Apple iPhone 11 Pro maska - Grapefruit MY1E2ZM/A
394 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone 11 Pro Silicone Case – Grapefruit MY1E2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Podloga je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple Maska za iPhone SE 2020 Silicone Case Black MXYH2ZM/A, crna
382 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone 2020 Silicone Case – Grapefruit MXYH2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Površina je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ukoliko želite bežično puniti uređaj masku nije potrebno skidati.

Apple Maska za iPhone SE 2020 Leather Case Midnight Blue MXYN2ZM/A, kožna, plava
560 Kn

Odlična cijena

Originalna zaštitna kožna maska u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Kožna maska Apple IPhone SE (2020) Leather Case Midnight Blue MXYN2ZM/A je obložena mikrovlaknima, zahvaljujući čemu je telefon zaštićen od trganja. Površina je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple preklopna maskica iPhone 11 Pro Max Leather Folio - Deep Sea Blue MY1P2ZM/A
998 Kn

Odlična cijena

Preklopna maskica se savršeno prilagođava vašem telefonu. Apple iPhone 11 Pro Max Leather Folio – Deep Sea Blue MY1P2ZM/A maskica je izrađena u potpunosti po mjeri, stoga se uklapa u oblik telefona i održava funkcionalnost svih tipki priključaka i fotoaparata. Posebno dizajnirana francuska koža i od mikrovlakna što osigurava odgovarajuću sigurnost telefona iznutra i izvana.

Apple Maska za iPhone SE 2020 Leather Case Black MXYM2ZM/A, koža, crna
560 Kn

Odlična cijena

Originalna zaštitna kožna maska u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone SE 2020 Leather Case Black/crna MXYM2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Površina je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple preklopna maska iPhone 11 Pro Leather Folio - Raspberry MY1K2ZM/A
1.271 Kn

Kožna maskica se savršeno prilagođava vašem telefonu. Apple iPhone 11 Pro Leather Folio – Raspberry MY1K2ZM/A izrađena je po mjeri, pa odlično prati oblik telefonačuva funkcionalnost svih gumba, ulaza i kamere. Poseban dizajn od francuske kožemikrovlakna osigurava sigurnost telefona iznutra i izvana.

Apple preklopna maskica iPhone 11 Pro Leather Folio - Peacock MY1M2ZM/A
998 Kn

Odlična cijena

Preklopna maskica se savršeno prilagođava vašem telefonu. Apple iPhone 11 Pro Leather Folio – Peacock MY1M2ZM/A maskica je izrađena u potpunosti po mjeri, stoga se uklapa u oblik telefona i održava funkcionalnost svih tipki priključaka i fotoaparata. Posebno dizajnirana francuska koža i od mikrovlakna što osigurava odgovarajuću sigurnost telefona iznutra i izvana.

Apple Clear Case MRW62ZM/A zaštita za iPhone XR
470 Kn

Lijepa, iznimno tanka zaštita za iPhone XR osigurava odličnu zaštotu od udaraca, prašine, ogrebotina i pada. Izrađena je od fleksibilnog materijala s precizno izrađenim izrezima, odlično se prilagođava telefonu i ugodna je na dodir

Apple iPhone 11 Pro Max maska - Surf Blue MY1J2ZM/A
397 Kn

Originalna zaštitna silikonska maska posve je prilagođena modelu telefona i odlično pristaje uz njega. Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Case – Surf Blue MY1J2ZM/A podstavljena je mikrovlaknima, pa štiti vaš telefon od abrazije. Površina je ugodna na dodir. Za bežično punjenje ne treba ju micati.

