Pisači s lokalnim sustavom

Bez: LAN (RJ45)

Na MALL.HR-u prodajemo više od 107.000 proizvoda, uključujući artikle iz kategorije Pisači sa lokalnim sustavom. Zašto kupiti kvalitetnu elektroniku i dodatnu opremu od nas?

Pokaži više
  • Proizvodi kupljeni kod nas dostavljaju se na području cijele Hrvatske.
  • Proizvode iz kategrije Pisači sa lokalnim sustavom možete samostalno preuzeti na mjestima za preuzimanje Mall.Hr-a u Zagrebu.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica).
  • Ukoliko trebate pomoć ili imate dodatna pitanja, obratite se našoj Službi za pomoć korisnicima.
  • Ako vam se artikl ne odgovara, moguć je povrat u roku od 14 dana.

Na MALL.HR ne nudimo samo robu iz kategorije Pisači sa lokalnim sustavom.Također, možete kupovati proizvode iz kategorija; Printeri, Laserski printeri, Toneri za printere, Prijenosni printer, Ploteri i više.

  • LAN (RJ45)
    ne
    ×
Canon višenamjenski uređaj Pixma G2411 + besplatna crna tinta
46x

Canon višenamjenski uređaj Pixma G2411 + besplatna crna tinta

1.479 Kn

Višenamjenski uređaj Pixma G2411 odličan je za korištenje u kućnom ili uredskom okruženju, omogućuje visokokvalitetno ispisivanje, kopiranje i skeniranje dokumenata. Isporučuje se sa setom tinte u boji i dvije (jedna gratis) crne tinte.

Dostava MALL
Canon brizgalni pisač Pixma G1411 + GRATIS crna tinta
12x

Canon brizgalni pisač Pixma G1411 + GRATIS crna tinta

1.251 Kn

Brizgalni pisač Pixma G1411 je odličan izbor za korištenje u kućnoj okolini jer omogućava crno bijeli ispis i ispis u boji, u visokoj rezoluciji. Isporučuje se sa setom tinte u boji i dvije (jedna gratis) crne tinte.

Dostava MALL