Samsung stražnji poklopac za Galaxy Note 10, silikonski, bijeli (EF-PN970TLEGWW)
173 Kn

Posljednji komad!

Prilagodljiva silikonska osnova je primjerena za Galaxy Note 10. Samsung silikonski stražnji poklopac za Galaxy Note 10 (EF-PN970TLEGWW) je ugodan na dodir i, uz zaštitu telefona, izuzetno je udoban za upotrebu. Namjenska maska svidjet će se svima kojima su, uz funkcionalnost, važni i elegancija i dizajn.

EPICO preklopna maska ELITE FLIP CASE za Samsung Galaxy A12 53811131600001, tamno plava
125 Kn

Posljednji komad!

Preklopna maska od umjetne kože odgovarat će vašem telefonu poput gipsa. Zaštitna futrola Epico Elite Flip Case za Samsung Galaxy A12 ima jak magnet i štiti vaš telefon kao sef. Zahvaljujući preciznim izrezima za kontrolere i konektore, funkcije telefona u kućištu nisu ni na koji način ograničene. Jednostavno održavanje, tako da će vaš telefon uvijek biti iz kutije.

Samsung torbica za Samsung Galaxy S10 Plus, zelena
605 Kn

Posljednji komad!

Originalna torbica Samsung LED namijenjen je zaštiti mobilnog telefona Samsung Galaxy S10 Plus. U unutrašnjosti se nalazi LED displej koji prikazuje vrijeme i datum, kao i upozorenja o pozivima i porukama.

Nillkin Frosted maska za Samsung Galaxy A31 A315, crna
95 Kn

Posljednji komad!

Zaštita je izrađena od materijala koji je veoma ugodan na dodir, nudi odličan prijem tako da telefon ne klizi iz ruke. Maska je tanka i lagana. Na njoj ne ostaju otisci prstiju.

Samsung Galaxy S21 maskica, crna (EF-PG991TBEGWW)
161 Kn

Posljednji komad!

Originalna zaštitna maskica​​ izrađena je po mjeri za određeni model telefona i čvrsto je okružuje. Samsung EF-PG991TB Silicone Cover S21 EF-PG991TBEGWW vrlo ugodna površina na dodir, koja dobro prijanja. S debljinom od samo 1,4 mm ne povečava telefon. Štiti od udaraca i padova.

Samsung maska za Galaxy Note 10+, prozirna (EF-QN975TTEGWW)
158 Kn

Posljednji komad!

Prilagodljiva silikonska osnova je primjerena za Galaxy Note 10+. Samsung kožna maska za Galaxy Note 10+ (EF-QN975TTEGWW) je ugodna na dodir i, uz zaštitu telefona, izuzetno je udobna za upotrebu. Namjenska maska svidjet će se svima kojima su, uz funkcionalnost, važni i elegancija i dizajn.

EPICO Ronny Gloss Case zaštitna maska za Samsung Galaxy A12, bijela, prozirna
70 Kn

Prozirna plastična maska dodati će vašem telefonu eleganciju. Zaštitna futrola Epico Ronny Gloss za Samsung Galaxy A12 izrađena je po mjeri za određeni model, uključujući precizne izreze za kameru, zvučnike, konektore i bljeskalicu. Futrola je tanka i fleksibilna, a vaš će telefon u njoj biti potpuno siguran.

PanzerGlass zaštitna maska ClearCase pro Samsung Galaxy S20 Ultra 0237
252 Kn

Posljednji komad!

Stražnja zaštitna maska u potpunosti se prilagođava vašem Samsung Galaxy S20 Ultra telefonu. PanzerGlass ClearCase 0237 izrađen je od kombinacije kaljenog staklaTPU, štiti vaš telefon od mehaničkih oštećenja, udaraca i prljavštine. Otvori po mjeri zadržavaju priključke, a mikrofon i kamera su potpuno dostupni. Debljine 0,7 mm ne ometa dizajn telefona.

PanzerGlass zaštitna maska ClearCase za Samsung Galaxy S20 Ultra Black Edition 0240
323 Kn

Posljednji komad!

Stražnja zaštitna maska u potpunosti se prilagođava vašem Samsung Galaxy S20 Ultra telefonu. PanzerGlass ClearCase Black Edition 0240 izrađen je od kombinacije kaljenog staklaTPU, štiti vaš telefon od mehaničkih oštećenja, udaraca i prljavštine. Otvori po mjeri zadržavaju priključke, a mikrofon i kamera su potpuno dostupni. Debljine 0,7 mm ne ometa dizajn telefona.