Vodiči za kupnju - Sport - ljeto

Kako izabrati bicikl?

Biciklizam se razvio u popularni sport koji predstavlja mogućnost zdravog kretanja i opuštanja u prirodi za pripadnike svih starosnih skupina. Bicilk je ponovo došao u prvi plan i trenutno je jedno od najpopularnijih prijevoznih sredstava.


Kako izabrati dječji bicikl?

Ako kupnja dječjeg bicikla nije dio iznenađenja, bilo bi dobro da ga dijete unaprijed isproba i da se posavjetujete s prodavačem. Bicikl mora biti prave veličine ne samo zbog sigurnosti, već i zbog osjećaja vožnje. Ako kupujete putem interneta, veličinu bicikla saznat ćete iz podataka navedenih pokraj artikla, gdje je preporučena dob djeteta za određeni bicikl.


Kako izabrati inline role?

Inline role su savršeni partner za slobodno vrijeme – prilikom kretanja na svježem zraku ćete se opustiti i ujedno uživati u sportu. Odaberite inline role koje će vam odlično prianjati i koje će biti stabilne i u najoštrijem zavoju.


Kako izabrati pravi šotor?

Šator na putovanjima postaje vaš drugi dom. U njegovu je kupnju potrebno investirati, ali će vam, ako ga pravilno izaberete, služiti dugi niz godina. Kako dakle izabrati pravi šator za vaše dogodovštine i udoban odmor?


Kako izabrati ruksak?

Spremate se u šetnju, tražite opremu za treking ili možda samo kvalitetan sportski ruksak za svakodnevno korištenje? U svakom slučaju, dobro razmislite kakve zahtjeve ruksak mora ispunjavati i što od njega očekujete. Snaga nosive konstrukcije, dobra prozračnost, nepromočivost i mogućnost proširenja su samo neke od značajki zbog kojih će ruksak biti onaj pravi za vas.


5 savjeta za teretanu kod kuće

Čak i ako nemate vremena za vježbanje, kod kuće možete urediti malenu teretanu, bez teških klupa s utezima ili čeličnih stalaka. Za vas smo odabrali 5 malenih i povoljnih dodataka za vježbanje kako biste lakše ostali u formi.


Kako odabrati e-bicikl?

Onog trenutka kad pritisnete pedalu e-bicikla, elektromotor će vam početi pomagati i ulažete puno manje napora nego na običnom biciklu. Što veći stupanj pomoći postavite, to će vam motor pomagati snažnije. Tako ćete ili jednaki put prijeći brže ili ćete uz isti napor prevaliti veći put.