Nacon CL-210 gaming tipkovnica, UK, crna

Nacon CL-210 gaming tipkovnica, UK, crna

Broj: 10257406
Ispod svoje haube, Nacon CL-210 ima nekoliko značajki koje vam daju konkurentsku prednost u areni. Cijeli opis
211 Kn (28 €)
S PDV-om
Dostava MALL

Kod dobavljača

12.12. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
13.12. dostava za Zagreb i okolicu
 
13.12. dostava za ostale županije
Broj: 10257406

Opis

CL-210 gaming tipkovnica

Ispod svoje haube, Nacon CL-210 ima nekoliko značajki koje vam daju konkurentsku prednost tijekom igranja igrica. Uz ergonomiju dizajniranu za duge sesije igranja, kao što je naslon za dlanove i podesiva razlučivost, posebno je prikladna za precizne igre. 

CL-210 također uključuje punu multimedijsku upravljačku ploču za brzi pristup kontroli glasnoće, pomicanje kroz popise za reprodukciju, pa čak i značajke chata. Možete koristiti namjensku tipku pored razmaknice za odabir više svjetlosnih efekata tipkovnice.

1

1

Bežična veza

Uz nevjerojatnu svestranost i stabilnost, idealna je za sve vrste igara. Posebno će se svidjeti MOBA fanovima. Posjeduje 6 makro tipki, svaka fleksibilna i u idealnom položaju da ponudi napredni odziv za konkurentske igrače. 6 makro tipki koje se nalaze na lijevoj strani posebno su korisne za MOBA igre, jer daju igračima dodatne kontrole za poboljšanje vremena reakcije.

Za neusporedivu udobnost i stabilnost, ergonomske značajke uključuju noge koje se mogu skinuti za podešavanje optimalnog kuta i veliki oslonac za dlanove za zapešća. 


Tehnički detalji

Kompatibilnost Windows
Povezivanje ugrađen USB kabel
Dužina kabela (cm) 180
Ključna tehnologija Membrana
Makro tipke 6
Pločica s brojevima Da
Osvjetljenje (RGB)

Jamstvo: 2 godine