Tescoma posuda za maslac Purity, velika
66,79 Kn

57,60 Kn

Velika posuda za maslac štiti od vlage i primjerena je za spremanje u hladnjaku. Izrađena je od kvalitetnog plastičnog materijala.


Tescoma tava za palačinke PRESTO (594225), 25 cm
81,78 Kn

70,48 Kn

Tescoma kvalitetna tava od aluminija s prevlakom od keramike. Primjerena je za korištenje na električnim i plinskim štednjama. Široka je i ima niske rubove te je idealna za pečenje palačinki.


Tescoma posuda PRESTO, 16 cm, 1,5 l
115 Kn

Posljednji komad!

Posuda PRESTO promjera 16 cm izrađena je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika i ima zgusnuto dno i prilagođen oblik za lakše punjenje. Osim toga, ima skalu za jednostavno mjerenje.


Tescoma tava za ribu SmartCLICK, 26 cm
366,56 Kn

316,03 Kn

Posljednji komad!

Tescoma kvalitetna tava za ribe, presvučena je s posebnim premazom protiv prijanjanja hrane. Pogodna je za sve vrste štednjaka i ima odstranjivu ručku.


Tescoma pekač s poklopcem Premium (601939), 39 x 22 cm
381 Kn

Posljednji komad!

Visokokvalitetna PREMIUM pećnica s Teflon Classic ™ premazom koja je vrlo otporna na toplinu. Uključuje vatrootporni poklopac od stakla koji se može koristiti kao zasebna posuda za pečenje.


Tescoma komplet posude i hvataljka Presto
191,80 Kn

Posljednji komad!

Komplet služi za brzu i jednostavnu pripremu mesa, riba, sira, gljiva ili povrća. Komplet sadrži 3 povezane posude i hvataljku otpornu na toplinu. Komplet je primjeren za hladnjak, zamrzivač, mikrovalnu i perilicu posuđa. U paketu su priloženi recepti.


Tescoma tava Advance (598028), 28 cm
146,38 Kn

126,20 Kn

Tescoma masivne posude s indukcijskim dnom. Tava ima ručku od otporne plastike i pogodna je za sve vrste štednjaka.


Tescoma čajnik Teo 1,7 l
239,95 Kn

Čajnik marke Tescoma kapaciteta 1,7 l je idealan za pripremu i serviranje čaja. Cjedilo je priručno za pripremu domaćih čajeva, kao što je menta, mjčina dušica ili iz većih komadića voća.


Tescoma čajnik Corona 2,0 l (677460)
360,32 Kn

Posljednji komad!

Praktičan čajnik Corona kapacitete 2 litre. Odličan je čaj ili kavu. Izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, a drška od otporne plastike. Čaj je spreman kada se začuje zvuk pištanja, Uz čajnik će te uštedjeti na električnoj energiji.


Tescoma čajnik Teo 1,25 l
191,80 Kn

Čajnik Teo kapaciteta 1,25 l je idealan za pripremu i serviranje čaja. Čajnik ima 2 cjedila za grubo mljevene, te fino mljevene čajeve. Čajnik je izrađen pod toplinski izoliranog stakla te je primjeren za električni, vitro keramički i plinski štednjak.


Tescoma čajnik Teo Tone 1,25 l
81,58 Kn

75,53 Kn

Posljednji komad!

Čajnik Teo Tone 1,25 l s cjedilom za jednostavnu pripremu i serviranje čaja. Cjedilo se koristi za pripremu domaćih čajeva kao što je menta, majčina dušica ili za čejeve iz većih komadića voća.


Tescoma Japanski nož Azza Santoku, 18 cm
181,92 Kn

148,87 Kn

Posljednji komad!

Japanski noža Azza Santoku marke Tescoma je primjeren za brzo i jednostavno rezanje različitih namirnica. Ovaj izdržljiv nož je izrađen iz visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.


Tescoma Lonac s poklopcem HOME PROFI, 22 cm
306 Kn

Posljednji komad!

