Vodiči za kupnju - Hobi i vrtlarstvo

Kako izabrati čistač prozora?

Pitate se kako poboljšati čišćenje prozora i kako to napraviti čak bez kante vode ili časopisa ili bez imalo truda? Isprobajte električni čistač. Ponekad se naziva i usisivačem za prozore ili akumulatorskim čistačem.


Kako izabrati vrtnu kosilicu?

Pogon, površina za košenje ili kvaliteta konstrukcije? Postoji puno parametara na koje morate obratiti pažnju kod izbora kosilice. U našem ćemo vam vodiču pokazati koji su od njih najbitniji.


Kako izabrati roštilj?

Ljeto kod nas traje relativno kratko i zato ga želimo što bolje iskoristiti. Hrana pripremljena vani na roštilju,nudi mogućnost da s obitelji i prijateljima sjednete na suncu i uživate u delicijama s roštilja. Samo, koji roštilj izabrati ako je ponuda toliko široka?


Kako izabrati akumulatorsku bušilicu-odvijač

Akumulatorski odvijač je u stvari akumulatorska bušilica s manje snage. Oba su višenamjenska alata koja možete koristiti za bušenje, odvijanje i miješanje boja, a s dodacima iz obaju možete napraviti brusilicu. Osnovni dio je akumulator koji nadomješta električni kabel i predstavlja izvor energije.


Kako izabrati frezu za snijeg

Izbjegnite naporno čišćenje snijega lopatom i šokirani pogled susjeda koji se upravo poskliznuo na vašem slabo očišćenom prilazu. Freza za snijeg olakšat će posao brojnim kućanstvima, jer je čišćenje snijega s njom puno lakše. Ako razmišljate o kupnji tog artikla, za vas imamo nekoliko savjeta o tome kako izabrati onu koja najviše odgovara vašim potrebama.


Kako izabrati visokotlačni čistač?

Visokotlačni čistač će vam biti od pomoći u brojnim radovima oko kuće ili u vrtu. S lakoćom ćete oprati auto, blatan bicikl ili prljavu kosilicu. Pločice i put do kuće izgledat će kao novi. Možete ga iskoristiti i za čišćenje fasade ili ograde.


Odabir pravog bazena i sredstava za njegu bazenske vode

Za ljetno osvježenje u udobnosti doma najbolje je rješenje - bazen. Postoji više vrsta bazena, a primarno ih dijelimo na ugradbene bazene i samostojeće bazene. U ovom ćemo vodiču za kupnju prije svega pisati o ovim potonjim, jer je njihova montaža brža i jednostavnija.


Kako izabrati najbolju IC grijaću ploču?

Grijanje s IC grijaćim pločama je u posljednje vrijeme u Hrvatskoj, ali i u ostalim razvijenim državama svijeta postalo vrlo prepoznatljiv i poželjan način grijanja, budući da se radi o načinu koji, ako odaberemo pravu snagu grijaće ploče, može biti puno povoljnije od klasičnih centralnih sustava grijanja (npr. zemni plin, loživo ulje...).