SBS maska Extra-Slim za iPhone 7, ružičasta
109 Kn

Posljednji komad!

Tanka, elegantna maska za telefon iPhone 7 serije Extra-Slim je ugodna na dodir i otporna na klizanje. Sa strane se nalaze otvori za tipke i punjenje. Izrađena je od izdržljivog snažnog materijala.

EPICO Silicone cover AirPods Pro - ružičasta (9911102300012)
105,90 Kn

Odlična cijena

Lagan minimalistički dizajn silikonske kutije EPICO Silicone cover AirPods PRO – ružičasta (9911102300012) štiti vaš AirPods komplet od ogrebotina, prljavštine i udaraca. Kućište je izrađeno po mjeri i ima na dnu utor za punjenje slušalica kablom. Težina kutije je samo 12 g.

EPICO Airpods Case torbica za slušalice, tamno roza
70 Kn

Izuzetno tanko i lagano kućište za AirPods, izrađeno u minimalističkom dizajnu izrađenom od visokokvalitetnog silikona. Epico AIRPODS CASE u tamno ružičastoj boji štiti od ogrebotina, neravnina i prljavštine. Na dnu poklopca nalazi se izrez za praktično punjenje Lightning kabelom.

EPICO Silicone Case futrola za iPhone 12 Mini (5,4"), roza
204 Kn

Futrola Silicone Case za Apple iPhone 12 Mini izrađena od fleksibilnog silikona štiti telefon od pukotina i ogrebotina. Na rubovima je nešto viši, smanjujući šanse za ogrebotine na zaslonu. Savršeno se uklapa u ovu vrstu telefona, a precizni izrezi za konektore i tipke ne ograničavaju rad telefona.

EPICO Silicone Case futrola za iPhone 12/12 Pro (6,1"), roza
204 Kn

Futrola Silicone Case za Apple iPhone 12/12 Pro izrađena od fleksibilnog silikona štiti telefon od pukotina i ogrebotina. Na rubovima je nešto viši, smanjujući šanse za ogrebotine na zaslonu. Savršeno se uklapa u ovu vrstu telefona, a precizni izrezi za konektore i tipke ne ograničavaju rad telefona.

EPICO Silicone Case futrola za iPhone 12 Pro Max (6,7"), roza
204 Kn

Futrola Silicone Case za Apple iPhone 12 Pro Max izrađena od fleksibilnog silikona štiti telefon od pukotina i ogrebotina. Na rubovima je nešto viši, smanjujući šanse za ogrebotine na zaslonu. Savršeno se uklapa u ovu vrstu telefona, a precizni izrezi za konektore i tipke ne ograničavaju rad telefona.

EPICO Silicone Magnetic - MagSafe Compatible Case iPhone 12/12 Pro, citrus 49910101600003
201 Kn

Namjenska futrola tvrtke EPICO za Apple iPhone 12/ 12 Pro. Ugrađeni magnetski prsten za podršku bežičnom punjenju. Elastični silikonski materijal dizajniran izravno za određeni telefon. Pruža prikladan pristup upravljačkim tipkama i konektorima. Pruža zaštitu od ogrebotina i neravnina i održava funkcionalnost. Tretman protiv klizanja.

EPICO Silikonski etui AirPods Gen 2
70 Kn

Iznimno lagan silikonski etui za drugu generaciju AirPods. Ako vas brine da ćete izgubiti slušalice, Epico je idealno rješenje za vas. Pouzdano štiti od svih vrsta oštećenja i mogućih gubitaka. Izrađen je s detaljnom preciznošću i pažnjom, precizan otvor na priključku Lightninig i podrškom za bežično punjenje.

Tactical Velvet Smoothie futrola za AirPods Pro Pink Panther 2453994
74,50 Kn

Zaštitna futrola pristaje vašim bežičnim slušalicama savršeno. Tactical Velvet Smoothie futrola za AirPods Pink Panther 2453994 prilagođena je modelu, uključujući precizni izrez za priključak za punjenje. Futrola je baršunasta na dodir i vaš će uređaj u njoj biti potpuno siguran. Tu je i praktični karabiner za vješanje na ruksak ili remen.

Tactical Velvet Smoothie zaštitna maska za Apple iPhone 12/12 Pro, Pink Panther
145,90 Kn

Zaštitna maska zaštitit će vaš telefon kako treba. Velvet Smoothie zaštitna maska za Apple iPhone 12/12 Pro, Pink Panther izrađena je po mjeri za ove modele, uključujući precizne izreze za kameru, zvučnike, konektore i bljeskalicu. Maska je baršunasta na dodir i vaš će telefon biti u njoj kao umotan u pamuk.

Tactical Velvet Smoothie zaštitna maska za Apple iPhone 12, Pink Panther
145,90 Kn

Zaštitna maska zaštitit će vaš telefon. Tactical Velvet Smoothie zaštitna maska za Apple iPhone 12, Pink Panther izrađena je po mjeri za određeni model, uključujući precizne izreze za kameru, zvučnike, konektore i bljeskalicu. Navlaka je baršunasta na dodir i vaš će telefon biti u njoj kao umotan u pamuk.

Tech21 Studio Colour – maskica za iPhone 11 Pro (T21-7239)
213 Kn

Maska za stražnji dio Studio Colour marke Tech21 pouzdano štiti vaš iPhone 11 Pro. Maska je izrađena od mješavine materijala s patentiranim rebrastim uzorkom. Izdržava udarce s visine 2,4 metra! Sigurno ćete cijeniti trajan antibakterijski premaz materijala koji brine za uklanjanje 99,9 % bakterija. Maska također razveseljava sve koji brinu o okolišu, jer je dio materijala također razgradiv. Dizajnerska ružičasta maska ima tanke dimenzije i pruža izvrsnu kontrolu gumba.

SBS ColorFeel iPhone 7 roza
126 Kn

Maskica ljepih boja ColorFeel napravljena je iz posebne vrste gume, koja garantira ugodnost dodira i dobro prijanjanje. Kompatibilne su sa iPhone 7 te pruža jednostavan pristup svima.

SBS ColorFeel iPhone 7 Plus roza
126 Kn

Maskica ljepih boja ColorFeel napravljena je iz posebne vrste gume, koja garantira ugodnost dodira i dobro prijanjanje. Kompatibilne su sa iPhone 7 te pruža jednostavan pristup do svih gumbi i priključaka.

SBS preklopna torbica Gold iPhone 7, ružičasta
210 Kn

Tanka, elegantna torbica za telefon iPhone 7 serije Gold je ugodna na dodir i otporna na klizanje. Sa strane se nalaze otvori za tipke i punjenje.Ima i praktičan džep za dokumente.

maskica za iPhone XR, roza
55 Kn

Silikonska maskica za telefon iPhone XR pruža visoku zaštitu od oštećenja i drugih vanjskih utjecaja.

Apple Maska za iPhone SE 2020 Silicone Case Pink Sand MXYK2ZM/A, roza
426 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone SE 2020 Silicone Case Pink Sand MXYK2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Površina je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Tactical Velvet Smoothie futrola za AirPods Pink Panther 2453980
52,15 Kn

Zaštitna futrola pristaje vašim bežičnim slušalicama savršeno. Tactical Velvet Smoothie futrola za AirPods Pink Panther 2453980 prilagođena je modelu, uključujući precizni izrez za priključak za punjenje. Futrola je baršunasta na dodir i vaš će uređaj u njoj biti potpuno siguran.