Lonac HOME PROFI je izvrstan alat u domaćoj i profesionalnoj kuhinji. Napravljen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Također se ističe jakim dnom, s kojim ćete uštedjeti energiju.


Tescoma Lonac s poklopcem HOME PROFI, 24 cm, 7 l
344 Kn

Posljednji komad!

Lonac HOME PROFI je izvrstan alat u domaćoj i profesionalnoj kuhinji. Napravljen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Također se ističe jakim dnom, s kojim ćete uštedjeti energiju.


Tescoma metlica za mućenje od nehrđajućeg čelika DELICIA, 30 cm
45,55 Kn

35,81 Kn

Posljednji komad!

Ne možete zamisliti pravljenje kolača bez metlice za mućenje- Metlica marke Tescoma je izrađena od nehrđajućeg čelika i olakšat će vam pripremu raznih slastica i druge ukusne hrane. Možete ju koristiti za hladnu i vruću hranu.


Tescoma Odšťavňovač VITAMINO, multifunkční
58,30 Kn

Posljednji komad!

Odšťavňovač VITAMINO je vůči citrusovým plodům šetrný, ovocná šťáva nemění chuť ani vůni a zůstává déle svěží. Vynikající pro snadné odšťavňování pomerančů, citronů, limetek i grepů, se dvěma různými odšťavňovacími hlavicemi.


Tescoma otvarač Uno Vino
288,10 Kn

Posljednji komad!

Spiralni otvarač nam omogućava jednostavno otvaranje vina i drugih buteljki s pluto čepom.


Tescoma purity višenamjenska posuda
98 Kn

Posljednji komad!

Purity višenamjenska posuda je odlična za jednostavno i brzo kuhanje na pari, podgrijavanje i odleđivanje hrane u mikrovalnoj pećnici.


Tescoma posuda za med Gustito 0,6 l
83,13 Kn

71,69 Kn

Elegantna posudica za med Gustito sa zapremninom od 0,6 l (za približno 800 g meda), izrađena od porculana. Sadrži i štap za doziranje meda od kvalitetna bukova drva.


Tescoma posudica za šećer Club
103,52 Kn

Posudica za šećer može služiti za posluživanje drugih stvari kao što su naribani sir ili majoneza.


Tescoma stalak za začine club
203,84 Kn

Praktičan set za ulje i ocat, papar i sol služi za pripremu salata, pečenje i pripremu raznih jela. Primjeren je za kućnu i profesionalnu upotrebu.


Tescoma Mreža za roštilj PRIVILEGE
71 Kn

Uz dvostruku mrežu za roštilj, komadi mesa, ribe, kobasica i povrće biti će odlično pečeno. Zahvaljujući jedinstvenim opružnim šarkama, gornji dio mreže se lako može okretati, a pečeni proizvodi mogu se poslužiti izravno iz njega.


Tescoma pribor za ukrašavanje kolača Delicia (630.536)
134,25 Kn

Pribor za ukrašavanje kolača Delicia sadrži špricu koja je jednostavna za punjenje. Komplet sadrži 5 različitih nastavaka za različite tehnike ukrašavanja torti. Izrađen je od visokokvalitetnoga silikona i iz izdržljive plastike te je zato primjeren i za pranje u perilici posuđa.


Tescoma božićni modeli DELÍCIA, 9 komada
36,96 Kn

Garnitura 9 komada božićnih modela za pripremu originalnih božićnih biskvita. – Izrađene od izdržljive plastike. Prikladno za pranje u perilici suđa.


Tescoma kalup za 12 muffina Delicia
135,62 Kn

Kalup za 12 muffina ima premaz protiv primanja što olakšava čišćenje. Premaz pojednostavljuje vađenje muffina iz kalupa.


Tescoma kalup za kuglof Delicia
191,80 Kn

Kalup za kuglof odlikuje premaz protiv lijepljenja hrane, što omogućava jednostavno korištenje i čišćenje. Primjeren je za različite vrste pećnica.