Pedigree poslastice Denta Stix, veliki, 28 komada-28%
82,10 Kn 59 Kn

Odlična cijena

Dopunska hrana ima za cilj održavanje optimalnog oralnog zdravlja vašeg psa. Namijenjeni su odraslim psima manjih pasmina (do 25 kg) i mladunčadi pasa starijih od 4 mjeseca.

Pedigree Denta Stix, medium, 28 komada-30%
71 Kn 49 Kn

Odlična cijena

Dodatak prehrani pomaže održavati pasje zube i dlesni zdravima. Namijenjen je odraslim psima od 10 do 25 kilograma i štencima starijima od 4 mjeseca. Pakiranje sadrži 28 štapića.

Fitmin keksići za pse Dog Biscuits, 180 g
8 Kn

Posljednji komad!

Keksići za pse imaju smanjen udio šećera i glutena u odnosu na klasične keksiće. Ne opterećuju i prihvatljivi su za tijelo. Fitmin Dog Biscuits 180 g su obogaćeni su raznim mineralima, vitaminima i zdravstvenim blagodatima.

Akinu sušena pačja prsa za pse, 300 g-24%
62 Kn 47 Kn

Odlična cijena

Kvalitetne sušena pačja prsa služe kao poslastica za vašeg psa. Sadrže 97% pačjeg mesa i pogodne su za sve pasmine od 4 mjeseca starosti.

Magnum poslastice za pse Duck sandwich, 250 g-16%
24 Kn 20 Kn

Odlična cijena

Ukusne i meke poslastice Duck sandwich 250 g, marke Magnum, odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pačjeg mesa i oblikuju se u dobro izrezane tanke trake. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. Konačno prava motivacija tijekom treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Chicken slice soft, 250 g
27 Kn 23 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Chicken slice soft, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Napravljene su od piletine oblikovane u male trake. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Akinu kost od kože za zube, 18 cm
113,90 Kn 103 Kn

Odlična cijena

Kosti od životinjske kože za žvakanje namijenjene su pasminama pasa srednje veličine. U paketu je 5 kosti duljine 18 cm.

Magnum MINI poslastice za pse Chicken and Fish sandwich, 250 g-20%
24 Kn 19 Kn

Odlična cijena

Prirodno mekani MINI sendvič s piletinom i ribom 250g tvrtke Magnum savršena je nagrada za vašeg ljubimca. Napravljene su od pilećeg i ribljeg mesa oblikovanog u male kocke. Lako su probavljive i u praktičnom pakiranju sa zatvaračem.

Pedigree Rodeo 12 x 140g
191,90 Kn

Palice za žvakanje s okusom govedine posužit će kao poslastica tj, dopuna prehrani za pse.

Magnum Chicken Sandwich 250 g-16%
24 Kn 20 Kn

Odlična cijena

Ukusna meka poslastica Chicken Sandwich 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg ljubimca. Izrađena je od pilećeg mesa oblikovanog u mekane trake. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Napokon, prava motivacija za trening ili užinu u pokretu.

Akinu kost iz kože, 20 kom
67,06 Kn

Kosti iz životinjske kože za žvakanje, namijenjene su manjim psima. U pakiranju se nalazi 20 kosti dužine 8 cm.

Pedigree štapići za zubnu njegu DentaStix Fresh 10 x180g
191,90 Kn

Štapići za zubnu njeguekstraktom eukaliptusa i zelenog čaja, svježi dah, posebna tekstura i aktivni sastojak za četkanje zuba, smanjenje naslaga, zubnog kamenca i neugodnog mirisa iz usta. Primjereno za pse srednje velikih i velikih pasmina.

Akinu zečje uši s piletinom. 200 g
50,14 Kn

Pseća poslastica, napravljena iz zečjih ušiju, punjenih sa piletinom, primjerena je za sve pasmine, od 4 mjeseca starosti nadalje.

Fitmin Dog Purity Snax STRIPES chicken, poslastica za pse od piletine, 5 komada
12 Kn

Ukusne grickalice za pse imaju visok udio piletine i osiguravaju zdrave zglobove. Hipoalergeni su, bez žitarica, glutena ili konzervansa. Prednost je njihova jednostavna probavljivost. Fitmin Dog Purity Snax BONES pileći snack za pse s okusom piletine od 5 komada može se poslužiti psima od 10 mjeseci nadalje.

Magnum Duck slice soft 80 g
12 Kn 10,50 Kn

Odlična cijena

Ukusna mekana poslastica Duck slice soft 80 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pačjeg mesa oblikovanog u tanke trake. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum poslastice za pse Chicken breast on Rawhide stick, 250 g-20%
30 Kn 24 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Chicken breast on Rawhide stick 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Ovaj put u obliku pilećeg mišića na iskrivljenom štapu od kravlje kože One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Duck roll on Rawhide stick, 250 g
32 Kn 28 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Duck roll on Rawhide stick, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Ovaj put u obliku pačjeg mišića na iskrivljenom štapu od kravlje kože One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Duck slice soft 250 g
27 Kn 23 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Duck slice soft 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pačjeg mesa izrezanog na tanke trake. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Akinu kost iz kože, 10 cm
112,90 Kn

Kosti iz kože bivola za žvakanje, namijenjene su manjim i srednjim psima. U pakiranju se nalazi 20 kosti dužine 10 cm.

Akinu kost iz kože, 16 cm
67,06 Kn

Kosti iz životinjske kože za žvakanje, namijenjene su srednje velikom psima. U pakiranju se nalazi 5 kosti dužine 16 cm.