Sponeta stol za stolni tenis S1-12e
2.700 Kn 2.333 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Sponeta stol za stolni tenis S1–12e je kvalitetan i pristupačan izbor za sve igrače stolnog tenisa ili svakoga tko to želi postati. Idealno za upotrebu na otvorenom. Ima stalak za rekete i loptice, kotače za jednostavan transport i čvrsti nosač mreže.

Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis
239,40 Kn

Sponeta prevlaka za stol za stolni tenis je kvalitetan i pristupačan izbor za sve vlasnike stolova za stolni tenis. Ima dva patentna zatvarača i izrađena je od ojačane polietilenske folije.

Sponeta stol za stolni tenis S1-53i
1.094 Kn 1.062 Kn

Stol za ping-pong/stolni tenis primjeren je, prije svega, za rekreativne igrače. Ispod stola je držač reketa i loptica. Sponeta stol za stolni tenis S1–53i opremljen je nogama. Pri rukovanju stolom potrebno je odstraniti mrežu i držač.

Sponeta stol za stolni tenis S1-72e
2.391 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavno rukovanje. Ima plastičnu ploču izrađenu od melamina koja omogućuje stalnu uporabu vani. Sponeta stol za stolni tenis S1–72e opremljena je mrežnim držačem, mrežicom, 2 reketa i lopticama za ping pong.

Sponeta stol za stolni tenis S3-46e
2.816 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavno rukovanje. Ima plastičnu ploču izrađenu od melamina koja omogućuje stalnu uporabu vani. Sponeta stol za stolni tenis S1–46e opremljena je mrežnim držačem, mrežicom, 2 reketa i lopticama za ping pong.

Sponeta stol za stolni tenis S3-47e
2.816 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavno rukovanje. Ima plastičnu ploču izrađenu od melamina koja omogućuje stalnu uporabu vani. Sponeta stol za stolni tenis S1–47e opremljena je mrežnim držačem, mrežicom, 2 reketa i lopticama za ping pong.

Sponeta stol za stolni tenis S1-26i
1.329 Kn

Odlična cijena

Sponeta stol za stolni tenis S1–26i je kvalitetan i pristupačan izbor za sve rekreativne igrače stolnog tenisa ili svakoga tko to želi postati. Ima stalak za rekete i loptice, kotače za jednostavan transport i metalne okvire.

Sponeta stol za stolni tenis S7-63i
3.679 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stolni tenis opremljen je kotačima za jednostavno rukovanje. Namijenjena je natjecanju. Unutarnji dio ima 4 kotača za upravljanje preklopom, od kojih su dva zaključana protiv preklapanja. Sponeta stol za stolni tenis S7–63i opremljen je s mrežastim držačem, mrežom i loptama.