Torbice i maske za mobilne telefone

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 artikala, uključujući i Torbice za mobilne telefone. Zašto kupiti elektroniku i dodatke kod nas?

Pokaži više
  • Vaše narudžbe s artiklima poput onih iz kategorije Torbice za mobilne telefone dostavljamo na vašu adresu na području cijele Hrvatske.
  • Možete ih i osobno preuzeti u našim mjestima za preuzimanje u Zagrebu.
  • Ako niste zadovoljni, artikle možete ih vratiti u roku od 14 dana.
  • Imate li pitanja? Obratite se našoj Službi za pomoć korisnicima.

Provjerite i bestsellere iz kategorije Torbice za mobilne telefone kao i one kojima su naši kupci dali najbolju ocjenu.

Samsung Smart Clear View Cover preklopna maska s olovkom za Galaxy S21 Ultra 5G (EF-ZG99PCBEGEE)
2x

Samsung Smart Clear View Cover preklopna maska s olovkom za Galaxy S21 Ultra 5G (EF-ZG99PCBEGEE)

864 Kn
Posljednji komad!

Originalna preklopna maskica izrađena je po mjeri za vaš mobitel. Smart Clear View Cover preklopna maska s olovkom za Galaxy S21 Ultra 5G (EF-ZG99PCBEGEE) drži vaš telefon sigurnim i štiti ga od prljavštine, oštećenja i ogrebotina. Na prednjoj strani se nalazi i informativna površina zahvaljujući kojoj ćete uvijek imati pregled najvažnijih stvari.

Dostava MALL
EPICO Ronny Gloss Case zaštitna maskica za Motorola Moto E7, bijela, prozirna

EPICO Ronny Gloss Case zaštitna maskica za Motorola Moto E7, bijela, prozirna

56 Kn
Posljednji komad!

Zaštitna maskica za vaš pametni telefon. Epico Ronny Gloss Case zaštitna maska za Motorola Moto E7, bijela, prozirna izrađena je od otpornog TPU materijala. Štiti stražnju i bočnu stranu telefona. Održava pristup svim kontrolama. Kvalitetna izrada u prozirnoj boji.

Dostava MALL
Samsung Maska za Samsung Galaxy A72, silikonska, ljubičasta

Samsung Maska za Samsung Galaxy A72, silikonska, ljubičasta

239 Kn
Posljednji komad!

Originalna ljubičasta maskica za Samsung Galaxy A72 štiti vaš telefon i štiti ga od prljavštine, oštećenja i ogrebotina. Zahvaljujući praktičnim izrezima, na priključcima i kameri, ne ograničava upotrebu telefona, a ističe se svojim originalnim Samsung dizajnom.

Dostava MALL
Samsung Galaxy S21 Plus Flip ClearView maskica, crna (EF-ZG996CBEGEE)
3x

Samsung Galaxy S21 Plus Flip ClearView maskica, crna (EF-ZG996CBEGEE)

449 Kn
Posljednji komad!

Originalna preklopna maskica izrađena je po mjeri za vaš mobitel. Samsung EF-ZG996CB Flip ClearView Galaxy S21 Plus EF-ZG996CBEGEE sigurno drži vaš telefon i štiti od prljavštine, oštećenja i ogrebotina. Navlaka se također može pohvaliti prozirnim prednjim dijelom, zahvaljujući kojem ćete uvijek imati pregled najvažnijih stvari.

Dostava MALL

Maskice za mobilne telefone i GPS navigaciju

Maskice za mobitele moramo odabrati prema modelu telefona, a važna je i vrsta maskice. Namjenske maskice praktičnije su za upotrebu, preklopne maskice pružaju bolju zaštitu. Za sportske aktivnosti preporučujemo maskice za vanjsku upotrebu.

  • Maskice za mobilne telefone (namjenske)

Namjenske maskice su dizajnirane da zaštite stražnju stranu i bok telefona, zaslon nije zaštićen na ovaj način. Služe za zaštitu od ogrebotina i malih ogrebotina. Zaslon se preporučuje zaštititi pomoću zaštitne folije.

  • Preklopne maskice

Za zaštitu straga, sprijeda i sa strane koriste se preklopne maskice. Otvor je s vrha ili u obliku knjige. Zatvarač je opremljen kopčom ili magnetom. Obično su izrađeni od umjetne kože ili tekstila.

  • Maskice za mobilne telefone za upotrebu na otvorenom

Maskice za vanjsku upotrebu imaju ojačano kućište i kutove. Podnose niske i visoke temperature, udarce i vibracije. Umjesto folije za zaslon u tom se slučaju preporučuje koristiti kaljeno staklo, koje pruža učinkovitiju zaštitu zaslona od udaraca. Štiti od mehaničkih oštećenja, prašine i masti.

  • Vodootporne i nepropusne maskice za telefone

Vodootporne maskice štite telefon od kiše, nježnog prskanja ili znoja tijekom sportskih aktivnosti.

Vodonepropusne maskice su prozirne futrole izrađene od vrhunskih materijala s posebnom plastičnom brtvom. Telefonom se još uvijek može upravljati dodirom, ali je zaštićen i kada je potopljen. Pogodno za kupanje, snijeg, rafting i ronjenje. Takve su futrole savršene za zaštitu gotovine ili kreditnih kartica.

Smart preklopne maskice za mobilne telefone

Kombinaciju sklopivog poklopca i poklopca s gelom nazivamo smart flip. Prednja strana obično je izrađena od posebnog prozirnog materijala koji vam omogućuje praćenje vremena i obavijesti, ponekad čak i osnovno upravljanje telefonom (odgovaranje, odbijanje poziva itd.).

  • Univerzalne maskice

Univerzalne maskice izrađuju se u većim veličinama i pogodne su za razne vrste opreme. U ovoj kategoriji naći ćete popularne vodootporne futrole za putovanja.