Apple Maska za iPhone SE 2020 Silicone Case Pink Sand MXYK2ZM/A, roza
421 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone SE 2020 Silicone Case Pink Sand MXYK2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Površina je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple preklopna maska iPhone 11 Pro Leather Folio - Deep Sea Blue MY1L2ZM/A
1.267 Kn

Kožna maskica se savršeno prilagođava vašem telefonu. Apple iPhone 11 Pro Leather Folio – Deep Sea Blue MY1L2ZM/A izrađena je po mjeri, pa odlično prati oblik telefonačuva funkcionalnost svih gumba, ulaza i kamere. Poseban dizajn od francuske kožemikrovlakna osigurava sigurnost telefona iznutra i izvana.

Apple preklopna maskica iPhone 11 Pro Leather Folio - Peacock MY1Q2ZM/A
998 Kn

Odlična cijena

Preklopna maskica se savršeno prilagođava vašem telefonu. Apple iPhone 11 Pro Leather Folio – Peacock MY1Q2ZM/A maskica je izrađena u potpunosti po mjeri, stoga se uklapa u oblik telefona i održava funkcionalnost svih tipki priključaka i fotoaparata. Posebno dizajnirana francuska koža i od mikrovlakna što osigurava odgovarajuću sigurnost telefona iznutra i izvana.

Apple preklopna maskica iPhone 11 Pro Leather Folio - Raspberry MY1N2ZM/A
998 Kn

Odlična cijena

Preklopna maskica se savršeno prilagođava vašem telefonu. Apple iPhone 11 Pro Leather Folio – Raspberry MY1N2ZM/A maskica je izrađena u potpunosti po mjeri, stoga se uklapa u oblik telefona i održava funkcionalnost svih tipki priključaka i fotoaparata. Posebno dizajnirana francuska koža i od mikrovlakna što osigurava odgovarajuću sigurnost telefona iznutra i izvana.

Apple iPhone 11 Pro Max maska - Grapefruit MY1H2ZM/A
397 Kn

Originalna zaštitna silikonska maska posve je prilagođena modelu telefona i odlično pristaje uz njega. Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Case – Grapefruit MY1H2ZM/A podstavljena je mikrovlaknima, pa štiti vaš telefon od abrazije. Površina je ugodna na dodir. Za bežično punjenje ne treba ju micati.

Apple iPhone 11 maska - Surf Blue MXYY2ZM/A
397 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone 11 Silicone Case – Surf Blue MXYY2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Podloga je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple iPhone 11 maska - Grapefruit MXYX2ZM/A
397 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone 11 Silicone Case – Grapefruit MXYX2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Podloga je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple iPhone 11 maska - Cactus MXYW2ZM/A
397 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone 11 Silicone Case – Cactus MXYW2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Podloga je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple iPhone 11 Pro maska - Cactus MY1C2ZM/A
397 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone 11 Pro Silicone Case – Cactus MY1C2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Podloga je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple iPhone 11 Pro maska - Surf Blue MY1F2ZM/A
397 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone 11 Pro Silicone Case – Surf Blue MY1F2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Podloga je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple iPhone 11 Pro Max maska - Cactus MY1G2ZM/A
397 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Case – Cactus MY1G2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Podloga je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple maska za iPhone SE 2020 Silicone Case Black MXYJ2ZM/A
361 Kn

Originalna zaštitna futrola od silikona u potpunosti je prilagođena i čvrsto prianja oko modela telefona. Apple iPhone 2020 Silicone Case – Grapefruit MXYJ2ZM/A obložena je mikrovlaknima, tako da će vaš telefon biti zaštićen od abrazije. Podloga je izuzetno ugodna na dodir i lako se drži. Ne trebate ju skidati za bežično punjenje.

Apple silikonska maskica za iPhone XS Max, siva MTFH2ZM/A
364 Kn

Trajna maskica za bolju zaštitu mobilnog telefona Apple iPhone XS Max, silikonska maskica s pokrovom od mikrovlakana pokriva gumbe za glasnoću, bočne tipke i uklapa se u oblik telefona. Maskica za bolju zaštitu vašeg Apple iPhone XS Max mobilnog telefona, izrađena od kože i mikrovlakana.