Tescoma posuda za maslac Purity, velika
66,79 Kn

57,60 Kn

Posljednji komad!

Velika posuda za maslac štiti od vlage i primjerena je za spremanje u hladnjaku. Izrađena je od kvalitetnog plastičnog materijala.


Tescoma stalak za začine
223,90 Kn

Praktičan set za ulje i ocat, papar i sol služi za pripremu salata, pečenje i pripremu raznih jela. Priložene su i čačkalice. Primjeren je za kućnu i profesionalnu upotrebu.


Tescoma shaker Presto, 500 ml
191,80 Kn

Posljednji komad!

Elegantan shaker Presto je namijenjen pripremi različitih koktela i drugih osvježavajućih pića.


Tescoma Plech na pečení hluboký DELÍCIA 40x28 cm
78,81 Kn

Posljednji komad!

Plech na pečení hluboký DELÍCIA o rozměrech 40×28 cm je vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Je opatřen vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování.


Tescoma kalup za pravokutnu tortu Delicia
191,80 Kn

Posljednji komad!

Podesiv kalup za pravokutnu tortu veličine od 28 × 20 cm do 50 × 34 cm. Napravljen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Primjeren je za više pećnica: električne, plinske i konvekcijske. Može se prati u perilici posuđa.


Tescoma Lopatica za okretanje za roštilj PRIVILEGE
56 Kn

Posljednji komad!

Čvrsta lopatica s dugom ručkom odlična je za pečenje hrane ako postavite okretni tanjur, stoji na naslonima i ne dodiruje stol i ne vlaži ga. Izrađena od nehrđajućeg čelika.


Tescoma posuda za kruh 4Food, 42 cm
133 Kn

Posljednji komad!

Tescoma posuda za kruh 4Food je odlična za pohranjivanje svih vrsta kruha. Izrađena je od izdržljive plastike.


Tescoma posuda PRESTO, 16 cm, 1,5 l
115 Kn

Posljednji komad!

Posuda PRESTO promjera 16 cm izrađena je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika i ima zgusnuto dno i prilagođen oblik za lakše punjenje. Osim toga, ima skalu za jednostavno mjerenje.


Tescoma tava za ribu SmartCLICK, 26 cm
366,56 Kn

316,03 Kn

Posljednji komad!

Tescoma kvalitetna tava za ribe, presvučena je s posebnim premazom protiv prijanjanja hrane. Pogodna je za sve vrste štednjaka i ima odstranjivu ručku.


Tescoma tava Advance (598028), 28 cm
146,38 Kn

126,20 Kn

Tescoma masivne posude s indukcijskim dnom. Tava ima ručku od otporne plastike i pogodna je za sve vrste štednjaka.


Tescoma čajnik Teo 1,7 l
239,95 Kn

Čajnik marke Tescoma kapaciteta 1,7 l je idealan za pripremu i serviranje čaja. Cjedilo je priručno za pripremu domaćih čajeva, kao što je menta, mjčina dušica ili iz većih komadića voća.


Tescoma ulje za drvenu dasku za rezanje
95,50 Kn

Posljednji komad!

Tescoma ulje za drvenu dasku za rezanje kvalitetno je mineralno ulje koje služi za održavanje drvenih daski za rezanje. Daske za rezanje će biti otpornije na pucanje i istrošenost.


Tescoma kliješta za roštilj PRIVILEGE
62 Kn

Posljednji komad!

S PRIVILEGE kliještima za roštilj lako ćete izvući iz ruku. Okretanje, podizanje, posluživanje. Čvrste kliješta s dugom ručkom izvrsna su za pečenje hrane, kliješta se nalaze na naslonima.


Tescoma posudica za šećer Club
103,52 Kn

Posudica za šećer može služiti za posluživanje drugih stvari kao što su naribani sir ili majoneza.


Tescoma stalak za začine club
203,84 Kn

Praktičan set za ulje i ocat, papar i sol služi za pripremu salata, pečenje i pripremu raznih jela. Primjeren je za kućnu i profesionalnu upotrebu.


Tescoma Mreža za roštilj PRIVILEGE
71 Kn

Uz dvostruku mrežu za roštilj, komadi mesa, ribe, kobasica i povrće biti će odlično pečeno. Zahvaljujući jedinstvenim opružnim šarkama, gornji dio mreže se lako može okretati, a pečeni proizvodi mogu se poslužiti izravno iz njega.


Tescoma aparat za čišćenje trešanja Handy (643630)
183,77 Kn

Aparat za čišćenje trešanja idealan je za uklanjanje koštica iz svježih ili smrznutih trešanja, kao i iz onih iz staklenke. Neće uništiti celulozu. Napravljen je od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika, otporne plastike i silikona. Ima dno koje se ne kliže za sigurno korištenje.


Tescoma fondue Gustito, za 4 osobe
211,86 Kn

Osobni keramički komplet je namijenjen pripremi čokoladnog fondanta. Čokoladu u posudici jednostavno otopimo nad plamenom svijeće. Priložene su i 4 vilice.


Tescoma otvarač Uno Vino
288,10 Kn

Spiralni otvarač nam omogućava jednostavno otvaranje vina i drugih buteljki s pluto čepom.


Tescoma otvarač za vino
143,65 Kn

Novo

Otvarač za vino u crvenoj boji. Odličan je za otvaranje svih vrsta boca.


Tescoma posuda za med Gustito 0,6 l
83,13 Kn

71,69 Kn

Elegantna posudica za med Gustito sa zapremninom od 0,6 l (za približno 800 g meda), izrađena od porculana. Sadrži i štap za doziranje meda od kvalitetna bukova drva.


Tescoma pribor za ukrašavanje kolača Delicia (630.536)
134,25 Kn

Pribor za ukrašavanje kolača Delicia sadrži špricu koja je jednostavna za punjenje. Komplet sadrži 5 različitih nastavaka za različite tehnike ukrašavanja torti. Izrađen je od visokokvalitetnoga silikona i iz izdržljive plastike te je zato primjeren i za pranje u perilici posuđa.


Tescoma božićni modeli DELÍCIA, 9 komada
36,96 Kn

Garnitura 9 komada božićnih modela za pripremu originalnih božićnih biskvita. – Izrađene od izdržljive plastike. Prikladno za pranje u perilici suđa.


Tescoma kalup za 12 muffina Delicia
135,62 Kn

Kalup za 12 muffina ima premaz protiv primanja što olakšava čišćenje. Premaz pojednostavljuje vađenje muffina iz kalupa.