Sponeta stol za stolni tenis S1-12e
2.229 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Sponeta stol za stolni tenis S1–12e je kvalitetan i pristupačan izbor za sve igrače stolnog tenisa ili svakoga tko to želi postati. Idealno za upotrebu na otvorenom. Ima stalak za rekete i loptice, kotače za jednostavan transport i čvrsti nosač mreže.

Sponeta stol za stolni tenis S1-26i
1.342 Kn

Sponeta stol za stolni tenis S1–26i je kvalitetan i pristupačan izbor za sve rekreativne igrače stolnog tenisa ili svakoga tko to želi postati. Ima stalak za rekete i loptice, kotače za jednostavan transport i metalne okvire.

Sponeta S1-12i stol za stolni tenis
1.320,23 Kn

Odlična cijena

Stol za stolni tenis primjeren je, prije svega, za rekreativne igrače. Kotači omogućavaju jednostavnu manipulaciju. Ispod stola je držač reketa i loptica. Krilo se presavija tako da se možete igrati sa sobom. Sponeta S1–12i isporučuje se s mrežicom i držačem mreže. Jednostavno postavljanje.

Sponeta S1-13i stol za stolni tenis
1.160 Kn

Stol za stolni tenis primjeren je, prije svega, za rekreativne igrače. Kotači omogućavaju jednostavnu manipulaciju. Ispod stola je držač reketa i loptica. Krilo se presavija tako da se možete igrati sa sobom. Sponeta S1–13i isporučuje se s mrežicom i držačem mreže. Jednostavno postavljanje.

Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis
234,90 Kn

Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis je kvalitetan i pristupačan izbor za sve vlasnike stolova za stolni tenis. Ima dva patentna zatvarača i izrađena je od ojačane polietilenske folije.