Samsung kožna stražnja maska za Galaxy Note 10, siva (EF-VN970LJEGWW)
354 Kn

309,90 Kn

Prilagodljiva osnova je primjerna za Galaxy Note 10. Samsung kožna stražnja maska za Galaxy Note 10 (EF-VN970LJEGWW) je ugodna na dodir i, uz zaštitu telefona, izuzetno je udobna za upotrebu. Namjenska maska svidjet će se svima kojima su, uz funkcionalnost, važni i elegancija i dizajn.


SBS preklopna torbica sa stalkom, za iPhone 7, siva
149,93 Kn

134,40 Kn

Tanka, elegantna torbica za telefon iPhone 7. Prednja strana omogućuje horizontalno postavljanje telefona. Sa strane se nalaze otvori za tipke i punjenje.Ima i praktičan džep za dokumente.


Spigen maskica za iPhone XR Neo Hybrid Crystal gunmetal 064CS24884, tamno siva
288,65 Kn

253,40 Kn

Elegantna zaštitna maskica za iPhone XR je izrađena od dva sloja – stražnja strana izrađena je od izdržljivog TPU-a i fleksibilnog polikarbonatnog okvira. Zajedno osigurava potpunu zaštitu od ozljeda telefona, usprkos tankom dizajnu, pruža i prikladnu mogućnost punjenja i sinkronizacije, tanak i lagan dizajn s precizno oblikovanim izrezima.


Nillkin maskica Nature TPU Grey za Huawei P Smart 2019 2442902
39,41 Kn

Gel maskica stražnje strane, koja štiti vaš telefon od ogrebotina i prljavštine i ublažava padove. Maska Nillkin Nature Grey napravljena je od kvalitetnog TPU za pametni telefon Huawei P Smart 2019, čiji se dizajn doista ističe. Jednostavna uporaba i omogućen potpuni pristup svim kontrolnim gumbima telefona.


SO SEVEN preklopna maska Gentleman Book Case Fabric Grey za iPhone X/XS (SSFLS0002)
119 Kn

109,90 Kn

Probudi gospodina u sebi. Zaštitna preklopna maska Premium Gentleman Case dolazi od marke SoSeven u sivoj boji s teksturom tekstila te je modni dodatak koji će vam pokazati da je ljepota u jednostavnosti. Vaš iPhone X/XS bit će sigurno zaštićeni, a zahvaljujući preciznim izrezima neće negativno utjecati na funkcije.


Apple silikonska maskica za iPhone XS Max, siva MTFH2ZM/A
352 Kn

Trajna maskica za bolju zaštitu mobilnog telefona Apple iPhone XS Max, silikonska maskica s pokrovom od mikrovlakana pokriva gumbe za glasnoću, bočne tipke i uklapa se u oblik telefona. Maskica za bolju zaštitu vašeg Apple iPhone XS Max mobilnog telefona, izrađena od kože i mikrovlakana.