Repelenti i sredstva za čišćenje

Širok asortiman artikala iz kategorije Repelenti i sredstva za čišćenje za mačkena Mall.hr. Osim hrane za kućne ljubimce, kozmetike i pribora za njegu, pronaći ćete i igračke i dodatke, koji će u život vaših kućnih ljubimaca donjeti obilje zabave.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Artikle iz kategorije Repelenti i sredstva za čišćenje za mačkedostavit ćemo u vaš dom ili ih možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica).
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Uštedite vrijeme i pogledajte najpopularnije artikle u kategoriji Repelenti i sredstva za čišćenje za mačke. Za one koji žele uštedjeti novac, preporučujemo filtriranje artikala prema najnižoj cijeni.

Na MALL.HR možete pronaći više od 90.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i artikli iz sličnih kategorija kao što su Sve za mačke, Oprema za mačke, Ruksak za mačke, WC za mačke, Hrana za mačiće.

Odredi parametre
Aminela ekološki odstranjivač urina, 500 ml Aminela ekološki odstranjivač mirisa mačaka, 1000 ml
Aminela ekološki odstranjivač urina, 500 ml

Priprema za učinkovito uklanjanje mirisa mokraće pasa i mačaka, a možete ga koristiti za tekstil, presvlake, tepihe, podove, posteljinu i zidovi. Ne ostavlja nikakve mrlje i ima ugodan miris. .

Predviđeni datum otpreme: ODMAH

Dostava MALL
Menforsan sprej protiv griženja, 125 ml Aminela ekološki odstranjivač mirisa mačaka, 1000 ml
Menforsan sprej protiv griženja, 125 ml

Sprej sadrži prirodnu gorčinu pa griženje predmeta postaje neukusno za psa. Sprej djelotvorno potiskuje želju za griženjem predmeta.

Predviđeni datum otpreme: 29.7.

Dostava MALL
Aminela ekološki odstranjivač mirisa mačaka, 1000 ml Aminela ekološki odstranjivač mirisa mačaka, 1000 ml
Aminela ekološki odstranjivač mirisa mačaka, 1000 ml

Pripravak učinkovito uklanja miris urina, povraćanja i ostale mirisa te je primjeren za razgradnju organskih nečistoća. Pripravak se može koristiti za tekstil, presvlake, tepihe, podove, posteljinu i zidove. Ne ostavlja nikakve mrlje i ima ugodan miris.

Trenutno nedostupno

Dostava MALL