0220 štiti telefon od mehaničkih oštećenja, udara i prljavštine. Prilagođeni izrezi drže priključnice, mikrofon i kameru potpuno dostupnim. Prozirni dizajn omogućuje odličan izgled prirodnog oblika telefona.

SO SEVEN zaštita Fashion Milan Hexagonal Marble Black/Silver za iPhone XR (SSBKC0096)
109 Kn 26,14 Kn

Dajte vašem telefonu elegantnu zaštitu koja će vam uljepšati svaki poziv. Ukrašen stražnji dio SoSeven zaštite za mobilni telefon iPhone XR, telefon ne štiti samo od ogrebotina, već ga čini dizajnerski ljepšim. Izrađena je od izdržljive plastike koja dobro leži u ruci i ne ograničava druge važne pristupe vašem telefonu.

Spigen maskica za iPhone XR Neo Hybrid Crystal gunmetal 064CS24884, tamno siva
288,65 Kn 145,40 Kn

Elegantna zaštitna maskica za iPhone XR je izrađena od dva sloja – stražnja strana izrađena je od izdržljivog TPU-a i fleksibilnog polikarbonatnog okvira. Zajedno osigurava potpunu zaštitu od ozljeda telefona, usprkos tankom dizajnu, pruža i prikladnu mogućnost punjenja i sinkronizacije, tanak i lagan dizajn s precizno oblikovanim izrezima.